Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 63 m² bez realitkySicherova, Praha - Kyje

Sicherova, Praha - KyjeMHD 4 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 7 m²
Měsíční nájemné21 500 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Vratná kauce35 000 Kč


Nabízíme krásný byt plný světla a elegance, ideální pro ty, kdo hledají dokonalé spojení komfortu a moderního životního stylu.

Tento luxusní byt o dispozici 2+kk s rozlohou 63,5 m2 s balkonem a krytým garážovým stáním vás okouzlí svou kvalitou a promyšleností. A navíc ušetříte poplatky za provizi!

Nachází se ve 2. podlaží novostavby v ulici Sicherova, Praha 9 – Kyje, s krásným výhledem na velkou část města a skvělou dostupností do centra – pouhých 13 minut od zastávky Rajská zahrada.

Byt je dokonale vybavený a nabízí vám nejenom komfort, ale i špetku luxusu. Jeho prostorný balkon o velikosti 7 m2 je ideálním místem pro relaxaci a odpočinek při letních večerech. Byt je kompletně zařízený elegantním nábytkem a moderními spotřebiči, včetně myčky, trouby, indukční varné desky a kávovaru.

Praktické detaily, jako je prostorné šatní skříně v ložnici a na chodbě či pračka v koupelně, usnadňují váš každodenní život. Samostatné WC s odvětráváním oknem přidává bytu na pohodlí. Laminátová podlaha a žaluzie na oknech dodávají bytu elegantní a moderní atmosféru.

Sousedící vilová čtvrť nabízí široké spektrum služeb a aktivit pro vaše volnočasové aktivity vč. fitness centra, skvělé pizzerie nebo několika restaurací. Pro milovníky přírody je zde nově vysazený lesopark Arborka a mnoho cyklostezek, které lákají k průzkumu okolí. Oblíbené nákupní a zábavní Centrum Černý Most je dosažitelné jen jednu stanici metrem nebo pět minut autobusem či autem.

Nájemné zahrnuje veškeré služby spojené s užíváním nemovitosti, včetně záloh na elektřinu a internet, ve výši 5.000 Kč/měsíc. Kryté garážové stání v budově je k dispozici za příplatek 1.500 Kč/měsíc. Vyúčtování probíhá jednou ročně dle skutečné spotřeby. Vyžadována vratná kauce ve výši 35.000 Kč.

Ušetřete desítky tisíc za provizi a nechte se okouzlit tímto jedinečným bydlením, které spojuje pohodlí, luxus a skvělou lokalitu!

Byt čeká na vaše nastěhování, přijďte se podívat na prohlídku. Realitní kanceláře prosím nekontaktovat.

We offer a beautiful apartment full of light and elegance, ideal for those seeking the perfect combination of comfort and modern lifestyle.

This luxurious 2+kk apartment with an area of 63.5 m2, balcony, and covered parking space will charm you with its quality and thoughtfulness. And you will also save on commission fees!

It is located on the 2nd floor of a new building on Sicherova Street, Prague 9 - Kyje, with a beautiful view of a large part of the city and excellent accessibility to the center - just 13 minutes from Rajská zahrada stop.

The apartment is perfectly equipped and offers you not only comfort but also a touch of luxury. Its spacious 7 m2 balcony is an ideal place for relaxation and rest during summer evenings. The apartment is fully furnished with elegant furniture and modern appliances, including a dishwasher, oven, induction hob, and coffee maker.

Practical details, such as spacious wardrobes in the bedroom and hallway, as well as a washing machine in the bathroom, make your everyday life easier. A separate toilet with a window for ventilation adds to the comfort of the apartment. Laminate flooring and blinds on the windows give the apartment an elegant and modern atmosphere.

The neighboring villa district offers a wide range of services and activities for your leisure time, including a fitness center, great pizzerias, or several restaurants. For nature lovers, there is a newly planted Arborka forest park and many cycling paths that invite you to explore the surroundings. The popular shopping and entertainment center, Černý Most, is only one metro station away or five minutes by bus or car.

The rent includes all services related to the use of the property, including electricity and internet advances, amounting to 5,000 CZK/month. A covered parking space in the building is available for an additional fee of 1,500 CZK/month. Settlement is done once a year based on actual consumption. A refundable deposit of 35,000 CZK is required.

Save tens of thousands on commission and let yourself be enchanted by this unique living space that combines comfort, luxury, and a great location!

The apartment is ready for you to move in, come and see it during the viewing (reservation at ). Real estate agencies - please refrain from contacting.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822906
Dispozice2+kk
Dostupné od28. 1. 2024
Podlaží2
PENBC - Úsporná
Užitná plocha63
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovyCihla
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 7 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDSicherova
🚶 355 m (4 min)
PoštaPraha 98
🚘 2 101 m (6 min)
ObchodMaxi
🚘 1 440 m (3 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 3 673 m (9 min)
RestauraceYamka
🚶 777 m (9 min)
LékárnaLékárna Černý Most
🚘 3 337 m (8 min)
ŠkolaStřední odborné učiliště gastronomie a podnikání
🚘 1 150 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Korálek
🚘 3 526 m (9 min)
SportovištěSportareál Praha - Satalice
🚘 1 628 m (4 min)
HřištěDětské hřiště Splavná
🚶 789 m (9 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.