Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 50 m² bez realitkyVnější, Praha - Michle

Rezervováno
Vnější, Praha - MichleMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 3 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné22 800 KčUšetříte 2 200 Kč25 000 Kč

+ Poplatky za služby739 Kč
+ Poplatky za energie3 979 Kč
+ Vratná kauce22 800 Kč


Nabízím k pronájmu útulný byt 2+kk (50m2) na Brumlovce, který právě prošel kompletní rekonstrukcí a nikdo v něm po novu ještě nebydlel. Byla vyměněna elektřina, všechny rozvody, okna atd. prostě vše vše kromě krásných původních parket (zrenovovány). Byt je k dispozici ihned.

Byt je vybaven kompletně novými smart úsporými spotřebiči Samsung. V kuchyni na Vás čeká, velká lednice s mrazákem, indukční deska, digestoř, mikrovlnka, dual cook trouba a myčka. Byt je dále vybaven pračkou, sušičkou a klimatizací. Téměř všechny spotřebiče jsou připojeny k internetu a lze je vzdáleně ovládat vzdáleně telefonem. Byt je vybaven Gigabitovou přípojkou na internet. V bytě jsou 2 velké 2metrové skříně. K bytu náleží uzamykatelný sklep.

Čtyři minuty pěšky od bytu je zastávka Hadovitá/Jemnická odkud jste za další 4 minuty autobusem na Budějovické/Kačerově. V okolí bytu je Barův park a park V zápolí. Byt je vzdálen 10min pěšky od business centra Brumlovka společně s Albertem, restaurací Grosseto a dalšími obychody a restauracemi.

Byt je v klidné ulici Vnější ve 4. patře cihlového domu. Z balkónu je výhled do klidné ullice a z ložnice je orientována do vnitrobloku s krásným výhledem na Žižkovský vysílač a Bohdalecký les.

Vše, co vidíte na fotkách v bytě zůstává a zbytek je na nájemníkovi. Mazlíčci jsou povoleni ;-).

I offer a cozy apartment 2 + kk (50m2) for rent. The flat has just undergone a complete reconstruction. Available immediately.

The bus stop Hadovitá/Jemnická is 4 minutes away from the apartment. Bus ride to Budějovická/Kačerova takes 4 minutes. There are two parks near by: Baarův park and V zápolí park. The apartment is a 10-minute walk away from the business centre Brumlovka, together with Albert, restaurant Grosseto and other shops and restaurants.

The apartment is in a quiet street Vnější, on the 4th floor of a brick building. The balcony is above a quiet street. The bedroom is on a perfectly quiet side overlooking a yard, and it has a beautiful view of Zizkov tower and Bohdalecky forest.

The place is newly renovated, and no one has lived in it after the reconstruction. Everything (electricity, wiring, windows, etc.) have been replaced or renovated. Beautiful, original parquet (renovated).

The apartment is equipped with a completely new smart energy saving Samsung appliances. The kitchen is equipped with a large fridge+freezer, induction stove, cooker hood, microwave, dual cook oven and dishwasher. There is also a washing machine, dryer and air conditioning. Almost all the appliances are connected to the internet and can be controlled remotely via phone. Gigabit internet connection is provided. The apartment has two large wardrobes and a cellar unit in the basement.

All the furniture and equipment that are in the photos come with the apartment. Other furniture is provided by the tenant. Pets allowed ;-).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812345
Dispozice2+kk
Dostupné od11. 11. 2023
Podlaží4
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha50
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 3 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHadovitá
🚶 320 m (4 min)
PoštaPraha 46
🚘 1 919 m (7 min)
ObchodHana Trading
🚶 433 m (5 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 411 m (5 min)
RestauraceSparta
🚶 307 m (4 min)
LékárnaBenu
🚘 1 423 m (6 min)
ŠkolaZákladní škola Na Líše
🚶 624 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Lánech
🚶 596 m (7 min)
SportovištěTC LTC Praha
🚶 802 m (10 min)
Hřiště
🚶 390 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.