Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 90 m² bez realitkyBermanova, Praha - Čakovice

Bermanova, Praha - ČakoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Lodžie 8 m²
Měsíční nájemné30 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu prostorný byt 4+kk s GARÁŽÍ, umístěný ve třetím patře moderní cihlové novostavby. Tato nemovitost se pyšní klidnou atmosférou a pohodlím, což je zajištěno jejím umístěním ve vyšším patře budovy s celkem pěti podlažími.

Celková plocha bytu činí 90 metrů a jeho moderní design a prostornost jsou ideální pro ty, kteří hledají kvalitní bydlení v příjemném prostředí.

Byt je částečně vybaven, včetně kuchyňské linky, vestavěných skříní , samostatné toalety a moderně zařízené koupelny s druhou toaletou. K bytu náleží také garáž, která poskytuje bezpečné parkování pro váš automobil. Výhodou je výtah a bezbariérový přístup, což ocení zejména rodiny s kočárky nebo osoby se sníženou pohyblivostí.

Dalším plusem je lodžie o velikosti 8 metrů čtverečních, která nabízí příjemný prostor pro relaxaci a posezení. Byt se nachází vedle Čakovického zámeckého parku s výhledem do zeleně a veškerou občanskou vybaveností.

Pokud vás tato nemovitost zaujala, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě nebo na email: vikzdenek720@gmail.com.

Rád vám poskytnu veškeré potřebné informace a domluvíme si prohlídku bytu.

I offer for rent a spacious 4+kk apartment with a GARAGE, located on the third floor of a modern brick new building. This property boasts a calm atmosphere and comfort, ensured by its location in the higher floors of a five-story building.

The total area of the apartment is 90 square meters, and its modern design and spaciousness are ideal for those seeking quality housing in a pleasant environment.

The apartment is partially furnished, including a kitchen unit, built-in wardrobes, a separate toilet, and a modern bathroom with a second toilet. The apartment also includes a garage, providing secure parking for your car. The advantage is the presence of an elevator and barrier-free access, which will be especially appreciated by families with strollers or people with reduced mobility.

Another plus is a loggia of 8 square meters, offering a pleasant space for relaxation and seating. The apartment is located next to Čakovice Castle Park with a view of the greenery and all civic amenities.

If you are interested in this property, do not hesitate to contact me through messages on this platform. I will be happy to provide all the necessary information and arrange a viewing of the apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820636
Dispozice4+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
Užitná plocha90
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBA - Mimořádně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 8 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrystalová
🚶 275 m (3 min)
PoštaPraha 96
🚶 623 m (7 min)
ObchodMůj obchod
🚶 151 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 3 846 m (11 min)
RestauraceU parku
🚶 125 m (1 min)
LékárnaLékárna Cukrovarská
🚘 2 479 m (8 min)
ŠkolaZUŠ Marie Podvalové
🚶 641 m (8 min)
Mateřská školaMateřská škola Bermanova
🚶 178 m (2 min)
Sportoviště
🚘 2 943 m (10 min)
Hřiště
🚶 52 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.