Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 44 m² bez realitkyHornokrčská, Praha - Krč

Rezervováno
Hornokrčská, Praha - KrčMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Parkování • Garáž • Terasa 15 m²
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


2kk s terasou pro ty, kdo ocení kvalitu, moderní vzhled a osobní přístup.

Byt s výhledem do zahrady o rozloze 44m2 se samostatným vstupem se nachází v 2.NP novostavby rodinného domu a náleží k němu sdílená krytá terasa s možností posezení a výhledem na budoucí zelenou střechu a nedaleký Kunratický les.

Interiér, stejně jako samotná stavba, vznikl ve spolupráci s architektem, důraz byl kladen na kvalitu vybavení, praktičnost ale i vzdušnost. Nosné stěny budovy jsou z masivního dřeva (Novatop) a zůstaly přiznané, což prostoru dodává moderní vzhled a pocit pohodlí. Velká okna umožňují přístup slunci po celý den, v případě potřeby je možné je zastínit venkovními žaluziemi.

Byt je plně vybavený. V kuchyni najdete myčku na nádobí, ledničku, troubu a mikrovlnku. Indukční sporák s digestoří, rychlovarnou konvici a základní kuchyňské vybavení.

V bytě se dále nachází truhlářem na míru zhotovené úložné prostory, pračka se sušičkou a postel. Hlavní obytný prostor je vybavený internetem a zejména rekuperací. Díky ní, je možné filtrovat vzduch, minimalizovat případný venkovní hluk a únik tepla.

V celém bytě je elektrické podlahové topení a v každé místnosti termostat s možností dálkového ovládání přes internet. Teplá voda je ohřívána samostatným bojlerem umožňujícím ohřev v levnějších energetických oknech.

Budova je nízkoenergetická (štítek A podle vyhlášky z roku 2007, štítek C podle novelizované vyhlášky z roku 2020) Elektřina i voda jsou sledovány samostatnými měřiči, nájemce tak má vše pod kontrolou.

Součástí nájmu je možnost využití společné garáže, ať už pro parkování kola nebo auta. V případě zájmu je možné se domluvit také na možnosti nabíjení elektroauta.

Všechny prostory v domě jsou nekuřácké, není možné zde chovat (volně pobíhající) zvířata a prosíme o respektování nočního klidu od 22:00 do 7:00.

Byt je obecně koncipován pro jednu až dvě dospělé osoby. Rádi ale přivítáme i rodinu s dítětem.

DOSTUPNOST

Ke stanici metra (ale i vlaku) Kačerov dojdete za 5 minut, na Budějovickou za 10 (linka C přímé napojení na Hlavní nádraží - 10 min). V docházkové vzdálenosti je také BC Brumlovka a Pankrác.

Pokud často vyjíždíte autem z města oceníte umístění blízko sjezdu z jižní spojky a nájezdu na D1.

V případě, že rádi jezdíte na kole oceníte množství zeleně v okolí a napojení na A22, Greenway - chráněná stezka až k Vltavě nebo naopak ve směru Kunratice a dál za město.

VOLNÝ ČAS

Doslova za barákem se nachází lesopark Habrovka s krčskou sokolovnou a tenisovými kurty. Zámecké rybníky u vyhlášené restaurace Schateau St Havel s wellness a golfovým odpalištěm. Rozsáhlý Kunratický les je vhodný nejen pro procházky, ale také k běhu nebo jízdě na kole. Za nákupy i zábavou je možné se vydat do DBK na Budějovické, kde se konají i pravidelné farmářské trhy nebo do nedalekého OC Chodov a Arkád na Pankráci.

Neváhejte nás kontaktovat a domluvit se na prohlídce. Těšíme se na vás, na nové sousedy :)

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu808000
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 4. 2024
Podlaží2
Typ budovyDřevostavba
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha44
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníElektrické

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 4 minuty pěšky
Terasa 15 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDRosečská
🚶 303 m (4 min)
PoštaPraha 46
🚘 1 447 m (4 min)
ObchodCovertia
🚶 534 m (6 min)
BankaKomerční banka
🚶 803 m (10 min)
RestauraceKačerov
🚶 290 m (3 min)
LékárnaLékárna Rodvinovská
🚶 518 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Budějovická
🚘 886 m (3 min)
Mateřská školaEliáš
🚘 2 010 m (4 min)
SportovištěTC LTC Praha
🚘 1 560 m (4 min)
Hřiště
🚶 601 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.