Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyU Kněžské louky, Praha - Žižkov

Rezervováno
U Kněžské louky, Praha - ŽižkovMHD 1 minuta pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 2,5 m²
Měsíční nájemné17 300 KčUšetříte 1 200 Kč18 500 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie3 500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu 2+ kk v malém činžovním domě bez výtahu o 5 bytech s malou zahradou, která je nájemcům k dispozici (grill, houpačka). Byt se nachází ve druhém patře s výhledem do tiché ulice. Byt je světlý, teplý, má dřevěnou a vinylovou podlahu, komoru a je v dobrém udržovaném stavu po menší renovaci. Byt je částečně zařízen - kuchyňská linka, lednice (bude dokoupena, není na obrázku), pračka (bude dokoupena, není na obrázku), trouba s digestoří. Dobrá dopravní dostupnost, pár metrů na autobusovou zastávku, odkud je metro Palmovka 7 minut cesty, z bytu je to 5 minut na tramvaj směr centrum. V dochozí vzdálenosti Kaufland. Zeleň je v okolí. Byt je volný ihned. Kauce ve výši 30.000 Kč splatná při předání. Platba nájmu na daný měsíc dopředu. Byt má vlastní kombinovaný kondenzační plynový kotel na ohřev vody a topení, stejně tak vlastní měřáky elektřiny, plynu a vody. Smlouva na dobu určitou na jeden rok s možností prodloužení. Zálohy ve výši 4.500 Kč (počítáno na jednoho člověka, za dva lidi 5.500 Kč, ale ročně se vyúčtovává podle skutečnosti!), typicky vystačují na krytí všech nákladů, jedině internet je extra (je možnost rychlého DSL internetu). Hledáme nekuřáka, klidného a spolehlivého člověka na delší pronájem, možné i pro menší rodinu. Prohlídky budou organizovány v týdnu od 15.1.24 ve večerních hodinách. Ozvete se a dohodneme se :-)

I offer for rent 2+ kk in a small apartment building without elevator with 5 apartments with a small garden available to tenants (grill, swing). The apartment is located on the second floor overlooking a quiet street. The apartment is bright, warm, has a wooden and vinyl floor, a storage room and is in a well-maintained condition after a recent minor renovation. The apartment is partially furnished - kitchen unit, refrigerator (will be purchased separately, not shown in the picture), washing machine (will be purchased separately, not shown in the picture), oven with hood. Good transport accessibility, a few meters to the bus stop, from where the Palmovka metro station is 7 minutes away, from the apartment it is 5 minutes to the tram towards the center. Within walking distance of Kaufland. Greenery is nearby. The apartment is available immediately. A deposit of CZK 30,000 payable upon handover. Payment of rent for the given month in advance. The apartment has its own combined condensing gas boiler for heating water and heating, as well as its own electricity, gas and water meters. Fixed-term contract for one year with the possibility of extension. Services and utilities in the amount of 4,500 CZK monthly (calculated for one person, 5,500 CZK for two people, but reconciled annually according to reality) are typically enough to cover all costs, only the internet is extra (there is an option for fast DSL internet). We are looking for a non-smoker, calm and reliable person for a longer lease, also possible for a smaller family. Tours will be organized in the week of 15.1.24 in the evening, please contact me and agree on a date and time :-). Thank you!

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819280
Dispozice2+kk
Dostupné od15. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha45
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBC - Úsporná
VytápěníPlynové
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Předzahrádka 1 m²
Balkón 2,5 m²
MHD 1 minuta pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDBalkán
🚶 118 m (1 min)
PoštaPraha 34
🚶 433 m (5 min)
Obchod
🚶 324 m (4 min)
BankaPojišťovna Kooperativa
🚶 679 m (8 min)
RestauraceTian Jin
🚶 63 m (1 min)
LékárnaLékárna U Bílého lva Jarov
🚶 455 m (5 min)
ŠkolaZŠ Chmelnice
🚶 327 m (4 min)
Mateřská školaWaldorfská mateřská škola
🚶 552 m (7 min)
Sportoviště
🚶 464 m (6 min)
Hřiště
🚶 191 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.