Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+1 • 77 m² bez realitkyPraha - Záběhlice

Rezervováno
Praha - ZáběhliceMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3 m² • Lodžie 5 m²
Měsíční nájemné20 500 Kč

+ Poplatky za služby5 650 Kč
+ Poplatky za energie4 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Nabízím k dlouhodobému pronájmu světlý a útulný byt velikosti 4+1, který právě prošel celkovou rekonstrukcí. Nová kuchyně, koupelna, toaleta, nové dveře, revitalizované parkety v pokojích a nová vinylová podlaha v předsíni a kuchyni. Kompletně nové rozvody elektřiny a všechny nové spotřebiče - lednička, pračka, sporák, myčka.

Byt se nachází ve 2.NP cihlového nově zatepleného domu s výtahem v žádané lokalitě Záběhlic. Kousek od domu se nachází třešňový sad, Hamerský rybník a Hamrsport. Byt sestává z předsíně, kuchyně, jídelny, obývacího pokoje, dvou pokojů, koupelny a toalety. Podél celého obývacího pokoje je zasklená lodžie (5 m2) s výhledem do zeleně. K bytu náleží i sklepní kóje. Okna jsou plastová a je zavedeno ústřední topení.

Výhodou bytu je velice dobrá dopravní dostupnost. 5 min. autobusem na metro C Roztyly, 10 min. na metro A Želivského, v blízkosti je i zastávka tram č. 11 a 14. V blízkosti (5 min) se nachází nákupní centrum (Albert, drogerie, lékárna, pošta, Česká spořitelna, restaurace, cukrárna...), Penny Market, Czech point, poliklinika. Lokalita je vhodná k procházkám i výletům na kole (Krčský les, Hostivařská přehrada, Toulcův dvůr, Průhonice…)

Byt se nabízí částečně zařízený. V předsíni přibude během pár dní velká šatní skříň. Čekáme, až nám ji dodají.

Elektřina a plyn se převádějí na nájemníky.

Prohlídky jsou možné od 4. 12. Nastěhování možné ihned.

Prosím jen přímé zájemce, ne realitní kanceláře.

I offer for long-term rent a bright and cozy apartment of size 4+1, which has just been completely renovated. New kitchen, bathroom, toilet, new doors, revitalized parquet floors in the rooms and new vinyl flooring in the hall and kitchen. Completely new electrical wiring and all new appliances - refrigerator, washing machine, stove, dishwasher.

The apartment is located on the 2nd floor of a newly insulated brick house with an elevator in the sought-after location of Záběhlice. A short distance from the house there is a cherry orchard, Hamer pond and Hamrsport. The apartment consists of an entrance hall, kitchen, dining room, living room, two bedrooms, bathroom and toilet. Along the entire living room is a glazed loggia (5 m2) with a green view. The apartment also includes a cellar cubicle. The windows are plastic and central heating is installed.

The advantage of the apartment is very good transport accessibility. 5 minutes by bus to metro C Roztyly, 10 min. to metro A Želivského, there are also trams 11 and 14 nearby. Nearby (5 min) there is a shopping center (Albert, drugstore, pharmacy, post office, Česká spořitelna, restaurant, confectionery...), Penny Market, Czech point, health centre. The location is suitable for walks and bike trips - Krč forest (Krčský les), Hostivař dam (Hostivařská přehrada), Toulcův dvůr (courtyard), Průhonice...

The apartment is partially furnished. A large wardrobe will be added in the hall in a few days. We are waiting for delivery.

Electricity and gas will be transferred to tenants.

Apartment tours possible from 4. 12. Move-in possible immediately.

Please no real estate agencies.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815720
Dispozice4+1
Dostupné od5. 12. 2023
Podlaží2
Typ budovyCihla
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha77
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 5 m²
Výtah
Sklep 3 m²
Parkování
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 58 m (1 min)
PoštaPraha 41
🚶 375 m (5 min)
Obchod
🚶 237 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 388 m (5 min)
RestauracePrvní pivní tramway
🚶 342 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 564 m (4 min)
ŠkolaEvangelická akademie Praha
🚶 258 m (3 min)
Mateřská školaMateřská škola Na Chodovci
🚶 319 m (4 min)
SportovištěHamr
🚘 2 524 m (5 min)
Hřiště
🚶 270 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.