Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 68 m² bez realitkyTovární, Praha - Holešovice

Rezervováno
Tovární, Praha - HolešoviceMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné23 500 Kč

+ Poplatky za služby450 Kč
+ Vratná kauce47 000 Kč


Pronájem bytové jednotky 3+kk, necelých 68m2 včetně sklepní kóje

Nabízím k dlouhodobému pronájmu od 3/2024 atraktivní byt o dispozici 3+kk a obytné ploše necelých 64m2, který se nachází v nadstavbě v předposledním 6. patře cihlového domu s výtahem v ulici Tovární, ve vyhledávané lokalitě Holešovic. Byt je plně zařízen (kuchyňská linka, jídelní stůl se židlemi, manželská postel, dva rozkládací gauče, vestavěná skříň, skříňky, pračka).

Velmi dobře řešená bytová jednotka poskytuje dvě neprůchozí ložnice, obývací pokoj s klimatizací a s plně vybaveným kuchyňským koutem (indukční varná deska, trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, americká lednice s mrazákem), koupelnu se sprchovým koutem, samostatné WC s umyvadlem, předsíň, velice praktickou komoru (kde se nachází pračka) a sklep v suterénu domu. Na podlaze položená kvalitní dřevěná podlaha a dlažba. Vytápění a ohřev teplé vody zajišťuje plynový kotel. Bezpečí v domě zajišťuje kamerový systém, byt má navíc bezpečnostní dveře Next.

Parkování možné před domem s parkovací kartou, popř. je možný pronájem parkovacího stání v protějším domě s nepřetržitou ostrahou, kde je možné využít také kolárnu.

Měsíční nájem je 23 500,- Kč, vratná kauce 2 nájmy. Poplatky činí 450,- Kč/os. (včetně zálohy na vodu) + spotřeba el. energie, plynu (převod smlouvy na nájemce) a vody dle skutečné spotřeby.

Jedinečná lokalita v těsné blízkosti největšího pražského parku Stromovka. Bydlení díky tomu nabízí mnoho možností, jak trávit volný čas – procházky v parku, vyjížďky na kole či bruslích. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost – lékařský dům s lékárnou v sousedním domě, Alza, Česká pošta, Billa, Penny, Lidl, restaurace, MŠ i ZŠ, supermarket Kaufland, golf, tenisové hřiště. Pro milovníky farmářských produktů je možnost nákupu ve vyhlášené pražské tržnici.

Skvělá dopravní dostupnost – zastávka tramvaje je cca 5 minut a metro A „Vltavská“ cca 10 minut chůze od domu.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Těším se na vaši zprávu a budu rád, když vám pomohu s jakýmkoli dotazem.

Rental of a 3+kk apartment, just under 68m2 including a cellar

I offer an attractive apartment for long-term rent from 3/2024. The apartment has a layout of 3+kk and a living area of just under 64m2. It is located in an extension on the penultimate 6th floor of a brick building with an elevator on Tovární Street, in the sought-after location of Holešovice. The apartment is fully furnished (kitchen unit, dining table with chairs, double bed, two sofa beds, built-in wardrobe, cabinets, washing machine).

The very well-designed apartment unit offers two separate bedrooms, a living room with air conditioning and a fully equipped kitchenette (induction hob, oven, microwave, dishwasher, American fridge with freezer), a bathroom with a shower, a separate toilet with a sink, an entrance hall, a very practical storage room (where the washing machine is located), and a cellar in the basement of the building. The floors are covered with high-quality wooden flooring and tiles. Heating and hot water are provided by a gas boiler. The security of the building is ensured by a camera system, and the apartment also has Next security doors.

Parking is possible in front of the building with a parking card, or it is possible to rent a parking space in the opposite building with 24/7 security, where a bike room is also available.

The monthly rent is 23,500 CZK, with a refundable deposit of 2 rents. Charges amount to 450 CZK/person (including a water advance) + electricity, gas (transfer of contract to the tenant), and water consumption based on actual usage.

The unique location is in close proximity to the largest park in Prague, Stromovka. Thanks to this, the area offers many opportunities to spend free time, such as walks in the park, cycling, or rollerblading. There is all civic amenities in the vicinity - a medical center with a pharmacy in the neighboring building, Alza, Czech Post, Billa, Penny, Lidl, restaurants, nursery and primary schools, Kaufland supermarket, golf, tennis court. For lovers of farm products, there is the option to purchase at the renowned Prague market.

Excellent transport accessibility - the tram stop is about 5 minutes away, and the "Vltavská" metro station (Line A) is about 10 minutes' walk from the building.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me via messages on this platform. I look forward to your message and will be happy to assist you with any questions.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu815986
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží6
PENBD - Méně úsporná
Užitná plocha68
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 4 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHDOsadní
🚶 182 m (2 min)
PoštaPraha 74
🚶 159 m (2 min)
Obchod
🚶 221 m (3 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 397 m (5 min)
RestauraceJídelna u Vrtule
🚶 128 m (2 min)
LékárnaHolešovická lékárna
🚶 66 m (1 min)
ŠkolaZŠ Tusarova
🚶 136 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 285 m (3 min)
SportovištěLoko Vltavín
🚶 497 m (6 min)
Hřiště
🚶 136 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.