Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+1 • 67 m² bez realitkyUzbecká, Brno - Bohunice, Jihomoravský kraj

Rezervováno
Uzbecká, Brno - Bohunice, Jihomoravský krajMHD 3 minuty pěšky
Cena5 360 000 Kč

Tato nemovitost již od 22 732 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví s balkonem a sklepní kójí v Brně – Bohunicích. Okna bytu jsou orientována převážně na jih s krásným výhledem do vzrostlé zeleně. Byt se nachází v 7., nejvyšším podlaží revitalizovaného panelového domu s výtahem. V okolí bytového domu najdete úplně vše, co je třeba (školka, škola, obchody, pod okny je dětské hřiště...) a velké množství parkovacích míst.

Podlahová plocha je 67 m2. Oproti jiným panelovým bytům má byt prostornou vstupní halu, ze které se vchází do všech ostatních místností. V hale je umístěna komora a vestavěná skříň. Byt je nevybaven, v původním, ale v hezky udržovaném, čistém a především funkčním stavu, je nově vymalován a jsou položeny nové koberce. Jádro je umakartové, toaleta a koupelna jsou samostatné místnosti. V pokojích se nachází zachovalé parkety zakryté kobercem. Okna jsou plastová s izolačním dvojsklem. Byt je sice v původním, ale velmi zachovalém stavu, kdy lze modernizaci posunout v čase a ihned bydlet. Měsíční poplatky jsou nízké.

Bohunice jsou populární brněnskou čtvrtí, kde došlo v poslední době k řadě renovací a zlepšení. Je žádanou lokalitou pro bydlení rodin i vytížených profesionálů. V dosahu řádu minut je areál Campus Square, který nabízí veškeré možné služby a sídlí zde atraktivní zaměstnavatelé a campus Masarykovy univerzity. V těsném sousedství je bohunická fakultní nemocnice. V blízkosti jsou jak zastávky MHD s rychlospojením do centra Brna, tak i rychlé napojení na dálnici D1. Lokalita splňuje vše, co byste očekávali od komfortního bydlení s dosahem veškerých služeb.

Byt prodáváme jako majitelé bez realitní kanceláře. Byt je bez zástavy či jiného omezení, je možné jej financovat hypotečním úvěrem. Volný je ihned. V případě zájmu o prohlídku nás neváhejte kontaktovat skrze zprávy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu809129
Dispozice3+1
Dostupné od24. 10. 2023
Podlaží7
Typ budovyPanel
RizikaPrověřit »
Užitná plocha67
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 266 m (3 min)
PoštaBrno 30
🚶 444 m (5 min)
ObchodKulhánek & Drápal
🚶 294 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 912 m (4 min)
RestauraceNa Pískové cestě
🚶 271 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 371 m (4 min)
ŠkolaZŠ Arménská
🚶 686 m (8 min)
Mateřská školaUzbecká 30
🚶 302 m (4 min)
Sportoviště
🚶 478 m (6 min)
Hřiště
🚶 276 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.