Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej domu 5+kk • 197 m² bez realitkyAntonína Bečváře, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský kraj

Antonína Bečváře, Brandýs nad Labem-Stará Boleslav - Brandýs nad Labem, Středočeský krajMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Garáž • Balkón 10 m² • Sklep 29 m² • Terasa 43 m²
Cena23 900 000 Kč

Tato nemovitost již od 101 359 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízíme světlý, prostorný dům 6+1 s venkovním bazénem, infrasaunou, dvěma terasami, zahradním posezením a krytým parkovacím stáním pro dvě auta. To vše na jedinečném pozemku v okrajové, tiché části města. Dům je zděný z děrovaných cihelných bloků a zateplený systémem Baumit Open. V energetickém hodnocení je zařazen do klasifikační třídy B, jako velmi úsporný.

Zajímavým prvkem domu je jeho umístění do svahu, nabízející pohodlný vstup do zahrady z obou jeho podlaží.

V přízemí je umístěn hlavní vstup z krytého parkovacího stání, ze kterého je též přes kolnu možný přístup přímo do spodní části zahrady. Na vstupní zádveří navazuje velký pokoj situovaný na severovýchod, dosud využívaný jako kancelářský prostor. Zádveří je napojeno na hlavní chodbu se schodištěm do druhého podlaží. Pod schodištěm je umístěna šatna a WC, dále místnost s infrasaunou a sprchovým koutem. Konec chodby uzavírají dveře do sklepní části podlaží s technickou místností a dvěma sklepy. V technické místnosti je osazen kondenzační plynový kotel Geminox 17kW s integrovaným zásobníkem teplé vody. V menší sklepní místnosti je umístěna jednotka centrálního vysavače a podružný vodoměr pro odečet spotřeby vody bez nutnosti vstupování do vodoměrné šachty.

V části situované na jihovýchod, s proskleným výhledem do zahrady, se nachází rozlehlý obývací prostor s jídelním koutem a kuchyní, který disponuje dvěma vstupy na terasu ve spodní části zahrady. Po pár krocích, ve východním rohu pozemku, je osazeno kryté zahradní sezení, které je skvělým místem pro grilování a trávení večerů s rodinou a přáteli od jara do podzimu.

V druhém podlaží je umístěna klidová část domu se čtyřmi prostornými pokoji. Jeden je vybaven samostatnou koupelnou, WC a šatnou. Pro zbývající pokoje je k dispozici další koupelna a WC. Ze dvou pokojů s velkorysým prosklením orientovaným k jihozápadní terase s pergolou je možno vstoupit do horní části zahrady s bazénem a vzrostlými stromy. Další dva mají k dispozici jihovýchodní balkon.

Dům byl navržen pro velkou rodinu s bohatým společenským životem a stal se i skvělým místem pro uspořádání svatby s 60 hosty.

Zajímavým potenciálem domu je možnost za přijatelných nákladů (odhad do 1 mil. Kč) rozdělit dům na dvě bytové jednotky se samostatným vstupem. Součástí inzerátu jsou půdorys, vizualizace a video s tímto řešením. Vše dostupné na sdíleném adresáři pod tímto linkem https://mega.nz/folder/vWYkESiY#2-za16toWVswtTBONOchJA/file/PLARDL5S

We offer a bright, spacious 5+1 house with a large study, infrared sauna, two terraces, a swimming pool, garden seating, and covered parking for two cars. All of this is located on a unique plot in the outskirts of a quiet part of town. The house is made of perforated brick blocks and insulated with the Baumit Open system, and it is classified as energy class B, meaning it is very efficient.

One interesting feature of the house is its location on a slope, offering convenient access to the garden from both floors.

The ground floor features the main entrance from the covered parking area, which also provides direct access to the lower part of the garden through a hallway. The entrance hall leads to a large office space situated to the northeast, with windows overlooking the parking area. The entrance hall is connected to the main corridor with stairs leading to the second floor. Under the stairs, there is a cloakroom and a toilet, followed by a room with an infrared sauna and a shower. The end of the corridor is closed off by doors leading to the basement area with a utility room and two storage rooms. The utility room houses a condensing gas boiler Geminox 17kW with an integrated hot water tank. The smaller storage room contains a central vacuum unit and a secondary water meter for water consumption readings without the need to access the meter pit.

In the southeast part, with a glass view of the garden, there is a spacious living area with a dining area and kitchen, which has two entrances to the terrace in the lower part of the garden. A few steps away, in the eastern corner of the plot, there is a covered garden seating area, which is a great place for grilling and spending evenings with family and friends from spring to autumn.

The second floor houses the quiet area of the house with four spacious bedrooms. One of them is equipped with a separate bathroom, toilet, and dressing room. The remaining bedrooms have access to another bathroom and toilet. From two bedrooms with generous glazing facing the southwest terrace with a pergola, you can enter the upper part of the garden with a swimming pool and mature trees. The other two bedrooms have access to a southeast balcony.

The house was designed for a large family with a rich social life and has also become a great venue for hosting weddings with 60 guests.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815322
Dispozice5+kk
Dostupné od1. 1. 2024
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha197
VybavenoČástečně
Plocha pozemku987
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte dům?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Balkón 10 m²
Sklep 29 m²
Garáž
Terasa 43 m²
Parkování
MHD 0 minut autem

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDBrandýs nad Labem-Stará Boleslav, Kralovice
🚶 424 m (5 min)
PoštaBrandýs nad Labem-Stará Boleslav 1
🚘 2 754 m (5 min)
Obchod
🚘 1 905 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 908 m (4 min)
RestauraceFelicita
🚘 2 009 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚘 2 089 m (4 min)
ŠkolaGymnázium J. S. Machara
🚘 1 334 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola
🚘 3 136 m (7 min)
Sportoviště
🚘 1 303 m (2 min)
Hřiště
🚘 1 470 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.