Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 40 m² bez realitkyJaromírova, Praha - Nusle

Jaromírova, Praha - NusleMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Sklep 9 m²
Měsíční nájemné16 500 Kč

+ Poplatky za služby1 400 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce33 000 Kč


Exkluzivní Bydlení s Ideální Polohou: architektem navržené 2kk s okamžitým přístupem do centra a parku

Představujeme Vám tento unikátně navržený, plně zařízený byt v oblíbené lokalitě nedaleko Vyšehradu. Tento byt je dokonalým výběrem pro ty, kteří hledají kombinaci městského života a příležitostí k odpočinku v přírodě. S tramvajovou zastávkou přímo před domem, můžete být během pěti minut na Karlově náměstí, v srdci metropole.

Nechte se okouzlit pohodlím tohoto bytu, který je připraven splnit všechny potřeby mladého páru či jednotlivce. Nabízíme kompletně zařízený interiér s možností individuálního přizpůsobení podle vašich představ. Kuchyň vybavena designovými spotřebiči Ora-Ito. Byt má vlastní plynový kotel a hřejivou estetiku dubových parket s praktičností vestavěných skříní poskytujících dostatek úložného prostoru.

Pro milovníky přírody a sportu je tato lokalita ideální – pouhých několik kroků od domu se nachází park, který nabízí prostor pro jogging, relaxaci, nebo třeba piknik. A co víc, s možností využití společné zahrádky na grilování a setkávání s fajn sousedy.

Rádi bychom našli dlouhodobé nájemníky, který zapadne do přátelské komunity v domě. Byt bude k dispozici od ledna 2024.

Exclusive Living with an Ideal Location: Architect-Designed 1-Bedroom Apartment with Immediate Access to the City Center and Park

Introducing this uniquely designed, fully furnished apartment in a popular location near Vyšehrad. This apartment is a perfect choice for those seeking a blend of urban life and opportunities for relaxation in nature. With a tram stop right in front of the house, you can be at Charles Square in the heart of the city in just five minutes.

Be enchanted by the comfort of this apartment, ready to meet all the needs of a young couple or individual. We offer a completely furnished interior with the possibility of personal customization according to your preferences. The apartment has its own gas boiler and the warm aesthetics of oak parquet flooring combined with the practicality of built-in wardrobes providing ample storage space.

For nature and sports enthusiasts, this location is ideal – just a few steps from the house is a park offering space for jogging, relaxation, or even a picnic. What's more, there's the possibility to use a shared garden for barbecuing and mingling with great neighbors.

We are looking to find long-term tenants who will fit into the friendly community in the building. The apartment will be available from January 2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu814544
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 1. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha40
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 9 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOstrčilovo náměstí
🚶 177 m (2 min)
PoštaPraha 416
🚶 804 m (10 min)
ObchodPotraviny
🚶 47 m (1 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 459 m (6 min)
RestauraceFU YUAN
🚶 147 m (2 min)
LékárnaLékárna Jaromírova
🚶 251 m (3 min)
ŠkolaZŠ Praha 4 - Křesomyslova
🚶 514 m (6 min)
Mateřská škola
🚶 612 m (7 min)
SportovištěFitness Victory
🚶 526 m (6 min)
HřištěFolimanka
🚶 318 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.