Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 61 m² bez realitkyNázovská, Praha - Strašnice

Rezervováno
Názovská, Praha - StrašniceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 5 m² • Terasa 15 m²
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby4 600 Kč
+ Poplatky za energie1 200 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k pronájmu moderní byt 2+kk o výměře 61 m² s terasou o rozloze 15 m². Tento pohodlný byt se nachází v klidné lokalitě a disponuje veškerým komfortem pro moderní bydlení.

Byt se nachází v 6. patře 6ti patrového bytového domu s výtahem a orientací na západ, což umožňuje vychutnávat krásné západy slunce přímo z terasy. Součástí pronájmu je i sklep a velmi prostorné garážové stání, které je umístěno pouze 5 metrů od výtahu, což zajišťuje pohodlný přístup. Garážové stání je za dodatečný poplatek 2.000Kč měsíčně.

Vytápění je řešeno centrálně. Byt je nadstandardně vybaven a nabízí maximální komfort. Klimatizace v obývacím pokoji zajišťuje příjemné klima během letních dnů. V ložnici naleznete kontinentální postel pro maximální pohodlí během odpočinku. K dispozici je také pračka se sušičkou. Malá šatna představuje praktický prostor pro uložení oblečení a dalších věcí.

Byt nabízí nejen výbornou dostupnost města, ale také klidné bydlení s výhledem do zeleně. Tramvajová zastávka, obchody, restaurace a Alza Box jsou v dosahu do 100 metrů, což zajišťuje pohodlný životní styl pro nájemníky. V blízkosti se nachází i zrekonstruovaný Malešický park, cyklostezky podél řeky Rokytky.

Přijměte pozvání k prohlídce tohoto nadstandardního bytu, který spojuje moderní vybavení s klidným prostředím a vynikající dostupností veškeré infrastruktury.

Pokud vás tato nemovitost zaujala a chtěli byste si ji prohlédnout, neváhejte nás kontaktovat prostřednictvím zpráv. Rádi vám poskytneme další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těšíme se na vaši zprávu a na setkání s vámi!

I offer for rent a modern 2+kk apartment with an area of 61 m² and a terrace with an area of 15 m². This comfortable apartment is located in a quiet area and offers all the comforts for modern living.

The apartment is located on the 6th floor of a 6-storey apartment building with an elevator and west-facing orientation, which allows you to enjoy beautiful sunsets directly from the terrace. The rental also includes a cellar and a very spacious garage space, which is only 5 meters away from the elevator, ensuring easy access.

Heating is centrally controlled. The apartment is equipped to a high standard and offers maximum comfort. Air conditioning in the living room provides a pleasant climate during the summer days. In the bedroom, you will find a continental bed for maximum comfort during rest. There is also a washer and dryer available. A small wardrobe provides a practical space for storing clothes and other items.

The apartment offers not only excellent access to the city but also a peaceful living environment with a view of greenery. The tram stop, shops, restaurants, and Alza Box are within 100 meters, ensuring a comfortable lifestyle for tenants. Nearby is also the renovated Malešický Park and cycling paths along the Rokytka River.

Accept our invitation to visit this exceptional apartment that combines modern amenities with a peaceful environment and excellent access to all infrastructure.

If you are interested in this property and would like to view it, do not hesitate to contact us via messages. We will gladly provide you with further information and arrange a viewing appointment. We look forward to your message and meeting you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812122
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2024
Podlaží6
PENBC - Úsporná
Užitná plocha61
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 15 m²
Sklep 5 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDVinice
🚶 250 m (3 min)
PoštaPraha 10 – Balíky
🚶 612 m (7 min)
ObchodVečerka
🚶 159 m (2 min)
BankaPoštovní Spořitelna
🚶 317 m (4 min)
RestauraceVinice
🚶 209 m (3 min)
LékárnaSlunečná lékárna
🚶 406 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola speciální Starostrašnická
🚶 591 m (7 min)
Mateřská školaMŠ Hřibská
🚶 544 m (7 min)
SportovištěTJ Bohemians Praha
🚶 471 m (6 min)
Hřiště
🚶 80 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.