Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 60 m² bez realitkyResslova, Praha - Nové Město

Resslova, Praha - Nové MěstoMHD 1 minuta pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné32 000 Kč

+ Vratná kauce20 000 Kč


Pronajmeme útulný byt 2+kk v cihlové budově ve velmi dobrém stavu na střední dobu od 22. ledna do 30. března. Byt je plně vybavený a má energetický štítek C. Nachází se na 3. podlaží z celkových 6 podlaží a má plochu 60 metrů čtverečních.

Byt je ideální pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení. Rovněž bude vynikající volbou pro studenty. V bytě se nachází prostorný obývací pokoj spojený s kuchyňským koutem, ložnice a koupelna. V kuchyni najdete veškeré spotřebiče potřebné pro přípravu jídla.

Budova je vybavena výtahem, což je velkou výhodou pro pohodlný přístup ke bytu. Navíc jsou vítána zvířata, takže pokud máte domácího mazlíčka, nemusíte se ho vzdávat.

Byt se nachází v klidné lokalitě s dobrou dostupností MHD a veškeré občanské vybavenosti. V okolí najdete restaurace, obchody, školy a zdravotnická zařízení.

Pokud máte zájem o prohlídku bytu nebo jakékoliv dotazy, neváhejte mě kontaktovat. Těším se na vaši zprávu a budu rád, když vám mohu představit tuto skvělou nemovitost.

"We are renting a cozy 2+kk apartment in a brick building in very good condition for a medium-term period from January 22th to March 30th. The apartment is fully equipped and has an energy label C. It is located on the 3rd floor out of a total of 6 floors and has an area of 60 square meters.

The apartment is ideal for individuals or couples seeking modern and comfortable living. It will also be an excellent choice for students. The apartment features a spacious living room connected to a kitchenette, a bedroom, and a bathroom. In the kitchen, you will find all the appliances necessary for meal preparation.

The building is equipped with an elevator, providing convenient access to the apartment. Additionally, pets are welcome, so if you have a furry friend, you don't have to part with them.

The apartment is located in a quiet area with good public transportation access and all amenities nearby. In the vicinity, you will find restaurants, shops, schools, and medical facilities.

If you are interested in a viewing or have any questions, feel free to contact me through messages. I look forward to your message and will be happy to introduce you to this great property."

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820836
Dispozice2+kk
Dostupné od21. 1. 2024
Podlaží3
PENBC - Úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha60
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 1 minuta pěšky
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDJiráskovo náměstí
🚶 113 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 330 m (4 min)
ObchodRiegrovo lahůdkářství
🚶 168 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚶 359 m (4 min)
RestauracePotrefená husa
🚶 31 m (0 min)
LékárnaDr. Max
🚶 418 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Resslova
🚶 241 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 493 m (6 min)
SportovištěContours Fitness
🚶 824 m (10 min)
Hřiště
🚶 353 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.