Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 5+1, 5+kk, 6+1, 6+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 5+kk • 140 m² bez realitkyU Studánky, Praha - Holešovice

U Studánky, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Garáž • Balkón 8 m²
Měsíční nájemné69 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie8 000 Kč
+ Vratná kauce79 000 Kč


Nabízíme k pronájmu nezařízený mezonetový byt 5+kk (140 m2) s 2 balkóny v oblíbené lokalitě Praha 7 - Letná, jen pár kroků od parku Stromovka. Byt je součástí kompletně zrekonstruovaného činžovního domu s jedním majitelem.

Byt je v nejvyšším 6. a 5. patře. Dominantou bytu je otevřený, vzdušný obývací prostor (39 m2) s moderní kuchyní a jídelním koutem, velkými atelierovými okny a vysokým dřevěným stropem, dále je v horním patře pokoj s balkónem, spíž, toaleta, vstupní chodba s vestavěnou skříní a dřevěné schodiště do spodního patra. V spodním patře jsou 3 pokoje (1 s balkonem), 2 koupelny (1 en-suite), 2 šatny a technická komora pro pračku a sušicku.

V bytě jsou dřevěné podlahy, podlahové topeni v hornim patře, koupelnách a toaletách. V každé místnosti je samostatně regulovatelná klimatizace.

K bytu náleží parkovací stání přímo na dvoře domu, cca 5 m od domovního výtahu. K dispozici je temperovaná sklepní kóje.

Žádaná lokalita plná prvorepublikových činžovních domů v těsné blízkosti parku Stromovka s vynikající dopravní dostupností. V okruhu cca 10 minut najdete stanici metra C Vltavská, A Hradčanská a další zastávky MHD, nástupní zastávkou tramvaje je Kamenická. Autem je to na městský okruh (tunel Blanka) 5 minut, na dálnici 20 minut, na letiště Václava Havla 25 minut, do nákupního centra Stromovka 3 minuty a do centra Prahy 15 minut. V blízkosti je veškerá občanská vybavenost - lokální obchody, supermarkety, restaurace, bary, lékárny, poliklinika, pošta a úřady. Pro volnočasové aktivity jsou v okolí sportovní centra jako tenisové kurty, fotbalové hřiště, workoutový park, mnoho dětských hřišť, plavecký bazén, zimní stadion, lezecké stěna, cyklosteska okolo Vltavy, několik divadel a známé klubové kino BIO OKO. Na procházku můžete jít do parku Stromovka, Letenských sadů nebo na Letenskou pláň. Díky atraktivní lokalitě s dobrou dostupností do mezinárodních škol, velvyslanectví a parku Stromovka ocení polohu bytu především rodiny s dětmi. Byt je k pronájmu bez nábytku na fotografiích.

We offer for rent unfurnished 4-bedroom duplex (140 sqm) with 2 balconies in a popular area Prague 7 - Holešovice, just a few steps from the Stromovka Park. The apartment is part of a completely renovated apartment. The apartment is situated on the highest 6th and 5th floor. The dominant feature of the apartment is an open plan living area (39 sqm) with modern kitchen and dining area, large studio windows and a high wooden ceiling. On the upper floor there is a bedroom with balcony, pantry, toilet, an entrance hall with a built-in wardrobe and a wooden staircase to the lower floor. On the lower floor, there are 3 bedrooms (1 with balcony), 2 bathrooms (1 en-suite), 2 dressing rooms and utility room for washing machine and dryer. The apartment has wooden floors, underfloor heating in the upper floor, bathrooms and toilets. There is individually controlled air conditioning in each room. The apartment has a parking space directly in the courtyard of the house, about 5 m from the house elevator. There is a climate controlled storage for a monthly fee of CZK 1,000. Desirable location full of first-republic apartment buildings in close proximity to Stromovka Park with excellent transport accessibility. Within about 10 minutes you will find metro station C Vltavská, A Hradčanská and other public transport stops, the tram stop is Kamenická. By car it is 5 minutes to the city ring road (Blanka tunnel), 20 minutes to the motorway, 25 minutes to Václav Havel Airport, 3 minutes to Stromovka shopping centre and 15 minutes to the center of Prague. Nearby are all civic amenities - local shops, supermarkets, restaurants, bars, pharmacies, clinic, post office and offices. For leisure activities there are sports centers nearby such as tennis courts, football pitch, workout park, many children's playgrounds, swimming pool, ice rink, climbing wall, cycling track around the Vltava river, several theatres and the famous club cinema BIO OKO. You can go for a walk to Stromovka Park, Letenské sady or Letenská pláň. Thanks to the attractive location with good access to international schools, embassies and Stromovka Park, families with children will especially appreciate the location of the apartment. The amount of billable monthly advances for building services including internet connection is CZK 10,000. The electricity is transferred to the tenant.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu806327
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží6
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha140
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 8 m²
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOC Stromovka
🚶 221 m (3 min)
PoštaPraha 7
🚶 484 m (6 min)
ObchodPekařství Kamenická
🚶 61 m (1 min)
BankaKB
🚶 368 m (4 min)
RestauraceNa Paliárce
🚶 166 m (2 min)
LékárnaLékárna Veletržní
🚶 328 m (4 min)
ŠkolaZŠ Umělecká
🚶 120 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 711 m (9 min)
SportovištěAthena Fit
🚶 70 m (1 min)
HřištěKaštánek
🚶 436 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.