Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 43 m² bez realitkyMilady Horákové, Praha - Holešovice

Milady Horákové, Praha - HolešoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné23 000 Kč

+ Poplatky za služby2 500 Kč
+ Vratná kauce46 000 Kč


„praguesirens HOUSE“ je jednou z nejatraktivnějších novostaveb na Letné (letnaliving.cz). Na 5 podlažích se nachází 11 bohatě zrekonstruovaných bytů různých velikostí a vybavení. Veškerá infrastruktura v domě (potrubí, vedení, ústřední topení, střecha) je zcela nová. Vstupní pasáž a centrální schodiště jsou extravagantní a reprezentativní.

Nabízený byt je 43m2 "mini loft" s integrovaným obývacím a kuchyňským koutem, a oddělenou ložnicí a koupelnou. Všechny pokoje mají vysoké stropy, podlahy s voskovanými dubovými parketami, nová zvukově a tepelně izolovaná okna, a prostorné vestavěné skříně. Všechna okna směřují do klidného vnitrobloku. V kuchyni jsou všechny hlavní spotřebiče a pracovní deska z přírodního granitu. Koupelna je otevřená, a vybavená nábytkem a obklady ve stylu „Soho“. Toaleta je umístěna samostatně. Ve vstupní části je šatna. Loft je zařízen originálním designovým nábytkem: stoly a židle TOLIX z 20. let 20. století, kožená křesla ZANOTTA, postel NOODLES BERLIN 160x200 cm a svítidla INGO MAURER. K dalšímu vybavení patří: pračka, historické radiátory, velké stojací zrcadlo, led osvětlení, video vrátný, bezpečnostní dveře, přístup na vysokorychlostní internet, prostorná sklepní místnost.

“praguesirens HOUSE” se nachází na pěší zóně ulice Milady Horákové v městském centru Letná, jedné z nejatraktivnějších rezidenčních čtvrtí v Praze. Oblíbené restaurace a bary, školy a školky i nespočet obchodů jsou v docházkové vzdálenosti. Letna Park je 5 minut od domu. Napojení na místní MHD je perfektní (Strossmayerovo náměstí).

K nájemní smlouvě: Máme zájem o dlouhodobě stabilní komunitu, a ne o krátkodobé pronájmy. Naše nájemní smlouva má dobu určitou na jeden rok, a automaticky se prodlužuje o další rok, pokud žádná ze stran dva měsíce před koncem nájemní smlouvy neprohlásí něco jiného. Cena pronájmu je každoročně upravována v souladu s oficiálně vyhlášenou mírou inflace v ČR. V roce 2024 nedojde k navýšení nájmu. Kauce činí dva měsíční nájemné.

“praguesirens HOUSE” is one of the most attractive new building developments in Letná (letnaliving.cz). Spread over 5 floors there are 11 lavishly renovated apartments of different sizes and furnishings. The entire infrastructure in the house (pipes, lines, central heating, roof) is completely new. The entrance passage and the central staircase are extravagant and representative.

The apartment offered here is a 43 square meter "mini loft" with an integrated living and kitchen area and a separate bedroom and bathroom area. All rooms have high ceilings, floors with waxed oak parquet, new sound and heat insulated windows and spacious built-in wardrobes. All windows face the quiet inner courtyard. The kitchen has all the main appliances and a natural granite stone countertop. The bathroom is open plan and equipped with furniture and tiles in “Soho style”. The toilet is located separately. The entrance area has a cloakroom. The loft is furnished with original designer furniture: TOLIX tables and chairs from the 1920s, ZANOTTA leather armchairs, a 160x200cm NOODLES BERLIN bed, and INGO MAURER lights. Further equipment features are: washing machine, historical radiators, large standing mirror, led lightning, video door intercom, security door, access to high-speed internet, spacious basement room.

“praguesirens HOUSE” is located in the pedestrianized area of Milady Horákové Street in the urban center of Letná, one of the most attractive residential areas in Prague. Popular restaurants and bars, schools and kindergartens as well as countless shops are all within walking distance. Letna Park is 5 minutes away. The connection to the local public transport is perfect (Strossmayerovo náměstí).

Regarding the rental agreement: We are interested in a long-term stable community and not in short-term leases. Our rental contract has a fixed term of one year and is automatically extended by a further year if none of the parties declares something to the contrary two months before the end of the rental contract period. The rental price is adjusted annually in line with the officially announced inflation rate in the Czech Republic. There will be no rent increase in 2024. The deposit is two months' rent.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu812530
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 1. 2024
Podlaží3
PENBA - Mimořádně úsporná
Užitná plocha43
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 4 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDStrossmayerovo náměstí
🚶 54 m (1 min)
PoštaPraha 7
🚶 722 m (9 min)
ObchodŘeznictví Ve Výklenku
🚶 20 m (0 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 64 m (1 min)
RestauraceDa Antonio
🚶 77 m (1 min)
LékárnaDr. Max
🚶 38 m (0 min)
ŠkolaZákladní škola Strossmayerovo náměstí
🚶 189 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Kostelní
🚶 361 m (4 min)
SportovištěRunning Mall
🚶 177 m (2 min)
Hřiště
🚶 471 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.