Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyPlzákova, Praha - Kbely

Plzákova, Praha - KbelyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Sklep 3 m² • Lodžie 10 m²
Měsíční nájemné26 500 Kč

+ Poplatky za služby5 600 Kč
+ Vratná kauce53 000 Kč


Krásné a klidné bydlení v novém projektu - byt patří do moderního rezidenčního komplexu Bleriot z roku 2020, jehož součástí je též vlastní polosoukromý park s velkým množstvím aktivit pro dospělé i děti.

Příroda na dosah - okolí bytu Vám umožní opravdu širokou škálu možností volnočasového vyžití, relaxace a zábavy. Pokud máte chuť vyrazit do přírody či si zasportovat, můžete si zajít do letňanského lesoparku vzdáleného od komplexu 5 minut chůze či se projít přímo v polosoukromém parku, který má 6500 m2 a obklopuje celou plochu rezidence. Možností pro sportovní aktivity je v okolí nespočet. Nové asfaltové cesty lákají k projížďce na kole (cyklostezka vede přímo u vjezdu do areálu rezidenčního projektu) či na kolečkových bruslích. Cesty v parku zase k běhání. V zahradě u domů je také work-out zóna a dětské hřiště.

Vybavenost – Kbely nabízí veškeré vyžití, mnoho společenského života, pěkné parky a plnou občanskou vybavenost - v okolí se nachází kompletní síť obchodů a služeb, pošta, supermarket, škola, školka, úřady, zdravotnická zařízení. Nedávno otevřenou prodejnu Billa naleznete ve vzdálenosti 500m a další obchody a služby jsou buď přímo ve Kbelích či třeba v nedalekém OC Letňany. Hned před domem máte autobusovou zastávku, kde Vás bus dopraví na metro Letňany. Okolí se nadále rezidenčně mění a rozvíjí, což přinese v dohledné době další a další možnosti.

Nový a dosud prvním nájemcem obývaný byt s prostornou lodžií ve výborném stavu, 2 parkovacími stáními a sklepem se nachází ve 3. nadzemním podlaží, obě ložnice jsou orientovány na východ a obývák s lodžií nabízí krásný západní výhled na zelenou plochu letňanského sportovního letiště a jeho okolí, vše v dálce lemováno zástavbou Letňan. Jedná se o dispozici 3+kk o celkové ploše ca 78m2 (včetně lodžie). Ložnice a obývák jsou plně vybaveny nábytkem na míru. Druhá ložnice je ponechána nevybavena a zůstává tak flexibilní pro konkrétní potřeby a představy nájemce. Dominantou celého bytu je prostorný obývací pokoj, jehož součástí je krásná moderní kuchyňská linka. Dále je zde ložnice s vestavěným nábytkem a prostornou šatnou, která by společně s vestavěnou skříní ve vstupní chodbě měla nabízet více než dostatečný úložný prostor. Byt doplňuje stylová koupelna a samostatný záchod. Jistě oceníte prostornou lodžii, na kterou máte přístup z obývacího pokoje a která je vybavena příjemným moderním posezením z umělého ratanu s velkým stolem. K dispozici jsou dvě parkovací místa a sklep v podzemních garážích s ovládáním na dálku či telefonem.

Měsíční nájem - 26 500 Kč (vč. 2 parkovacích míst).

Měsíční zálohy - 5 600 Kč (voda, teplo, služby a fond oprav) + elektřina a jsou zúčtovatelné.

Internet a TV je na domluvě, stejně jako případné dovybavení dalším zařízením. Kauce ve výši dvojnásobku nájmu je vratná.

DŮLEŽITÉ - Hledáme pouze seriózního a spolehlivého nájemce. Bez domácích zvířat. Těšíme se na prohlídky, až Vám tento krásný byt budeme moci osobně ukázat. Volejte nebo pište. Brzy na shledanou.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819002
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníVzdálené
Užitná plocha78
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 10 m²
Garáž
Sklep 3 m²
Výtah
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 182 m (2 min)
PoštaPraha 97
🚘 1 470 m (3 min)
ObchodBila
🚶 722 m (9 min)
Banka
🚘 2 340 m (4 min)
RestauraceCanteen
🚘 1 285 m (3 min)
LékárnaLekárna ROYALE
🚘 1 416 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola Kbely
🚘 1 070 m (2 min)
Mateřská školaMateřská škola Albrechtická
🚘 1 288 m (3 min)
SportovištěSportovní hala Kbely
🚘 983 m (2 min)
Hřiště
🚘 804 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.