Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+1 • 47 m² bez realitkyPraha - Nusle

Praha - NusleMHD 5 minut pěšky • Částečně vybaveno
Měsíční nájemné12 200 Kč

+ Poplatky za služby3 800 Kč
+ Vratná kauce16 000 Kč


Pronajmu útulný byt 1+1 v cihlové budově ve velmi dobrém stavu. Tato nemovitost je částečně vybavena a nachází se ve čtvrtém patře čtyřpatrového domu. Celková plocha bytu je 47 metrů čtverečních.

Byt nabízí ideální prostor pro jednu osobu nebo pár, kteří hledají komfortní bydlení v klidné lokalitě. Dispozice bytu je praktická s jedním pokojem jako obývacím s kk a ložnice. Byt je situován v klidné části, ale zároveň přímo v centru Prahy. Nabízí veškerou občanskou vybavenost v dosahu. V blízkosti se nachází obchody, restaurace, školy, školky a veřejná doprava. Pěšky na metro C Vyšehrad a široká nabídka tram.na Nám. Bratři Synků.

Pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti, neváhejte se mnou kontaktovat prostřednictvím zpráv. Ráda vám poskytnu další informace a domluvíme si termín prohlídky. Těším se na vaši zprávu!

I am renting a cozy 1+1 apartment in a brick building in very good condition. This property is partially furnished and located on the fourth floor of a four-story building. The total area of the apartment is 47 square meters.

The apartment offers an ideal space for one person or a couple who are looking for comfortable living in a quiet location. The layout of the apartment is practical with one room serving as a living room with a kitchenette and a bedroom. The apartment is situated in a peaceful area, but at the same time, it is right in the center of Prague. It offers all the necessary amenities within reach. Nearby, there are shops, restaurants, schools, kindergartens, and public transportation. It is within walking distance to the C Vyšehrad metro station and a wide range of tram options at Nám. Bratři Synků.

If you are interested in viewing this property, do not hesitate to contact me through messages. I will be happy to provide you with more information and arrange a viewing appointment. I look forward to your message!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819105
Dispozice1+1
Dostupné od8. 1. 2024
Podlaží4
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha47
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete

MHDNáměstí Bratří Synků
🚶 430 m (5 min)
PoštaPraha 416
🚶 439 m (5 min)
ObchodPotraviny Večerka
🚶 301 m (4 min)
BankaKomerční banka
🚶 371 m (4 min)
RestauraceNa Pláni
🚶 338 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚶 521 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Duhovka
🚶 198 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 279 m (3 min)
SportovištěFitness Victory
🚶 343 m (4 min)
Hřiště
🚶 389 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.