Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Pronájem bytu 4+kk • 155 m² bez realitkyTerronská, Praha - Bubeneč

Terronská, Praha - BubenečMHD 2 minuty pěšky • Výtah • Sklep 7 m²
Měsíční nájemné65 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie6 000 Kč
+ Vratná kauce130 000 Kč

Máte o nabídku zájem?

Ušetřete 65 000 Kč na provizi a komunikujte se všemi majiteli.


Pronajměte si podkrovní byt snů v Dejvicích, navržený renomovaným architektem. Byt je nově rekonstruovaný, slunný a prostorný. Z oken se vám naskytne úžasný výhled na různé strany Prahy: na sever uvidíte Náměstí Interbrigády, na jih vnitroblok a Pražský hrad, na západ Troju a Park Lázaro Cárdenase. Byt má výbornou dopravní dostupnost (tramvaj, metro, bus) i přístup do přírody (park Stromovka 5 min. pešky, Park Lázaro Cárdenase hned vedle bytu). Byt se nachází v klidné a zelené části Dejvic, kde je vše, co potřebujete, na dosah: restaurace, obchody, zdravotnická zařízení, mezinárodní i české školy a školky. Tato oblast má jedinečnou atmosféru a nabízí mnoho možností, jak si užít život v Praze. Kromě toho můžete využívat i společný vnitroblok, který má několik set m2 plochy.

Byt je skvěle rozdělený na tři ložnice, které jsou oddělené od velkého obývacího pokoje s kuchyní. Tento prostor je ideální pro společné rodinné chvíle. Z obývacího pokoje se dostanete na prostornou galerii (30+ m2), která má světlou výšku přes 6m. Byt je plný světla díky mnoha střešním oknům, z nichž jedno je ateliérové a má ca. 8m2. Byt je vybaven plynovým kotlem a kombinací podlahového topení a podlahových konvektorů, které zajišťují tepelný komfort. Kuchyně je moderně zařízená a má malý špajz, indukční varnou desku, vestavěnou lednici a mrazák, myčku, praní troubu, mikrovlnku, vinárnu a další vybavení. Koupelna má vanu i sprchu, v bytě jsou dvě toalety a několik zabudovaných skříní. Jako bonus má byt i finskou saunu pro max. 3 osoby (ideální pro 2x). Dále jsou v bytě dekorativní kamna (viz foto), příprava na AC a budoucí možnost terasy (ca. 8m2) s výhledem na Pražský hrad.

Byt je možné pronajmout od ca. května 2024, přesný termín je dle domluvy. Prohlídky bytu jsou možné osobně nebo virtuálně po individuální domluvě.

Byt je nevybavený - viz fotodokumentace.

Rent a dream attic apartment in Dejvice, designed by a renowned architect. The apartment is newly renovated, sunny, and spacious. From the windows, you will see amazing views of different sides of Prague: to the north, you will see Náměstí Interbrigády, to the south Prague Castle and the inner block, to the west Troja and Park Lázaro Cárdenase. The apartment has excellent transport accessibility (tram, metro, bus) and access to nature (park Stromovka 5 min. walk, Park Lázaro Cárdenase right next to the apartment). The apartment is located in a quiet and green part of Dejvice, where everything you need is within reach: restaurants, shops, health facilities, international and Czech schools, and kindergartens. This area has a unique atmosphere and offers many possibilities to enjoy life in Prague. In addition, you can use the common inner block, which has several hundred m2 of area.

The apartment is well divided into three bedrooms, which are separated from the large living room with a kitchen. This space is ideal for shared family moments. From the living room you can access the spacious gallery (30+ m2), which has a light height of over 6m. The apartment is full of light thanks to many roof windows, one of which is a studio and has ca. 8m2. The apartment is equipped with a gas boiler and a combination of underfloor heating and floor convectors, which ensure thermal comfort. The kitchen is modernly furnished and has a small pantry, induction hob, built-in fridge and freezer, dishwasher, and other equipment. The bathroom has a bath and a shower, there are two toilets and built-in wardrobes in the apartment. As a bonus, the apartment also has a Finnish sauna for max. 3 people (ideal for 2x). There are also decorative stoves (see photo), preparation for AC, and the possibility of building a terrace (ca. 8m2) with a view of Prague Castle.

The apartment can be rented from ca. May 2024, the exact date can be arranged. Apartment tours are possible in person or virtually by individual arrangement.

The apartment is unfurnished - see photo documentation.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821669
Dispozice4+kk
Dostupné od15. 3. 2024
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha155
VybavenoNevybaveno
Podlaží4
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 7 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDLotyšská
🚶 192 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚘 1 284 m (3 min)
ObchodNa maso
🚶 131 m (2 min)
BankaKomerční banka
🚶 263 m (3 min)
RestauraceU Pětníka
🚶 205 m (2 min)
LékárnaDr. Max
🚶 235 m (3 min)
ŠkolaZákladní škola a Mateřská škola Antonína Čermáka
🚶 187 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 230 m (3 min)
SportovištěFitness Kuláťák
🚶 596 m (7 min)
Hřiště
🚶 91 m (1 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.