Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 80 m² bez realitkyBlažimská, Praha - Chodov

Rezervováno
Blažimská, Praha - ChodovMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Sklep 4 m² • Lodžie 6 m²
Cena6 450 000 Kč

Tato nemovitost již od 27 354 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Rodinné bydlení v "novostavbě" panelového bytu komfortnější než v lecjaké novostavbě? Ano, je to možné … Tak pokud máte hotovost či možnost zástavy jiné nemovitosti (popř. jsme schopni zajistit úvěr až 3.5 milionu Kč bez zástavy jinou nemovitostí u CSOB Sporitelny - 20 let a aktuální sazba 5.9% p.a.), připravili jsme pro Vás následující "nový" byt, ke kterému patří nejen velkorysý sklep 4m2 a lodžie 7m2, ale i parkovací místo. Ostatně posuďte sami:

Vstup do bytového domu je buď klasicky po schodech nebo bezbariérové. Vyjdete výtahem či vyjedete do 2. patra a jste téměř doma. Stačí otevřít bezpečnostní dveře …… a vstoupit do bytu 4+kk velikosti 71 m2 + k tomu velkorysou lodžií (7 m2) + veliky 4m2 sklep. Byt sestává z obývacího pokoje s kuchyňským a jídelním koutem (23 m2), přilehajícím pokoji/pracovně/ložnici (8m2) a ze dvou ložnic s ideální východní orientací na druhé straně bytu (obě cca 12.5m2). Dále je zde prostorná předsíň pro šatní skříně, koupelna, WC. Nákres dispozice bytu i s navrženým rozložením nábytku umítěním zásuvek zašlu na vyžádání. K bytu náleží i parkovací stání na pozemku zajitovaným Družstvem. Byt je po kompletní celkové rekonstrukci, takže se budete stěhovat do "novostavby", kde nikdo ještě nebydlel:

• Zděné bytové jádro + rekonstrukce koupelny a WC

• Nové štuky v celém bytě

• Nová elektroinstalace včetně bytového rozvaděče

• Bezpečnostní dveře

• Kuchyňská linka na míru kompletně vybavená spotřebiči

• Koaxiální i optický kabel pro vysokorychlostní internet

O bytový dům je řádně pečováno, čehož důkazem je rozsah revitalizace. Dům zateplen, jsou vyměněna okna na plastová s dvojskly, nové stoupačky. Vše se reflektuje na tuto dobu do přijatelných poplatků pro byt 4kk cca 6.000 Kč + elektřina.

Občanská vybavenost v místě a jeho okolí je kompletní a pestrá a vesměs v pěším dosahu. Zároveň je v bezprostřední blízkosti veškeré občanské vybavenost. Rád poskytnu další informace emailem či telefonicky.

Kromě tohoto bytu nabízíme kompletně zrekonstruované byty v osobním vlastnictví - 3kk v ulici Podjavorinské na Opatově a byt 4kk ve Vondroušově ulici v Řepích. Oba mají shodný design, materiály a vybavení jako zde presentovaný byt. Více info k nim rád poskytnu.

Жити сім’єю в панельній квартирі «новобудови» комфортніше, ніж у будь-якій новобудові? Так, це можливо... Отже, якщо у вас є готівка або можливість застави іншого майна (або ми можемо забезпечити позику до 3,5 мільйонів чеських крон без застави іншою нерухомістю в CSOB Sporitelna - 20 років і нинішня ставка становить 5,9% річних)), ми підготували для вас наступну «нову» квартиру2, яка включає не лише щедрий підвал 4м2 та лоджію 7м2, а й місце для паркування. Зрештою, судіть самі:

Вхід до житлового будинку класичний по сходах або безбар’єрний. Підніміться на ліфті або підніміться на 2-й поверх і ви майже вдома. Просто відкрийте броньовані двері …… і зайдіть в 4+к квартиру 71 м2 + простора лоджія (7 м2) + великий підвал 4 м2. Квартира складається з вітальні з кухнею та їдальнею (23 м2), суміжної кімнати/кабінету/спальні (8 м2) та двох спалень з ідеальною східною орієнтацією на іншій стороні квартири (обидві приблизно 12,5 м2). ). Також є просторий хол під гардероб, ванна кімната, туалет. На вимогу надішлю креслення планування квартири з запропонованим розташуванням меблів та ящиків. До квартири також входить паркомісце на землі кооперативу. В квартирі зроблений капітальний ремонт, тому ви переїжджаєте в «новобудову», де ще ніхто не жив:

• Цегляне ядро ​​житла + реконструкція санвузла

• Нова ліпнина по всій квартирі

• Нова електроінсталяція, включаючи квартирний розподільний щиток

• Бронедвері

• Кухня на замовлення повністю укомплектована технікою

• Коаксіальний та оптичний кабель для високошвидкісного Інтернету

Житловий будинок належним чином доглянутий, про що свідчить масштаб ревіталізації. Будинок утеплений, вікна замінені на металопластикові зі склопакетами, нові стояки. Все відображено на даний момент в прийнятних тарифах на 4-кімнатну квартиру близько 6000 крон + електроенергія.

Громадські зручності в цьому місці та навколо нього повні та різноманітні та здебільшого в межах пішої досяжності. При цьому всі зручності громадського призначення знаходяться в безпосередній близькості. Я буду радий надати додаткову інформацію електронною поштою або телефоном.

Крім цієї квартири, ми пропонуємо повністю відремонтовані квартири у приватній власності - 3-кімнатну квартиру на вулиці Podjavorinské в Опатові та 4-кімнатну квартиру на вулиці Vondroušova в Řepy. Обидва мають той самий дизайн, матеріали та обладнання, що й представлена ​​тут квартира. Буду радий надати про них більше інформації.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu810337
Dispozice4+kk
Dostupné od9. 11. 2023
Podlaží2
Typ budovyPanel
Užitná plocha80
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky
Lodžie 6 m²
Výtah

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDMěstský archiv
🚶 233 m (3 min)
PoštaPraha 41
🚘 1 181 m (3 min)
ObchodMůj obchod
🚶 159 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 199 m (3 min)
RestauracePivovarská прага
🚶 440 m (5 min)
LékárnaLékárna Medifin
🚘 1 397 m (4 min)
Škola
🚶 556 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 1 453 m (4 min)
SportovištěAqua Sport Club / Jedenáctka VS
🚘 1 076 m (3 min)
Hřiště
🚶 363 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.