Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 52 m² bez realitkyPraha - Letňany

Rezervováno
Praha - LetňanyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 46 m²
Měsíční nájemné21 000 KčUšetříte 1 000 Kč22 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu prostorný byt 2+kk s terasou a předzahrádkou dokončený 12/23 v rámci nového bytového projektu Albatros nacházející se na pomezí městských částí Letňany a Kbely. Byt se nachází v 1NP s výtahem a má celkovou plochu 52m2 + 46m2 terasa s předzahrádkou. Budova má energetický štítek třídy B. Dispozice: vstupní chodba, šatna, koupelna se závěsným WC, vanou, umyvadlem a prostorem pro pračku, obývací pokoj s kuchyňským koutem a se vstupem na terasu s předzahrádkou, ložnice s vestavěnou skříní. K dispozici je společná kolárna a místnost pro mytí zablácených kol, kočárků či domácích mazlíčků. V areálu se nachází dětské hřiště a mateřská školka a budou zde brzy vznikat i další sportoviště a místa k odpočinku.

Byt je vybaven nadstandardní kuchyňskou linkou včetně spotřebičů (myčka, elektrická trouba, indukční varná deska, chladnička s mrazničkou, digestoř, dřez s baterií). Nástěnný panel do kuchyně je objednán. Dále je byt vybaven vestavěnou šatní skříní s úložným prostorem, chytré osvětlení Xiaomi Mi LED Ceiling Light s nastavením teploty a intenzity světla v obou místnostech a kolejnice pro závěsy a záclony. V bytě je optický internet od společnosti Cetin a výběr z více než 20ti poskytovatelů internetu a televize.

Byt se nachází v klidné lokalitě s dobrou dopravní dostupností (MHD zastávky Valcha 250 m, Huntířovská 500 m, Kbelský lesopark 800 m, Letňany - metro C 3000 m (v budoucnu povede chodník přes areál a bude to blíž). Autobusy se rychle dostanete na metro C Letňany a metro B Vysočanská a Českomoravská. V těsné blízkosti se nachází lesopark s cyklostezkami, který je napojen až na park do Čakovic, centrální park Kbely a zámecký areál Ctěnice. V blízkosti je také veškerá občanská vybavenost, obchody (Billa, Action, Rossmann 450 m), restaurace, pivovar, lékárna, pošta, škola, školka, bankomat. Nedaleko je obchodní centrum Letňany, kde si můžete podle potřeby nakoupit potraviny i všechno ostatní, nabízí totiž zázemí více než 180 obchodů. Přímo před areálem začíná cyklostezka a další sportovní využití nabízí i již zmiňované OC Letňany, kde je zimní stadion, fitness, sauna, bazény, vířivka i tobogán pro děti. Za pouhých 10 minut jízdy autem a jste na dálnici D8. Bydlíme přímo v lokalitě, tak rádi probereme další občanskou vybavenost a vyžití osobně.

Video lesoparku: https://www.youtube.com/watch?v=wM6zUzOguJk&feature=emb_logo

Byt je vhodný pro pár nebo rodinu s dětmi a je k dispozici ihned. Zvířata dle domluvy.

Nájemné činí 21.000,- Kč/měsíc + zúčtovatelné poplatky ve výši 5.000,- Kč/měsíc na ostatní služby a provozní náklady včetně vytápění, teplé vody atd., elektřina bude převedena na nájemce. Při podpisu smlouvy se skládá nájemné a zálohy ve výši 26.000,- Kč a vratná kauce ve výši 30.000,- Kč.

V případě zájmu je možné pronajmout i kryté parkovací stání za 2.000,- Kč měsíčně.

V případě zájmu o prohlídku se dokážeme časově přizpůsobit včetně večerních hodin (bydlíme hned kousek) a je možná i online video prohlídka.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu819710
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
Užitná plocha52
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Předzahrádka 46 m²
Terasa 46 m²
Garáž
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDVýstaviště Letňany
🚶 345 m (4 min)
PoštaPraha 99
🚘 1 420 m (4 min)
ObchodLidl
🚘 1 336 m (4 min)
Banka
🚶 777 m (9 min)
RestauraceIl Giardino
🚘 1 231 m (3 min)
LékárnaLékárna Letňany
🚘 1 265 m (3 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Tupolevova
🚶 786 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Příborská
🚘 1 137 m (3 min)
SportovištěTrampolínové centrum
🚘 1 655 m (5 min)
Hřiště
🚘 1 187 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.