Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 40 m² bez realitkyU Mlýnského kanálu, Praha - Karlín

U Mlýnského kanálu, Praha - KarlínMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 3 m² • Sklep 4,1 m²
Měsíční nájemné21 000 Kč

+ Poplatky za služby4 900 Kč
+ Vratná kauce25 900 Kč


Nabízím k pronájmu jedinečný, luxusní a kompletně vybavený byt 1+kk (36 m2) s balkonem (3 m2) v novostavbě, v Rezidenci «Trinity» - v ulici U Mlýnského kanálu, Praha 8 - Karlín, v jedné z nejvyhledávanějších pražských lokalit k bydlení v rozšířeném centru města.

Byt s bezbariérovým přístupem je umístěn ve čtvrtém podlaží sedmipatrového, nadstandardně vybaveného domu a je velice vkusně zařízen v moderním “Scandi stylu” v duchu rovných a čistých linií. Skládá se z předsíně, světlého obývacího pokoje s kuchyňským koutem a panoramatický oknem. Ve velké koupelně se sprchovým koutem a toaletou je zavedeno podlahově vytápění. Nová kuchyňská linka vybavená ledničkou a mrazákem, myčkou, sklokeramickou varnou deskou, digestoří a pečící elektrickou troubou.

V bytě jsou bezpečnostní dveře. Možnost pronájmu garážového stání.

Lokalita s plnou občanskou vybaveností, okolí nabízí procházkové a sportovní vyžití, obchody (Billa, Lidl atd.), školy, školky, spoustu kaváren a restaurace a to vše v blízkosti Vltavy. Skvělé dopravní spojení s centrem: stanice metra trasy B - Křižíkova je vzdálená 200 m s přímým spojením do centra. Poplatky za společné domovní služby jsou 4.900 Kč měsíčně. Zálohy na energie a internet si nájemce uzavře na sebe. Kauce 25.900,- Kč.

Byt je k dispozici od 05.2024 a je vhodný pro 1 osobu, pouze pro nekuřáky. Doporučujeme prohlídku!

I offer you exclusively for rent a unique, luxurious and fully equipped 1+kk apartment (36 m2) with a balcony (3 m2) in a new building, in the Trinity Residence - in U Mlýnského kanálu Street, Prague 8 - Karlín, in one of the most sought-after residential areas in the extended city center.

The barrier-free apartment is located on the fourth floor of a seven-story, exceptionally equipped building and is tastefully furnished in a modern "Scandi style" with straight and clean lines. It consists of an entrance hall, a bright living room with a kitchenette and a panoramic window. The large bathroom has a shower and a toilet with underfloor heating. The new kitchen unit is equipped with a refrigerator, freezer, dishwasher, ceramic hob, hood, and electric oven.

The apartment has security doors. A cellar (4 m2) belongs to the apartment. Possibility to rent a garage parking space for 2,500 CZK/month.

The location offers full civic amenities, with walking and sports activities, shops (Billa, Lidl, etc.), schools, kindergartens, plenty of cafes and restaurants, all in the vicinity of the Vltava River. Excellent transport connections to the city center: the B-line metro station Křižíkova is 200 m away with direct connections to the center. The charges for common household services are 3,500 CZK per month. The tenant will arrange energy and internet deposits themselves. Deposit: 23,500 CZK.

The apartment is available from December 1, 2023, and is suitable for 1-2 people, only for non-smokers. We recommend a viewing!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu811836
Dispozice1+1
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníElektrické
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Balkón 3 m²
Sklep 4,1 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDKřižíkova
🚶 223 m (3 min)
PoštaPraha 86
🚶 528 m (6 min)
ObchodBilla
🚶 204 m (2 min)
BankamBank
🚶 151 m (2 min)
RestauraceRiver Garden Grill
🚶 85 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 340 m (4 min)
Škola1. KŠPA
🚘 1 294 m (3 min)
Mateřská školaCírkevní mateřská škola Laura
🚘 945 m (3 min)
SportovištěHolmes Place
🚶 496 m (6 min)
Hřiště
🚶 285 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.