Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 143 m² bez realitkyPadovská, Praha - Horní Měcholupy

Padovská, Praha - Horní MěcholupyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 37,3 m² • Terasa 38,3 m² • Lodžie 38,3 m²
Měsíční nájemné37 900 Kč

+ Poplatky za služby7 700 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Pronajmu svůj úžasný byt 4+kk v novostavbě Bydlení Nad přehradou.

Byt se nachází na 8. patře z celkových 10 podlaží a má celkovou plochu 143 metrů čtverečních. Dispozice je ideální pro rodinu nebo spolubydlení, kde každý má dostatek soukromí.

Vybavenost bytu je částečná, což znamená, že najdete vše potřebné pro váš pohodlný pobyt. Tento byt je také vhodný pro milovníky aut, protože nabízí parkování v garáži.

Pokud jste milovníkem zvířat, nemusíte se bát, protože jsou vítána. Navíc budete mít možnost využít bezbariérový přístup.

Jedním z hlavních předností tohoto bytu je prostorná terasa o rozloze 38.3 metrů čtverečních s nádherným výhledem na Hostivařský park a panorama města Prahy. Užijte si klidné chvíle nebo večerní posezení s přáteli s výhledem, který nikdy neomrzí.

Tento byt je nový a dokonale udržovaný, což zaručuje bezstarostné bydlení. K dispozici jsou také 2 koupelny, což je ideální pro větší rodiny nebo pro spolubydlící, kteří si potrpí na soukromí a pohodlí.

Byt se nachází vedle rozlehlého parku i Hostivařské přehrady, který nabízí skvělé možnosti pro procházky, sport a relaxaci v přírodě.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem G.

Pokud jste zaujati tímto bytem a rádi byste si ho prohlédli, kontaktujte mě prostřednictvím zpráv. Těším se na vaši zprávu!

I am offering for rent my amazing 4+kk apartment in a new building with an elevator. This modern property is located in a brick building and offers a great space for comfortable living.

The apartment is situated on the 8th floor of a total of 10 floors and has a total area of 143 square meters. The layout is ideal for a family or shared living, providing ample privacy for everyone.

The apartment is partially furnished, meaning you will find everything necessary for a comfortable stay. This apartment is also suitable for car lovers, as it offers garage parking.

Animal lovers need not worry, as pets are welcome. Additionally, you will have the opportunity to use barrier-free access.

One of the main advantages of this apartment is the spacious terrace of 38.3 square meters, offering a beautiful view of Hostivař Park and the Prague cityscape. Enjoy your morning coffee or evening gatherings with friends on this terrace.

The apartment is new and perfectly neat, ensuring a carefree living experience. It also features 2 bathrooms, making it ideal for larger families or roommates who value privacy and comfort.

Located right next to a large park, this apartment offers great opportunities for walks, sports, and relaxation in nature.

The building's energy efficiency is marked with a G label.

If you are interested in this apartment and would like to view it, please contact me through messages. I look forward to your message and meeting with you

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822095
Dispozice4+kk
Dostupné od22. 1. 2024
Podlaží8
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní
Užitná plocha143
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 38,3 m²
Lodžie 38,3 m²
Výtah
MHD 5 minut pěšky
Balkón 37,3 m²
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
Domácí mazlíčci vítáni

V okolí nemovitosti najdete

MHDLivornská
🚶 379 m (5 min)
PoštaČeská pošta
🚶 602 m (7 min)
Obchod
🚶 460 m (6 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 199 m (3 min)
RestauracePivovar Hostivar 1
🚶 703 m (8 min)
LékárnaDr. Max
🚶 822 m (10 min)
ŠkolaZŠ Nad Přehradou
🚶 517 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Škola hrou
🚶 597 m (7 min)
Sportoviště
🚶 647 m (8 min)
Hřiště
🚶 472 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.