Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 70 m² bez realitkyNa Šmukýřce, Praha - Košíře

Rezervováno
Na Šmukýřce, Praha - KošířeMHD 4 minuty pěšky • Balkón 4 m²
Měsíční nájemné24 000 Kč

+ Poplatky za energie5 000 Kč
+ Vratná kauce24 000 Kč


Nabízíme byt 3+1 o ploše 70 m2 k pronájmu

Byt se nachází ve starším cihlovém domě v 1. patře v klidné lokalitě Prahy 5 - Šmukýřka.

Byt je nově moderně zrekonstruovaný a nezařízený. Je světlý a teplý, s plastovými okny s dvojsklem orientovanými na východ, jih a západ. Dispozičně nabízí vstupní chodbu se vstupem do koupelny (umyvadlo a sprchový kout), na samostatnou toaletu s umyvadlem a s dveřmi do kuchyně (10 m2) a do velkého pokoje (21 m2), dále je zde umístěn skříňový přístěnek zakrývající plynový kondenzační kotel a místo na pračku s potřebným připojením. Kuchyň je vybavena linkou s dřezem, indukční deskou, digestoří a myčkou na nádobí. V odděleném sloupu v rohu kuchyně je vestavěná trouba s grilem a mikrovlnná trouba.

Velký pokoj je vybaven klimatizací a vestavěnou skříní o objemu cca 6 m3, dále je zde vstup na balkon o velikosti cca 4 m2. Dále byt nabízí dva menší pokoje 12 a 15 m2. Do menšího z nich se z kuchyně vstupuje posuvnými vestavěnými dvoukřídlými dveřmi, kterými je možno oba prostory propojit. Větší pokoj pak má vstupy jak z menšího, tak z velkého pokoje. Bytový dům obsahuje 12 bytů v osobním vlastnictví, zatím je nezateplený, tedy energetická náročnost budovy G, projekt na zateplení je ve fázi přípravy.

Lokalitu tvoří bytové domy a vily obklopené zelení, v ulici je pouze lokální doprava. Dopravní dostupnost je zajišťována autobusem ze zastávky vzdálené 5 minut od domu. Autobusové spojení je do zastávky Kavalírka (8 minut), Anděl (14 minut) a Na Knížecí (16 minut). V blízkém okolí najdete veškerou občanskou vybavenost - mateřskou a základní školu, obchod, lékárnu, supermarket, restaurace a dětská hřiště. Pro volnočasové aktivity můžete využít v okolí tenisové kurty, fitko a komunitní centrum. Na procházku se lze vydat do parku Cibulka.

Byt je vhodný pro 1-4 osoby, nekuřáky bez domácích zvířátek. Pronajmeme pouze slušným platícím nájemníkům, kteří jsou zaměstnaní nebo seriózně podnikají. Počítejte prosím s tím, že si budeme chtít ověřit relevantní reference. Ozveme se zpět v případě, že nás vaše reakce osloví.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819151
Dispozice3+1
Dostupné od8. 1. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha70
VybavenoNevybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříNad 50 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDŠmukýřka
🚶 345 m (4 min)
PoštaPraha 120
🚘 1 675 m (6 min)
Obchod
🚶 760 m (9 min)
BankaKomerční banka
🚘 1 346 m (5 min)
RestauraceU sousedů
🚘 1 171 m (5 min)
LékárnaMagistra
🚘 1 238 m (5 min)
Škola
🚶 502 m (6 min)
Mateřská školaStudio Lentilka - sourk. školka
🚘 1 331 m (5 min)
Sportoviště
🚘 1 574 m (6 min)
Hřiště
🚶 484 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.