Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 87 m² bez realitkyWiesenthalova, Praha - Řeporyje

Wiesenthalova, Praha - ŘeporyjeMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 4 m²
Měsíční nájemné32 000 KčUšetříte 3 000 Kč35 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce70 000 Kč


Pronájem bytu 3+kk 195 m2

Pronájem exkluzivního světlého bytu 3+kk 87 m2 s výhledem všech obytných místností do krásně udržované zahrady o velikosti 108 m2 v klidné a neprůjezdné části Prahy 5.

Nabízíme k pronájmu byt přímo z rukou majitele (neplatíte provizi RK) o celkové výměře 195 m² (byt 83,5 m2, sklep 3,5 m2, zahrada včetně zastřešeného posezení 108 m2).

Největší devizou bytu je jednoznačně zahrada, do které je vstup francouzskými okny ze dvou ze tří obytných místností. Zahrada je od jara do podzimu chráněná vzrostlým živým plotem. Díky její poloze (je středobodem obklopeným zahradami sousedních dvou bytů a zahrad sousedícího domu, a není do ní vidět z ulice), poskytuje soukromí, které je absolutně nadstandardní v porovnání s jinými nabídkami.

Luxusní zastřešené venkovní sezení je ideální pro milovníky grilování, snídaní v trávě, večerní skleničky po práci, nebo i pro práci z domova se zpěvem ptáků na pozadí vašich pracovních hovorů. Jako alternativa k venkovní sedací soupravě je houpací síť, kterou si díky samonosné konstrukci můžete libovolně přesouvat po zahradě.

Byt se nachází 8 min od metra linky B (Luka), v blízkosti ulice Jeremiášova, ale díky řadě domů, které jsou blíže k silnici, a díky zapuštění domu do kopce, není hluk dopravy v bytě a na zahradě vůbec slyšet. Oblast je neprůjezdná, takže jí neprojíždí nikdo jiný než obyvatelé okolních nízkopodlažních bytových domů a řadovek.

Světlý a moderně navržený byt se nachází v přízemí cihlového udržovaného domu (postaven r. 2009) umístěného na pomezí Stodůlek a Řeporyjí. Byt je částečně zařízený: moderní kuchyňská linka včetně všech spotřebičů, úložné prostory a nově redesignované koupelny vám poskytnou dostatek prostoru pro zútulnění bytu dle vašeho gusta a potřeb.

K úložným prostorům v bytě připočtěte soukromou sklepní kóji a dvě kočárkárny / kolárny pod zámkem v domě se skvělými sousedskými vztahy a lidmi na úrovni. Ke zvážení je využití velkorysého vnitřního parkovacího stání ke skladování dalších věcí, např. rakve na auto.

V bytě nebudete potřebovat v létě klimatizaci díky venkovním žaluziím a vzduchu ochlazovaného zahradou. Byt je velmi dobře izolován, takže naopak v zimě je v bytě příjemně teplo i s minimálním vytápěním.

Byt doporučujeme lidem, kteří si cení svého soukromí a klidu, ale nechtějí se vzdát blízkosti oblasti se skvělou občanskou vybaveností (multifunkční sportovní centrum Jeremy sport je přes ulici, stejně tak školy / školky / restaurace / obchodní centrum aj.). Na opačné straně vám náruč otevírá Dalejské a Prokopské údolí, které vám nabídne možnost neomezené flexibility procházek od 15 min do 3h.

Cena nájmu je 35 000 Kč měsíčně + 5000 poplatky + energie. Kauce ve výši dvou měsíčních nájmů je požadována při podpisu smlouvy.

V případě dlouhodobého pronájmu jsme ochotní se na všem rozumně domluvit.

Pokud máte zájem o více informací o bytě nebo o prohlídku bytu, neváhejte nás kontaktovat.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822855
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Typ budovyCihla
Užitná plocha87
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
PENBC - Úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 4 m²
Výtah
Předzahrádka 110 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDSlatinová
🚶 200 m (2 min)
PoštaPraha 515
🚘 2 676 m (8 min)
ObchodBilla
🚘 2 244 m (7 min)
BankaČSOB
🚘 1 709 m (6 min)
RestauraceLongan
🚶 572 m (7 min)
LékárnaTilia
🚘 1 080 m (6 min)
ŠkolaZŠ Trávníčkova
🚶 751 m (9 min)
Mateřská školaMŠ Paletka
🚘 2 155 m (7 min)
SportovištěReinders MMA
🚶 710 m (9 min)
Hřiště
🚶 82 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.