Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 85 m² bez realitkyNa Výtoni, Praha - Nové Město

Na Výtoni, Praha - Nové MěstoMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné25 000 Kč

+ Poplatky za služby6 000 Kč
+ Poplatky za energie10 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Pronajmu prostorný a světlý byt 3+1 v cihlové budově. Tato nemovitost se nachází ve velmi dobrém stavu a je částečně vybavena. Nabízím Vám možnost bydlet v této nemovitosti ve 4. patře v podkroví. Celková plocha bytu je 85 metrů čtverečních.

Byt je vhodný pro rodinné bydlení a nabízí dostatek prostoru pro všechny členy rodiny. Dispozice je 3+1, což znamená, že se zde nachází dvě samostané ložnice a obývací pokoj spojený průchodem s kuchyní. V bytě se nachází velká šatna. Dům nemá výtah ani garážová stání, parkování možno na ulici v modré zóně.

Tento byt je ideální pro ty, kteří hledají klidné a příjemné bydlení v dobré lokalitě. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, jako jsou školy, školky, obchody a restaurace. Místo je dobře dostupné i veřejnou dopravou.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Těším se na Vaši zprávu a možnost Vám ukázat tuto skvělou nabídku.

I am renting a spacious and bright 3+1 apartment in a brick building. This property is in very good condition and partially furnished. I offer you the opportunity to live in this property on the 4th floor in the attic. The total area of the apartment is 85 square meters.

The apartment is suitable for family living and offers enough space for all family members. The layout is 3+1, which means there are two separate bedrooms and a living room connected through a passage with the kitchen. There is a large wardrobe in the apartment. The building does not have an elevator or garage parking, but street parking is available in the blue zone.

This apartment is ideal for those who are looking for a peaceful and pleasant living in a good location. There is all civic amenities in the area, such as schools, kindergartens, shops, and restaurants. The place is easily accessible by public transport.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me through messages. I am looking forward to your message and the opportunity to show you this great offer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812016
Dispozice3+1
Dostupné od9. 11. 2023
Podlaží5
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha85
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 222 m (3 min)
PoštaPraha 28
🚘 1 237 m (3 min)
ObchodTesco Express
🚶 193 m (2 min)
BankaWüstenrot
🚶 332 m (4 min)
RestauraceU Voraře
🚶 0 m (0 min)
LékárnaLékárna Pod Vyšehradem
🚶 364 m (4 min)
ŠkolaGymnázium Botičská
🚶 186 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 226 m (3 min)
SportovištěCentrum volného času Botič
🚶 239 m (3 min)
HřištěNa Výtoni
🚶 118 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.