Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 42 m² bez realitkyAnny Drabíkové, Praha - Háje

Anny Drabíkové, Praha - HájeMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Sklep 2 m² • Lodžie 7 m²
Měsíční nájemné17 000 Kč

+ Poplatky za služby5 500 Kč
+ Vratná kauce17 000 Kč


Nabízíme k pronájmu byt 2+kk 42m2 s lodžií v Praze 11-Háje, nacházející se ve 3. nadzemním podlaží (2. patře) panelového domu.

Byt prošel celkovou modernizací v r. 2018 (bytové jádro, elektroinstalace, podlahy, atd.). Kuchyň je vybavená jen elektrickými spotřebiči, plynová přípojka v bytě je trvale uzavřena. Předsíň, kuchyňský kout a koupelna jsou vybaveny nábytkem a příslušenstvím, pokoj a ložnice částečně - viz foto. Lodžie bytu (~7m2) není zasklená.

10-ti patrový dům s třemi samostatnými vchody byl v průběhu minulých let postupně zmodernizován, včetně zateplení fasád, výměny oken, opravy lodžií, nových výtahů (2 výtahy/vchod). Vchody jsou vybaveny čipovým odemykáním. V domě je nainstalován kamerový systém, kamery jsou na každém patře a jednotlivá patra jsou navíc vybavena uzamykatelnými dveřmi s čipovým odemykáním. Všechny byty v domě mají kouřové hlásiče napojené na centrální protipožární ústřednu s dozorem.

Bezbariérový přístup do domu je zajištěn. V přízemí domu je k dispozici sklepní koje a v suterénu společná kolárna pro posezonní uložení kol a jiného sportovního náčiní.

Klidná lokalita mimo hlavní ulici. Stanice metra “C” Háje několik min. chůze (300 m), stanice autobusu v blízkosti domu. Kompletní městská a občanská infrastruktura a služby jsou v okolí.

Parkování před domem a v okolních ulicích. Možnost parkování individuálně za poplatek v některém z hlídaných parkovišť poblíž.

Preferujeme dlouhodobý nájem bytu nájemcem bez domácích zvířat. Záloha na poplatky za správu domu/bytu, na teplo a vodu a zálohy na spotřebovanou elektřinu činí celkem cca ~5.500 Kč (pro 2 osoby) nebo ~4.700 Kč (pro 1 osobu). Poplatek za TV/rádio, dále internet. připojení příp.. jiné služby si nájemce sjedná sám.

Pevná přípojka internetu je možná dle požadavku nájemce na rychlost připojení a typu operátora (kabelový Vodafon či AIM nebo telefonní O2). V bytě je přípojka ke společné TV-rádio anténě.

Nájemci si mohou doplnit vybavení bytu na vlastní náklady nábytkem dle potřeby.

Přikládáme fotografie vybavení bytu a pohledu z okna lodžie, která je orientována jihozápadním směrem.

Byt je k dispozici ihned.

We offer to rent apartment 2 + kk 42m2 with loggia in Prague 11-Háje, located on the 2nd floor of panel house. The apartment was completely renovated in 2018 (flat, electrical, floor, etc.).

The apartment's loggia (~ 7m2) is not glazed. The kitchen is equipped only with electric appliances, the gas connection in the apartment is permanently closed. The hall, kitchenette and bathroom are fully equipped with standard furniture and appliances. Toilet is separate.

The living room and the bedroom are equipped only partially - see photo.

The 10-storey house with three separate entrances has been gradually modernized over the past years, including facade insulation, window replacement, repairs of loggia, new elevators (2 lifts /entrances). Entrances are equipped with keyless unlocking. The house is equipped with a camera system , the cameras are on each floor and the individual floors are additionally equipped with a lockable door with non-key unlocking. All apartments in the house are equipped with smoke detectors connected to a central fire station with continuous supervision.On the ground floor of the house there is a cellar and in the basement there is a common carriage.

The barrier-free access to the house is secured.

Quiet location off main street. Metro station "C" Háje is several minutes walk (300m) and bus station in the vicinity of the house. Complete urban and civic infrastructure and services in the vicinity.Parking in front of the house and the surrounding streets. Possibility to arrange parking individually for a fee in one of the guarded car parks in the area.

We prefer long-term tenancy to the tenants without pets. House/apartment management charges and energy costs (heat, water incl. electricity) can cost up to CZK 5.500 CZK depending on the number of apartment users and energy consumed. The specific services such as TV/radio charges, internet connections and others the tenant should arrange on his/her cost.Fixed internet connection is possible according to the tenant's request for connection speed and operator type (Vodafone, O2, AIM).

Tenat may provide adjustment of the living room and bedroom by furniture according to the needs and on tenant's cost.

We attach photos of apartment equipment and view from the window which is oriented to the South-West.

The apartment is available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812473
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyPanel
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha42
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
Lodžie 7 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Háje
🚶 61 m (1 min)
PoštaPraha 419
🚶 582 m (7 min)
ObchodMASO jiko
🚶 270 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 276 m (3 min)
RestauraceFu Man Lou
🚶 160 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 61 m (1 min)
ŠkolaZŠ Mendelova
🚶 288 m (3 min)
Mateřská školaMŠ A. Drabíkové
🚶 138 m (2 min)
SportovištěFitness Galaxie
🚶 220 m (3 min)
Hřiště
🚶 160 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.