Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkyZa Pohořelcem, Praha - Střešovice

Za Pohořelcem, Praha - StřešoviceMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Parkování • Balkón 3,7 m² • Sklep 1 m²
Měsíční nájemné22 900 Kč

+ Poplatky za služby2 000 Kč
+ Poplatky za energie3 300 Kč
+ Vratná kauce45 800 Kč


Jižně orientovaný byt se nachází ve druhém podlaží funkcionalistického domu z třicátých let, v rondokubistické zástavbě ulice Za Pohořelcem, která náleží k pomezí Střešovic a Hradčan, nedaleko Pražského hradu.

Bytová jednotka prošla kompletní rekonstrukcí v průběhu roku 2021 a byla renovována v konceptu Old/New. Původní 3kk bylo ubouráním příčky dispozičně změněno na velkorysé 2kk. Dominantou bytu je prostorný obývací pokoj s kuchyňskou linkou a balkónem s výhledem do zeleně zahrady. Prostor má meditativní charakter. V prostorné chodbě je nika s šatní skříní, vstup do koupelny se sprchovým koutem s prvky Grohe a španělskou dlažbou. Dále se v chodbě nachází samostatná toaleta a technická místnost s plynovým kotlem a pračkou (není součástí). V protilehlé části bytu je situována ložnice s velkým oknem a výhledem na kostel sv. Norberta a Ořechovku. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s varnou deskou a lednicí.

Zajímavostí bytu jsou restaurovány stropy původními technikami, jež budí dojem mramoru. Původní bytové prvky byly šetrně repasovány a doplněny o interiérové truhlářské řešení.

Hlavní výhodou tohoto bydlení je právě samotná lokalita a její kulturně historický kontext a rozsáhlá péče o okolní městskou zeleň. Za zmínku stojí Petřínské sady, park Maxe van der Stoela, sportoviště Strahov, Ladronka, SK Hradčany, a další.

Nemohu nezmínit nedaleké školky, ZŠ s rozšířenou výukou jazyků a Keplerovo gymnázium, pár minut od domu. Dvě dětská hřiště jsou přímo v okolní zástavbě.

Rychlá dostupnost do centra, jak tramvajovými spoji 22, 23 a 25, tak autem. Na letiště je to 15min, stejně tak na Letnou. Výhodou jsou také nedaleké vjezdy do Smíchovského tunelu a Blanky.

Byt je prostorný, světlý a prakticky koncipován. K dispozici je společný sklep s kolárnou a společná sousedská zahrada, na které je možné pěstovat byliny, trvalky nebo i vlastní zeleninu. Bytový dům je klidný a má přátelskou atmosféru. Parkování je možné před domem (parkovací zóna).

Pouze pro dlouhodobý (1+ rok) pronájem.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822740
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 2. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha63
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 1 m²
Předzahrádka 133 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 3,7 m²
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDMalovanka
🚶 266 m (3 min)
PoštaPraha 612
🚶 512 m (6 min)
ObchodŽabka
🚶 149 m (2 min)
BankaČSOB
🚘 2 096 m (4 min)
RestauraceKatsu - Sushi & Tapas
🚶 224 m (3 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 781 m (9 min)
ŠkolaGymnázium Jana Keplera
🚶 418 m (5 min)
Mateřská školaMateřská škola Parléřova
🚶 408 m (5 min)
SportovištěSportovní klub Hradčany
🚶 356 m (4 min)
Hřiště
🚶 52 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.