Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkySídliště, Praha - Radotín

Rezervováno
Sídliště, Praha - RadotínMHD do minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 2 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné17 500 Kč

+ Poplatky za služby5 400 Kč
+ Poplatky za energie900 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


K dlouhodobému pronájmu nabízíme byt 2+kk o velikosti 54 m2. Byt se nachází v klidné lokalitě okrajové části Prahy, v Radotíně. Okna jsou situovaná na jihovýchod, před okny jsou vzrostlé borovice a pod okny klidné místo k posezení nebo bezpečné místo pro malé děti. Dům je s malým počtem bytů a s celkově přátelskou atmosférou. Byt je vhodný ideálně pro pracující pár bez zvířátek. Preferujeme nekuřáky a zájemce, kteří budou ochotni doložit svoji bezdlužnost. Dům je zateplen a má plastová okna.

Obývací pokoj je propojen s kuchyní . Ta je vybavena velkou lednicí s mrazákem, myčkou na nádobí,troubou. Z kuchyně je vstup na malý balkon.

V ložnici je nová prostorná skříň.

V koupelně je velký sprchový kout a pračka. WC je umístěno samostatně.

K dispozici je sklepní kóje,kočárkovna, sušárna.

Občanská vybavenost Radotína je velmi dobrá,máme zde obchody(Billa, Albert, Penny…), zdravotní středisko,lékárny,školky a školy, biotop, krytý plavecký stadion, cyklostezku, v blízkosti les.Hezké jsou procházky podle řeky Berounky.

Samozdřemě jsou zde i hezké kavárny a pár dobrých restaurací. Místní komunitní centrum pořádá divadelní a koncertní představení, tudíž je i kulturní vyžití. V blízkosti domu je stanice MHD, autobusové spojení na Smíchovské nádraží. V dosahu je i nádraží.

Pokud máte zájem o prohlídku, kontaktujte nás a přidejte prosím základní informace o vás.

Majitel si vyhrazuje právo rozhodnutí k výběru nájemníka.

Cena pronájmu je 17500,- kč + zúčtovatelné poplatky dělají 5 400,- kč, el.energie budou přepsány na nájemníka. Vratná záloha(kauce) je ve výši 2 měsíčních nájmů tj. 35 000,- kč.

Nastěhování je možné ihned, smlouva se uzavírá na 1 rok s možností prodloužení při oboustranné spokojenosti.

We offer a 2+kk apartment for long-term rent with a size of 54 m2. The apartment is located in a quiet area on the outskirts of Prague, in Radotín. The windows are facing southeast, with mature pine trees in front of them and a peaceful place to sit or a safe place for small children. The building has a small number of apartments and a generally friendly atmosphere. The apartment is ideally suitable for a working couple without pets. We prefer non-smokers and applicants who are willing to provide proof of their debt-free status. The building is insulated and has plastic windows.

The living room is connected to the kitchen, which is equipped with a large fridge with a freezer, a dishwasher, and an oven. There is a small balcony accessible from the kitchen. The bedroom has a new spacious wardrobe. The bathroom has a large shower and a washing machine. The toilet is separate. There is a cellar compartment, a stroller room, and a drying room available.

The civic amenities in Radotín are very good, with shops (Billa, Albert, Penny...), a medical center, pharmacies, kindergartens and schools, a biotope, an indoor swimming stadium, a cycling path, and a nearby forest. There are nice walks along the Berounka river. Of course, there are also nice cafes and a few good restaurants. The local community center organizes theater and concert performances, so there is also cultural entertainment. There is a public transport station near the house, with bus connections to Smíchovské nádraží. The train station is also within reach.

If you are interested in a viewing, please contact us and provide basic information about yourself. The owner reserves the right to decide on the selection of the tenant. The rental price is 18,000 CZK + adjustable charges of 5,400 CZK. The electricity will be transferred to the tenant. The refundable deposit is 2 months' rent, i.e. 36,000 CZK.

Move-in is possible immediately, and the contract is concluded for 1 year with the possibility of extension upon mutual satisfaction.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820798
Dispozice2+kk
Dostupné od17. 1. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
VytápěníÚstřední
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 2 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 2 m²
Parkování

V okolí nemovitosti najdete

MHDSídliště Radotín
🚶 56 m (1 min)
PoštaPraha 512
🚶 720 m (9 min)
ObchodEso
🚶 139 m (2 min)
BankaKomerční Banka
🚘 1 134 m (3 min)
RestauraceBerounka
🚶 112 m (1 min)
Lékárna
🚶 165 m (2 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Klementa Slavického
🚶 332 m (4 min)
Mateřská škola
🚘 1 806 m (5 min)
SportovištěSportovní hala Radotín
🚶 444 m (5 min)
Hřiště
🚶 122 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.