Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Prodej bytu 2+kk • 74 m² bez realitkyPetrohradská, Praha - Vršovice

Petrohradská, Praha - VršoviceMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 7 m² • Lodžie 4 m²
Cena14 590 000 Kč

Tato nemovitost již od 61 875 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Nabízím moderní světlý byt 2+kk s celkovou užitnou plochou 73,5 m² v 4. NP (z celkem 6) v Rezidenci Petrohradská.

Výhodou bytu je možnost změny dispozice na 3+kk.

Byt, o velikosti 62,7 m² + 6,7 m² terasa + 4,1 m² balkón, který Vás překvapí svou světlostí a klidem, se nachází ve Vsrovicich v blízkosti Havlíčkových sadů.

Byt se skládá ze vstupní předsíně, kde se nachází vystavená skříň. Z předsíni vedou vstupy do ložnice, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a koupelny. Kuchyňská linka je na míru a je osazena vestavěnými spotřebiči. Z ložnice, která je orientovaná na sever, je vstup na terasu, kde budete trávit teplé večery u šálku čaje s příbuznými nebo přáteli. A z obývacího pokoje, který je orientován na jih, je vstup na balkon, kde si užijete dostatek prostoru k posezení a grilování.

Blízko residenci najdete vše, co k životu potřebujete: mateřské a základní školy, obchodní centrum Eden s fitnessem, lekanou, poštou, a TESCO non-stop, polikliniku Vršovice, fakultní nemocnice Královské Vinohrady, celou řadu restaurací a kaváren, dětská hřiště, park Grébovku, psí hřiště, veterinu.

V pěší vzdálenosti je supermarket Lidl, čerpací stanice MOL, večerka, pizzerie, pošta, a další služby.

Lokace bytu snoubí klid k bydlení a blízkost centra Prahy. Je zde výborná dopravní dostupnost - dostanete se vlakem na hlavní nádraží za 5 minut a tramvají na Václavské náměstí za 15 minut. Plánovaná linka Metra D, bude mít zastávku pouze 10 minut pěšky od bytu.

Jedná se o osobní vlastnictví a byt není vázán hypotékou. Byt je pečlivě udržovaný, nebyl nikdy pronajímán a je obýván prvním majitelem.

❗️RK prosím nevolat! Nemám zájem o spolupráce!

I offer a modern bright apartment 2 + kk with a total usable area of 73,5 m² in 4. NP (out of 6) in Residence Petrohradská.

The advantage of the apartment is the possibility of changing the layout to 3+kk.

The apartment, with a size of 62.7 m² + 6.7 m² terrace + 4.1 m² balcony, which will surprise you with its brightness and tranquility, is located in Vsrovice near Havlíčkův orchards.

The apartment consists of an entrance hall, where there is an exposed wardrobe. From the hallway there are entrances to the bedroom, living room with kitchenette and bathroom. The kitchen is bespoke and fitted with built-in appliances. The bedroom, which is north facing, has access to the terrace where you will spend warm evenings with a cup of tea with relatives or friends. And from the living room, which is south-facing, there is access to the balcony where you will enjoy plenty of space to sit and barbecue.

Close to the residence you will find everything you need to live: kindergartens and primary schools, Eden shopping center with fitness, lekanou, post office, and TESCO non-stop, Vršovice polyclinic, University Hospital Královské Vinohrady, a variety of restaurants and cafes, children's playgrounds, Grébovka park, dog playground, veterinary clinic.

In walking distance there is a Lidl supermarket, MOL gas station, a curfew, pizzeria, post office, and other services.

The location of the apartment combines the peace of living and proximity to the center of Prague. There is excellent transport accessibility - you can get to the main train station in 5 minutes by train and to Wenceslas Square in 15 minutes by tram. The planned metro line D, will have a stop only 10 minutes walk from the apartment.

This is a personal ownership and the apartment is not mortgage bound. The apartment has been meticulously maintained, has never been rented and is occupied by the first owner.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821753
Dispozice2+kk
Dostupné od20. 1. 2024
Podlaží4
Typ budovyOstatní
RizikaPrověřit »
Užitná plocha74
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 7 m²
Lodžie 4 m²
Garáž
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 0 minut pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDUkrajinská
🚶 23 m (0 min)
PoštaPraha 101
🚶 511 m (6 min)
ObchodPotraviny - Večerka
🚶 127 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 531 m (6 min)
Restaurace
🚶 110 m (1 min)
LékárnaLékárna Sámova
🚶 476 m (6 min)
ŠkolaGymnázium Přípotoční
🚶 287 m (3 min)
Mateřská školaŠkolička Radost
🚶 195 m (2 min)
SportovištěFitness Ronnie
🚶 265 m (3 min)
Hřiště
🚶 456 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.