Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 132 m² bez realitkyKřemencova, Praha - Nové Město

Křemencova, Praha - Nové MěstoMHD do minuty pěšky • Vybaveno • Balkón 5 m² • Sklep 5 m² • Terasa 30 m²
Měsíční nájemné37 000 KčUšetříte 11 000 Kč48 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie2 998 Kč
+ Vratná kauce48 000 Kč


Pronajmu prostorný a moderní byt 3+kk v cihlové budově. Tato nemovitost se nachází na 4. patře čtyřpodlažního domu. Celková plocha bytu činí 132 metrů čtverečních, což poskytuje dostatek prostoru pro pohodlné bydlení.

Je zde klid.

Byt je ve velmi dobrém stavu a je plně vybavený, takže se sem můžete nastěhovat prakticky ihned. Vybavenost zahrnuje veškerý nábytek, který potřebujete k pohodlnému bydlení. Budete mít k dispozici i moderní kuchyňskou linku se spotřebiči a prostornou koupelnu.2x toaletu (z toho jednu samostatnou s umyvadlem)

Tato nemovitost nabízí také balkón o ploše 6 metrů čtverečních, kde si můžete užít čerstvý vzduch a krásný výhled. K dispozici je také terasa o ploše 30 metrů čtverečních, která je ideální pro odpočinek a relaxaci.

Budova je energeticky velmi úsporná s energetickým štítkem A, což znamená nízké náklady na vytápění a provoz. V budově se však nenachází výtah, takže byt je vhodný pro ty, kteří preferují pohyb po schodech.

Tato nemovitost nenabízí parkování ani garáž, ale v okolí je dostatek veřejných parkovacích míst. Pokud máte zvířata, bohužel je nelze přivítat v této nemovitosti. Bezbariérový přístup zde také není k dispozici.

Pokud hledáte prostorný byt v dobré lokalitě, tento byt je pro vás ideální volbou. Neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv, pokud máte zájem o prohlídku této nemovitosti. Těším se na vaši zprávu a možnost vám ukázat tuto skvělou nabídku.

I am renting a spacious and modern 3+kk apartment in a brick building. This property is located on the 1st floor of a four-story building. The total area of the apartment is 132 square meters, providing enough space for comfortable living.

The apartment is in very good condition and is fully furnished, so you can move in practically immediately. The amenities include all the furniture you need for comfortable living. You will also have a modern kitchen with appliances and a spacious bathroom.

This property also offers a balcony with an area of 5 square meters, where you can enjoy fresh air and a beautiful view. There is also a terrace with an area of 30 square meters, which is perfect for relaxation.

The building is energy-efficient with an A energy label, which means low heating and operating costs. However, there is no elevator in the building, so the apartment is suitable for those who prefer using stairs.

This property does not offer parking or a garage, but there are plenty of public parking spaces nearby. Unfortunately, pets are not allowed in this property. Barrier-free access is also not available here.

If you are looking for a spacious apartment in a good location, this apartment is the ideal choice for you. Please do not hesitate to contact me through messages if you are interested in viewing this property. I look forward to your message and the opportunity to show you this great offer.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu822910
Dispozice3+kk
Dostupné od28. 1. 2024
Podlaží4
PENBA - Mimořádně úsporná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha132
VybavenoVybaveno
StavVelmi dobrý
Typ budovyCihla
StáříDo 10 let
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Terasa 30 m²
MHD 1 minuta pěšky
Balkón 5 m²
Sklep 5 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDMyslíkova
🚶 66 m (1 min)
PoštaPraha 28
🚶 445 m (5 min)
ObchodTony's Shop
🚶 44 m (1 min)
BankaMONETA Money Bank
🚶 175 m (2 min)
RestauraceZářivá perla
🚶 45 m (1 min)
LékárnaVe Spálené
🚶 364 m (4 min)
ŠkolaUniverzita Karlova, Evangelická teologická fakulta
🚶 196 m (2 min)
Mateřská škola
🚶 251 m (3 min)
SportovištěContours Fitness
🚶 620 m (7 min)
Hřiště
🚶 367 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.