Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 91 m² bez realitkySmrčkova, Praha - Libeň

Smrčkova, Praha - LibeňMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 6 m² • Terasa 10 m²
Měsíční nájemné68 000 Kč

+ Poplatky za služby8 500 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce136 000 Kč


Rezidence DOCK – s nezaměnitelnými výhledy na Vltavu, zelení v okolí a vlastním parkem, přitom jen deset minut do centra Prahy.

To je realita komplexu obytných a kancelářských budov DOCK Marina Boulevard nejvyššího standardu s certifikací udržitelnosti budov LEED. Jedinečné místo pro práci i odpočinek. Moderní přístav uprostřed města. Škola jachtingu pro děti i dospělé, půjčovna vodních sportů. To vše a mnohem více nabízí rezidence DOCK.

Jedná se o exkluzivní byt v moderní, uzavřené rezidenci DOCK v klidné části Libně s veškerou občanskou vybaveností v dosahu.

Dispozice bytu je 3+kk (2+1) s prostornou terasou. Dominantou bytu je velký, světlý obývací prostor s moderní, minimalistickou kuchyní, s velkými francouzskými okny vedoucími na terasu s výhledem na slepé rameno Vltavy.

Dále je zde chodba, toaleta pro hosty s umyvadlem, dvě ložnice a hlavní koupelna se samostatným sprchovým koutem, vanou a toaletou.

Byt je zařízen nadstandardními spotřebiči a vybavením značek Siemens, Hansgrohe a Huppe, je vybaven klimatizací, venkovními žaluziemi, moderním systémem osvětlení, vše dálkově ovládané a napojené na systém Smart Home. Dubové podlahy a podlahové vytápění ve všech místnostech jsou samozřejmostí.

K bytu náleží jedno parkovací stání v podzemní garáži s nabíječkou pro elektromobily a sklepem.

V okolí je několik restaurací, kaváren, fitness centrum, mezinárodní školka, obchody a marina. V Praze si nemůžete vybrat lepší místo k životu.

Residence DOCK – with unmistakable views of the Vltava River, greenery in the vicinity and its own park, yet only ten minutes to the centre of Prague.

This is the reality of the DOCK Marina Boulevard residential and office building complex of the highest standard with LEED building sustainability certification. A unique place for work and relaxation. A modern marina in the middle of the city. Yachting school for children and adults, water sports rental. All this and much more is offered by the DOCK residence.

This is an exclusive apartment in a modern, closed residence DOCK in a quiet part of Libeň with all civic amenities within reach.

The layout of the apartment is 3 + kk (two bedrooms) with a spacious terrace. The dominant feature of the apartment is a large, bright living area with a modern, minimalist kitchen, with large French windows opening onto a terrace overlooking the blind branch of the Vltava River.

Furthermore, there is a hallway, a guest toilet with a sink, two bedrooms and a main bathroom with a separate shower, bathtub and a toilet.

The apartment is furnished with above-standard appliances and equipment brands Siemens, Hansgrohe and Huppe, is equipped with air conditioning, exterior blinds, modern lighting system, all remotely controlled and connected to the Smart Home system. Oak floors and underfloor heating in all rooms are a matter of course.

The apartment has one parking space in an underground garage with an electric car charger and a storage unit.

In the surrounding area, there are several restaurants, cafes, a fitness centre, international kindergarten, shops and a marina. You can't choose a better place to live in Prague.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu802392
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 6. 2024
Podlaží3
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha91
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 6 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Terasa 10 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 338 m (4 min)
PoštaPraha 8
🚘 2 055 m (5 min)
ObchodŘeznictví
🚶 443 m (5 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 460 m (6 min)
RestauraceKolkovna DOCK
🚶 146 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 415 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Bohumila Hrabala – Zenklova
🚶 647 m (8 min)
Mateřská školaMŠ Sokolovská
🚘 1 571 m (5 min)
Sportoviště
🚶 657 m (8 min)
Hřiště
🚶 296 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.