Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 4+kk • 119 m² bez realitkyOkružní, Jinočany - Jinočany, Středočeský kraj

Developerský projekt
Okružní, Jinočany - Jinočany, Středočeský krajMHD 4 minuty pěšky • Novostavba • Vybaveno • Garáž • Balkón 20 m² • Terasa 120 m²
Cena10 510 913 Kč

Tato nemovitost již od 44 576 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Moderní byt s dispozicí 4+KK - 119 m2 čisté užitné plochy v 2NP s vlastní střešní zahradou o velikosti 120 m2 a dvěma garážovými stáními v 1.PP - 46,04 m2. Byt nelze koupit bez parkovacích stání a střešní zahrady

Byt je dokončen a připraven k okamžitému nastěhování ve vysokém standardu interiéru:

Obývací pokoj s kuchyňským koutem je vybaven rakouskou kuchyňskou linkou s ostrůvkem od společnosti Kuchyně-Max. Samozřejmostí jsou vestavěné spotřebiče Elektrolux: indukční varná deska, lednice s mrazákem, mikrovlnná trouba, pečící trouba, myčka nádobí a digestoř.

Ve dvou ložnicích, v chodbě do hlavní ložnice a ve vstupní hale jsou namontovány vestavěné skříně na míru. Interiérové a vchodové dveře jsou dílem německé firmy PRÜM.

Koupelna u hlavní ložnice je vybavena dvoj umyvadlem se skříňkou, sprchovým koutem, WC s bidetovou sprškou a tepelným radiátorem „žebříkem“. Koupelna u ostatních ložnic je vybavena vanou, jedním umyvadlem se skříňkou, WC s bidetovou sprškou a tepelným radiátorem „žebříkem“. Vstupy do koupelen jsou řešeny kazetovými zasunovacími dveřmi.

Podlahového topení ve všech prostorách bytu je napojeno na vlastní tepelné čerpadlo Regulus, jehož centrální jednotka je umístěna v technické místnosti, ve které je rovněž umístěn vlastní bojler s objemem 170 l. Teplou vodu nahřívá tepelné čerpadlo. Celý systém vytápění a ohřevu teplé vody lze ovládat termostatem v ložnici, na obslužném panelu centrální jednotky v technické místnosti nebo komfortně v aplikaci na mobilním telefonu nebo počítači. Výměník tepelného čerpadla vzduch – voda je umístěn na střeše domu. Systém tepelného čerpadla a ohřevu vody je napojen na centrální pult podpory provozovaný společností Regulus s.r.o.

Zdrojem pitné vody je přípojka na veřejný vodovod. Odpad je odváděn do splaškové kanalizace. Systém bytového rozvodu pitné vody a kanalizace je napojen na vlastní recyklační zařízení Hydroloop, které z části odpadních vody dodává zpět do bytu „šedou vodu“ do všech WC a přívodu pro pračku. Tento systém šetří spotřebu pitné vody až o 45 % jinak běžné spotřeby. Šedá voda je vyvedena i na zalévání zahrady.

Všechna bytová okna jsou vyrobena s trojskly s nejvyšší tepelnou izolací a elektricky ovládanými předokenními hliníkovými žaluziemi.

V bytě jsou připraveny rozvody pro kabelovou televizi a internet.

Vlastní zahrada s možností umístění terasy, pergoly, altánu nebo letní kuchyně, bazénu nebo dětského koutu; plně oplocená.

Byt je připraven k okamžitému nastěhování, kolaudace bytu je naplánována na Prosinec 2023.

Předpokládané měsíční náklady na běžný provoz bytu jsou náklady na méně než 2500,- Kč měsíčně bez poplatků za internet a kabelovou televizi.

Cena celkem za nemovitost 13 550 000,- Kč včetně DPH a provize.

více info na www.rd-jinocany.cz

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu811352
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 12. 2023
Podlaží2
Typ budovyOstatní
VytápěníElektrické
RizikaPrověřit »
Užitná plocha119
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 20 m²
Garáž
Terasa 120 m²
MHD 4 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDJinočany, Žižkova
🚶 345 m (4 min)
PoštaJinočany
🚘 1 164 m (2 min)
Obchod
🚘 1 120 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 4 337 m (7 min)
RestauraceMlýnský domov
🚘 987 m (2 min)
Lékárna
🚘 3 425 m (4 min)
ŠkolaZákladní škola Jinočany
🚘 1 209 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Jinočany
🚘 877 m (2 min)
SportovištěTenis & Beach Rudná
🚘 3 971 m (6 min)
Hřiště
🚘 1 784 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.