Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Dům
  • Ostatní

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej domu • 241 m² bez realitkyK Hrnčířům, Praha - Šeberov

K Hrnčířům, Praha - ŠeberovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Garáž • Terasa 96 m²
Cena23 000 000 Kč

Tato nemovitost již od 97 542 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej 3-patrové novostavby domu

na okraji Praha 11 - Šeberov (směrem k Praze)

celkem 3 byty

(byty / kanceláře / show - room / fitness)

přízemí bezbariérové, multifunkční

Plošné výměry:

Užitná/Podlahová plocha 241 m2

Terasy 96 m2

Dvougaráž 34 m2

Společné schodiště 17 m2

Plocha pozemku 247 m2

Základní informace:

Novostavba vysoce moderního domu situovaná na vjezdu do obce Praha - Šeberov, blíže k Praze, nedaleko od sjezdu / vjezdu na D1 (exit Šeberov - Opatov). 3-patrový nový dům je nyní připraven k instalaci interiérových prvků (podlahy, obklady, dlažby, dveře, elektrorozvod stropních světel aj.) dle dispozic budoucího vlastníka. Ve domě jsou 3 byty s vlastním vstupem do každého patra z centrálního schodiště.

Dispozice:

1. NP (přízemí):

- je dispozičně řešeno jako bezbariérový multifunkční prostor, který lze využít jako byty nebo kanceláře (příprava na 2 koupelny, 2 WC a 2 kuchyně aj.), je zde nyní (zatím zakrytý) malý bazén s rozvody vody a příprava pro saunu se sprchami (velký wellness, místo pro posilovnu, vhodné i jako show - room aj.). Z dvougaráže je přímý vstup do domu, vedle domu mini parkoviště a předzahrádka (malý pozemek).

2. a 3. NP:

- jsou samostatné byty s 3 terasami s výhledem do zeleně, včetně kuchyní a koupelen. Ve 3 přiložených půdorysech jsou zakresleny příčky v bytech v souladu se stavebním projektem. Příčky, které nejsou nosné, lze jako součást dokončovacích prací dle dispozic budoucího vlastníka buď odstranit nebo u jiných prostorů naopak dostavět. V jednotlivých půdorysech jsou uvedeny výměry na každé podlaží.

V celém domě je podlahové topení, otop zajišťuje centrální kotel s možností odečtu spotřeby pro jednotlivé byty, obdobně pro ohřev TV a odběr elektřiny. Všude jsou instalována trojitá vakuová okna s elektrickými žaluziemi, sofistikované rozvody pro bezpečnostní síť, internet a TV, centrální vysavače, ve 2 horních patrech příprava na klimatizaci.

Okolí:

Vyhlášená restaurace, parking a autobusová zastávka je 50 m od domu a v pěší vzdálenosti od metra Opatov (cca 10 min nebo 2 min autem/busem), v místě školka, vybavené dětské hřiště, nová moderní ZŠ (před dokončením 2024), zdravotní středisko, lékárna, večerka, cyklostezky aj. Nedaleko sportovní areál, který kromě minigolfu nabízí k pronájmu tenisové kurty, beachvolejbalové a basketbalové hřiště aj.

Cena:

Cena k prodeji (23 mil. Kč) je kalkulována včetně dokončení interiérových prvků ve standardním provedení. Lze jednat o snížení ceny v případě převzetí v současném stavu. Dům se prodává bez účasti RK a tedy bez provize. Kompletní právní servis zajistí smluvní advokátní kancelář majitele nemovitosti.

https://www.vila-seberov.cz/; tel.: 608 972 144

Sale of a 3-storey new built house

Prague 11 - Šeberov

3 apartments in total

(apartments / offices / show room / fitness)

ground floor barrier-free, multifunctional

Dimensions:

Usable/Floor area 241 m2

Terraces 96 m2

Double garage 34 m2

Common staircase 17 m2

Land area 247 m2

Basic information:

New construction of a highly modern house located at the entrance to the village of Prague - Šeberov, closer to Prague, not far from the exit / entrance to the D1 (exit Šeberov - Opatov). The 3-storey new house is now ready for the installation of interior elements (floors, tiling, tiles, doors, electrical distribution of ceiling lights, etc.) according to the disposition of the future owner. There are 3 apartments in the building with their own entrance to each floor from the central staircase.

Disposition:

1st floor (ground floor):

- it is laid out as a barrier-free multifunctional space that can be used as apartments or offices (preparation for 2 bathrooms, 2 WCs and 2 kitchens, etc.), there is now a (so far covered) small swimming pool with water distribution and preparation for a sauna with showers ( a large wellness area, a place for a gym, also suitable as a show room, etc.). There is a direct entrance to the house from the double garage, next to the house there is a mini parking lot and a front garden (small plot).

2nd and 3rd NP:

- there are apartments with terraces overlooking the greenery. In the 3 attached floor plans, partitions in the apartments are drawn in accordance with the construction project. Partitions that are not load-bearing can either be removed as part of the finishing works according to the disposition of the future owner or, on the contrary, added in other rooms. See areas on each floor in the individual floor plans.

There is underfloor heating in the whole house, heating is provided by a central boiler with the possibility of counter consumption for individual apartments, similarly for water heating and electricity consumption. Triple vacuum windows with electric blinds, sophisticated wiring for security network, internet, central vacuum cleaner, preparation for air conditioning on the 2 upper floors are installed everywhere.

Surroundings:

A well-known restaurant, parking, bus stop is 50 m from the house and within walking distance of the Opatov metro (app. 10 min or 2 min by car/bus), on-site kindergarten, equipped playground, new modern elementary school (before completion in 2024), health center, pharmacy, convenience store, bike paths, etc. Nearby is a sport complex that offers tennis courts, beach volleyball, minigolf and basketball courts, etc. for rent.

The sale price (23 mil.CZK) is calculated including the completion of interior elements in a standard design. It is possible to negotiate a price reduction in the case of acceptance in the current state. The house is sold without the participation of agency and therefore without commission. Legal service provided by owner.

https://www.vila-seberov.cz/; tel.: 608972144

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu803604
DispoziceOstatní
Dostupné od21. 9. 2023
StavNovostavba
Typ budovyNízkoenergetická
RizikaPrověřit »
Užitná plocha241
VybavenoČástečně
Plocha pozemku247
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 96 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
MHD 2 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠeberov
🚶 125 m (2 min)
PoštaV Parku
🚘 1 844 m (4 min)
ObchodDaily Fresh
🚶 713 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 2 381 m (5 min)
RestauraceDi Carlo
🚶 86 m (1 min)
LékárnaLékárna Šeberov
🚘 902 m (2 min)
ŠkolaZŠ V Ladech
🚘 967 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 449 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 811 m (5 min)
Hřiště
🚶 806 m (10 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.