Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 3+kk • 103 m² bez realitkyDělnická, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský kraj

Dělnická, Dolní Břežany - Dolní Břežany, Středočeský krajMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Garáž • Terasa 19 m²
Cena10 500 000 Kč

Tato nemovitost již od 44 530 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Exklusivně nabízím k prodeji kompletně zařízený podkrovní komfortní byt 3+kk s vlastní terasou 19 m2, krbem a pozemkem.

V hodně žádané a lukrativní části obce Dolních Břežan.

Důvodem prodeje bytu je stěhování se do zahraničí.

Byt o velikosti 103 m2 se nachází ve třetím patře ze tří v domě a nabízí dostatečně velkorysé zázemí pro rodinu s dětmi a disponuje kvalitními materiály na kterých se opravdu nešetřilo.

Celý byt prošel nákladnou kompletní rekonstrukcí v roce 2018 a to v celkové hodnotě 3.5mil Kč. V bytě jsou nové například – rozvody el. energie, internetu, vody, odpady, příčky, stropy, osvětlení, topení, podlahy, kuchyň, koupelna, WC, terasa, kotel. Sádrové omítky, stěrky a interiérové doplňky přímo na míru.

Byt se skládá z centrální chodby, ze které je vstup do všech pokojů. Do prostorného obývacího pokoje s krbem a prostorově odděleným kuchyňským a jídelním koutem, vstupem na velkou terasu, do dětského pokoje, na samostatné WC, do koupelny s oknem a velkým sprchovým koutem, do komfortní ložnice se šatnou a dále vstup do technické místnosti.

Dětský pokoj, ložnice, kuchyň, šatna, koupelna a obývací pokoj obsahují integrované šatní skříně na míru z kvalitních materiálů plus veškeré kuchyňské spotřebiče včetně televize v obývacím pokoji a v ložnici, muziky, pračky se sušičkou. Terasa je vybavena nábytkem pro posezení včetně velkého grilu a slunečníku. V chladném období se dá terasa vyhřát speciálními dálkově ovládanými topnými tělesy.

Orientace bytu je na východní, jižní a západní stranu, což poskytuje dostatek světla a ranní káva na terase při východu slunce je dobrým startem do začínajícího dne..

Vytápění a ohřev vody je zajištěn kombinovaným plynovým kotlem s ovládacím termostatem zn. Junkers.

Byt je kompletně zařízen a ihned k nastěhování bez žádných dalších investic!

Celkové náklady na provoz bytu u čtyřčlenné rodiny jsou dost nízké a to z důvodu celkové důkladné rekonstrukce.

K bytu je Možnost přenechání dlouhodobé nájemní smlouvy na garáž za 1.500 Kč/měsíčně.

Dolní Břežany leží na samotné hranici Prahy a pro své obyvatele je ideálním místem pro život, protože disponuje kompletním zázemím a vybaveností včetně restaurací, obchodů, lékařů, mateřských a základních škol, dětskými hřišti, veterinární klinikou a mnohým dalším.

Vedle domu je vybudována cyklostezka, kterou dojedete až do centra Prahy.

Dolní Břežany mají skvělou dopravní dostupnost do Prahy, která je cca 200m a to díky několika přímým cestám a napojením na městský okruh Brno - Plzeň - Letište. V četně několika možností hromadné dopravy nejen na stanice metra Kačerov, Budějovická, Chodov.

Sale of a 3+kk apartment, 103 m², Dělnická, Dolní Břežany

10,500,000 CZK

I exclusively offer a fully furnished attic comfortable 3+kk apartment with its own terrace of 19 m2 and land in Dělnická Street in Dolní Břežany. The reason for selling is moving abroad.

The apartment, with a size of 103 m2, is located on the third floor of a three-story building and offers generous space for a family with children, equipped with high-quality materials that were not spared.

The entire apartment underwent an expensive complete reconstruction in 2018, with a total value of 3.5 million CZK. The apartment has new installations, such as electrical wiring, water and waste pipes, partitions, ceilings, lighting, heating, floors, kitchen, rooms, bathroom, toilet, terrace, boiler. Plaster finishes, paintwork, custom interior accessories.

The apartment consists of a central hallway, which provides access to all rooms. It includes a spacious living room with a fireplace and a separate kitchen and dining area, with access to a large terrace, a children's room, a separate toilet, a bathroom with a window and a large shower, a comfortable bedroom with a walk-in closet, and access to a utility room.

The children's room, bedroom, kitchen, walk-in closet, bathroom, and living room all have integrated custom-made wardrobes from quality materials, as well as all kitchen appliances, including a TV in the living room and bedroom, a music system, and a washer-dryer. The terrace is equipped with seating furniture, including a large grill and a sun umbrella. In winter, the terrace can be heated with special remote-controlled heating elements.

The apartment is oriented to the south and west, providing ample natural light.

Heating and hot water are provided by a combined gas boiler with a thermostat control, brand Junkers.

The apartment is fully furnished and ready to move in without any further investment!

There is also the possibility of transferring a long-term lease agreement for garages for 1,500 CZK/month.

Low monthly operating costs for the apartment.

Dolní Břežany is located on the outskirts of Prague and is an ideal place to live for its residents, as it has complete amenities including restaurants and bistros, shops, doctors, kindergartens and elementary schools, playgrounds, a veterinary clinic, and much more.

Next to the building, there is a bicycle path that leads all the way to the center of Prague. Additionally, there is a Shell gas station and a large BILLA supermarket within walking distance or a short drive away.

Dolní Břežany has excellent transportation accessibility to Prague, thanks to several direct routes and connections to the city ring road. Regular bus connections are provided, for example, to the Opatov metro station on line "C" in 9 minutes. By car, places such as OC Chodov can be reached in 14 minutes, DBK Budějovická in 18 minutes, and Zlatý Anděl in 23 minutes. The planned D Depo Písnice metro station is 8 minutes away.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815886
Dispozice3+kk
Dostupné od5. 12. 2023
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha103
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 19 m²
MHD 3 minuty pěšky
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDDolní Břežany, Na kopečku
🚶 219 m (3 min)
PoštaDolní Břežany
🚶 528 m (6 min)
ObchodTesco Express
🚶 591 m (7 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 629 m (8 min)
RestauraceNa Kopečku
🚶 229 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 384 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Dolní Břežany
🚶 733 m (9 min)
Mateřská škola
🚘 4 510 m (8 min)
SportovištěJK Harfa
🚘 4 773 m (9 min)
Hřiště
🚶 404 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.