Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 40 m² bez realitkyAltajská, Praha - Vršovice

Altajská, Praha - VršoviceMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Balkón 5 m²
Měsíční nájemné18 000 Kč

+ Poplatky za služby2 308 Kč
+ Poplatky za energie800 Kč
+ Vratná kauce36 000 Kč


Nabízíme k dlouhodobému pronájmu od přímého vlastníka (neplatíte žádnou provizi) nový byt o dispozici 1+kk, nacházející se v nově vybudovaném komplexu 4BLOK, ve vyhledávané lokalitě - Praha 10 - Vršovice.

Nový byt 1+kk o celkové výměře 40 m2 se nachází ve 3.NP novostavby a náleží k němu balkon. Jednotka disponuje prostorným obývacím pokojem, vybaveným novou vestavěnou kuchyňskou linkou včetně kvalitních spotřebičů (včetně pračky). Koupelna má sprchový kout a je spojená s WC. Předsíň nabízí instalovanou šatní skříň (dostatek úložných prostor). V bytě je položena plovoucí laminátová podlaha, předností jsou též kvalitní plastová okna a bezpečnostní dveře. K bytu je možné pronajmout si též parkovací stání. Byt se pronajímá částečně zařízen.

Byty rezidence jsou ideální pro všechny, kdo hledají dopravně snadno dostupné bydlení v blízkosti centra a přírody. Rezidence 4BLOK je polyfunkčním komplexem se 210 bytovými jednotkami, nachází se na místě bývalého areálu Tesla v sousedství Koh-i-nor. Celý objekt působí velmi atraktivně a útulně.

Zastávku autobusu a tramvaje najdete přímo před domem. Do centra i okolí se tak dostanete během pár minut. Automobilem se můžete napojit na Jižní spojku, kde jste za necelých pět minut. V blízkosti rezidence také najdete úřad, banky, školy a školky, ale i obchodní centrum Eden či mnoho restaurací a sportovních zařízení.

O správu a technický servis této nemovitosti se stará zkušený tým VESSAN Facility. Za pronájem a správu neplatíte žádnou provizi. Svým nájemníkům dlouhá léta garantujeme bezstarostný pronájem po celou dobu trvání smlouvy a technickou podporu (přehled o platbách, transparentní a férové vyúčtování služeb, prodloužení smlouvy, zajištění oprav).

Je vhodný pro toho, kdo hledá klidné a tiché bydlení v centru města, kde je vše blízko a na dosah. Pro více informací nás neváhejte kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu821982
Dispozice1+kk
Dostupné od19. 5. 2024
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
Užitná plocha40
VybavenoČástečně
StavNovostavba
Typ budovyOstatní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 5 m²
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDKoh-i-noor
🚶 168 m (2 min)
PoštaPraha 100
🚶 525 m (6 min)
ObchodPENNY
🚶 265 m (3 min)
BankaČSOB
🚶 207 m (2 min)
RestauraceJídelna Vršovice
🚶 245 m (3 min)
LékárnaDr. Max
🚶 524 m (6 min)
ŠkolaGopas, a.s. Počítačová škola
🚶 280 m (3 min)
Mateřská školaMŠ Magnitogorská
🚶 340 m (4 min)
Sportoviště
🚶 232 m (3 min)
Hřiště
🚶 251 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.