Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 58 m² bez realitkyHurbanova 28, Praha - Krč

Hurbanova 28, Praha - KrčVybaveno
Měsíční nájemné8 500 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč


Majitel pronajme renovovaný panelový byt 3+kk v Praze 4 Krči. Detaily na www.hladkov.cz. Pronájem přímo od majitele, bez dalších provizí. Byt byl nedávno renovován a je moderně vybavený veškerým nábytkem a spotřebiči. Dřevěné podlahy, kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči, prostorná koupelna, v obývacím pokoji sedací souprava, v koupelně pračka, v kuchyni myčka, lednička s mrazákem. K obývacímu pokoji je šestimetrová lodžie s posuvným zasklením a s výhledem do zeleně. Neprůchozí pokoje, vhodné pro rodinu nebo dva nájemce. Dům je zateplený a s plastovými okny. Dobré dopravní spojení několika autobusovými linkami 5 min na metro C Kačerov. Nedaleko Krčský les, mateřská školka a základní škola, potraviny Albert a obchodní centrum. K pronájmu ihned.

Nicely renovated spacious appartment, 3 rooms and kitchenette, in Prague 4 - Krč. More details at www.hladkov.cz. To let directly from the owner, without any fees. Completely furnished. Wooden floor and tiles, kitchenette with all kitchen equipment (dish washer, fridge, owen), spacious bathroom with jacuzzi and washing machine. Teracce 6 sq.m, with nice view to the green. The building is insulated, new plastic windows. Good location in proximity to metro C Kačerov (5min. by bus) and Krc park. In proximity is a kindergarten, grammar school, Albert supermarket, local shopping mall. Available immediately.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu81923
Dispozice3+kk
Podlaží2
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
Typ budovyPanel

Co tato nemovitost nabízí?

V okolí nemovitosti najdete


Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.