Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 67 m² bez realitkyProkopova, Praha - Žižkov

Prokopova, Praha - ŽižkovMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Balkón 6 m² • Sklep 2 m²
Měsíční nájemné25 000 KčUšetříte 3 000 Kč28 000 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Hledáme spolehlivé nájemce do našeho bytu 2+kk s vlastním parkovacím stáním, v ulici Prokopova na Žižkově - Praha 3. Byt o ploše 67 m2 se nachází ve 2. patře krásné Vily Bezovka, jejíž součástí je soukromá vzrostlá, udržovaná zahrada. Dům se nachází na oploceném soukromém pozemku. Kromě zelených ploch, které je možné využít pro trávení volného času, je součástí pozemku také parkoviště s bránou na dálkové ovládání.

V blízkosti domu je park Parukářka a Vítkov, Karlínský tunel, školy, školky, obchody Albert, Billa, či Tesco Expres. Výhodou lokality je výborná dopravní dostupnost díky blízkosti stanice metra A Flora (10 min), tramvajové zastávky Olšanské náměstí (4 min) a Lipanská (4 min), autobusové zastávky Rokycanova (2 min), ze které se za 5 min dostanete na Florenc.

Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s plně vybaveným kuchyňským koutem. Součástí vybavení obývacího pokoje je širokoúhlá televize, prostorná pohovka, konferenční stůl a jídelní stůl. Kromě toho se zde nachází pracovní prostor se stolem a úložnými skříněmi.

Z chodby je přístupná ložnice o výměře cca 13 m2 s manželskou postelí a nočními stolky. V ložnici je zabudována vestavěná skříň a police.

Koupelna prošla rekonstrukcí, která byla dokončena 12. 2. 2024 a je tedy zcela nová. Je vybavena pračkou, walk-in sprchovým koutem, umyvadlem, WC, úložným skříňkami a policemi. Byt je vytápěn vlastním plynovým kotlem a teplota v bytě je regulována termostatem.

Měsíční náklady (2 osoby) činí cca 2 000 Kč za plyn a elektřinu a 2 000 Kč za poplatky(zahradník, správa nemovitosti, voda, odpady, elektřina společných prostor). Skutečné náklady za spotřebu vody budou vyúčtovány dle skutečné spotřeby vždy v následujícím roce); energie budou převedeny na nájemce. V domě je zavedený internet od O2 za 550 Kč měsíčně (rychlost 50MB/s). Možnost pronajmout si soukromé parkovací stání za 1 500 Kč měsíčně.

Nastěhování je možné ihned, případně od 1. 3. 2024. Pronájem přímo od vlastníka - žádná provize RK. Prohlídku bytu je možné absolvovat po domluvě kdykoli.

Děkuji, Petr

We are looking for reliable tenants for our apartment 2+kk with private parking space, in Prokopova street in Žižkov - Prague 3. The apartment of 67 m2 is located on the 2nd floor of the beautiful Villa Bezovka, which includes a private, well-kept garden. In addition to green areas that can be used for leisure, the property also includes a parking lot with a remote-controlled gate.

Near the house there is a park Parukářka and Vítkov, Karlín tunnel, schools, kindergartens, shops Albert, Billa, or Tesco Expres. The advantage of the location is excellent transport accessibility thanks to the proximity of the metro station A Flora (10 min), tram stop Olšanské náměstí (4 min) and Lipanská (4 min), bus stop Rokycanova (2 min), from which you can get to Florenc in 5 min.

The apartment is dominated by a spacious living room with a fully equipped kitchenette. The living room is equipped with a wide-screen TV, a spacious sofa, a conference table and a dining table. In addition, there is a work area with a desk and storage cabinets.

The hallway leads to a bedroom of approximately 13 m2 with a double bed and bedside tables. The bedroom has a built-in wardrobe and shelves.

The bathroom has been completely renovated. The renovation was completed on 12 February 2024 and the bathroom is brand new. It is equipped with a washing machine, walk-in shower, washbasin, toilet, storage cabinets and shelves. The apartment is heated by its own gas boiler and the temperature in the apartment is controlled by a thermostat.

Monthly costs (2 people) are about 2 000 CZK for gas and electricity and 2 000 CZK for fees (gardener, property management, water, waste). Actual costs will be billed according to actual consumption each following year); utilities will be transferred to the tenant. The house has internet from O2 for 550 CZK per month (speed 50MB/s). It is possible to rent a private parking space for 1 500 CZK per month.

Rental directly from the owner. Move-in is possible immediately from 1.3.2024. No commission to the real estate agency.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu820875
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží2
Typ budovyCihla
Stáří10 - 30 let
Užitná plocha67
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
RekonstrukceKompletní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Předzahrádka 80 m²
Balkón 6 m²
Sklep 2 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDOlšanské náměstí
🚶 229 m (3 min)
PoštaPraha 32
🚶 398 m (5 min)
Obchod
🚶 165 m (2 min)
BankaFio, Praha Táboritská
🚶 376 m (5 min)
RestauraceAnmy's Sushi Bar
🚶 201 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 402 m (5 min)
Škola
🚶 300 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Jeseniova
🚶 162 m (2 min)
SportovištěTenisové centrum Olšanská
🚶 390 m (5 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.