Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyBožkova, Praha - Dejvice

Rezervováno
Božkova, Praha - DejviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby4 200 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu nezařízenou garsoniéru po celkové rekonstrukci, situovanou v prvním nadzemním podlaží menšího residenčního cihelného domu s upraveným vnitroblokem se zelení. Dům se nachází ve vyhledávané a klidné rezidenční části Dejvic v oblasti Santinky, v okolí zeleně a parků, pár kroků od areálu ČVUT či sportoviště Kotlářka, v dochozí vzdálenosti Hanspaulky či metra, stanice Dejvická. Pár minut od domu je autobusová zastávka a dalších pár minut tramvajová zastávka s výbornou dostupností do centra.

Byt tvoří obývací pokoj / ložnice s plně vybavenou kuchyní, koupelna se sprchovým koutem a toaletou a vstupní chodba. V bytě je pračka, sušička, šatní skříně, centrální topení. K bytu náleží sklep. Nájemné je 15.000,- Kč + poplatky 4.200,- Kč včetně zálohy na elektřinu, vodu a tepla. Byt je určený k dlouhodobému pronájmu a je volný k nastěhování ihned.

I offer for rent an unfurnished studio apartment after a complete renovation, located on the first floor of a smaller residential brick house with a landscaped courtyard with greenery. The house is located in a sought-after and quiet residential part of Dejvice in the Santinka area, in the vicinity of greenery and parks, a few steps from the ČVUT campus or the Kotlářka sports ground. The metro station Dejvická, line A, or the residential beautiful area of Hanspaulka are within walking distance. There is a bus stop a few minutes from the house and a tram stop a few minutes further away with excellent access to the center.

The apartment consists of a living room / bedroom with a fully equipped kitchen, a bathroom with a shower and a toilet, and an entrance hall. The apartment has a washing machine, dryer, wardrobes, central heating. The apartment has a cellar. The rent is CZK 15,000 + fees CZK 4,200, including a deposit for electricity, water and heat. The apartment is intended for long-term rent and is available for immediate occupancy.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821890
Dispozice1+kk
Dostupné od21. 1. 2024
Podlaží1
Typ budovyCihla
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
VlastnictvíDružstevní
PENBD - Méně úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Sklep 4 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDNa Santince
🚶 204 m (2 min)
PoštaPraha 6
🚘 2 108 m (5 min)
Obchod
🚶 220 m (3 min)
BankaKomerční banka
🚶 752 m (9 min)
RestauraceNa Kotlářce
🚶 143 m (2 min)
LékárnaLékárna Studentský dům
🚶 168 m (2 min)
ŠkolaZákladní škola a mateřská škola Bílá
🚶 259 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Čínská
🚶 435 m (5 min)
SportovištěÚstav tělesné výchovy a sportu Českého vysokého učení technického
🚶 795 m (10 min)
Hřiště
🚶 261 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.