Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Prodej bytu 3+kk • 81 m² bez realitkyŠvermova, Liberec - Františkov u Liberce, Liberecký kraj

Švermova, Liberec - Františkov u Liberce, Liberecký krajMHD 2 minuty pěšky • Parkování • Sklep 1 m² • Lodžie 8 m²
Cena6 974 640 Kč

Tato nemovitost již od 29 579 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej Atraktivního Bytu 3+KK v Liberci – Projekt Zahrada Gallas

Objevte jedinečnou příležitost bydlení v novém projektu Zahrada Gallas v Liberci. Nabízíme na prodej útulný a světlý byt 3+KK o rozloze 87,4 m², situovaný ve 2. patře družstevně financované novostavby.

Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají pohodlí a styl. Dispozice bytu zahrnuje prostorný obývací pokoj s integrovaným kuchyňským koutem, dvě pohodlné ložnice a moderně vybavenou koupelnu s vanou a toaletou. Další praktický prostor nabízí úložná komora na chodbě. Součástí bytu je také lodžie, která poskytuje příjemný venkovní prostor.

Jednou z klíčových výhod tohoto bytu je možnost družstevního financování. K nákupu postačí pouhých 20 % (1 374 927 Kč) ceny bytu, zbytek je možno splácet formou nájmu, což výrazně snižuje počáteční finanční nároky.

Architektonický koncept vychází z práce renomovaného anglického studia Chapman Tailor a inspiruje se prvorepublikovými vilami. Výstavba nabízí dostatek prostoru mezi domy a propracované řešení veřejných prostor, díky čemuž vzniká příjemné a neanonymní prostředí. S maximálně 40 byty v každém šestipodlažním domě zde najdete klid a soukromí.

Strategická poloha projektu v blízkosti libereckého nádraží zajišťuje výbornou dostupnost do centra města i mimo něj. Užijte si výhody moderního bydlení v srdci Liberce s projektem Zahrada Gallas.

Ozvěte se nám, a my vám připravíme model financování přímo pro vás.

Sale of an Attractive 3+KK Apartment in Liberec – Zahrada Gallas Project

Discover a unique living opportunity in the new Zahrada Gallas project in Liberec. We offer for sale a cozy and bright 3+KK apartment of 87.4 m², located on the 2nd floor of a cooperatively financed new building.

This apartment is an ideal choice for those seeking comfort and style. The layout includes a spacious living room with an integrated kitchenette, two comfortable bedrooms, and a modern bathroom with a bathtub and toilet. Additional practical space is provided by a storage room in the corridor. The apartment also includes a loggia, offering a pleasant outdoor space.

One of the key advantages of this apartment is the possibility of cooperative financing. Only 20% (1,374,927 CZK) of the apartment's price is needed for purchase, the rest can be paid in the form of rent, significantly reducing the initial financial demands.

The architectural concept is based on the work of the renowned English studio Chapman Tailor and is inspired by the First Republic villas. The construction offers ample space between houses and a sophisticated solution for public spaces, creating a pleasant and non-anonymous environment. With a maximum of 40 apartments in each six-story building, you will find peace and privacy.

The strategic location of the project near the Liberec train station ensures excellent accessibility to the city center and beyond. Enjoy the benefits of modern living in the heart of Liberec with the Zahrada Gallas project.

Contact us, and we will prepare a financing model just for you.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823443
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2025
Podlaží2
Typ budovyOstatní
Užitná plocha81
VybavenoNevybaveno
StavVe výstavbě
VlastnictvíDružstevní

Co tato nemovitost nabízí?

Sklep 1 m²
Parkování
Lodžie 8 m²
MHD 3 minuty pěšky

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDFrantiškov škola
🚶 226 m (3 min)
PoštaLiberec 10
🚶 96 m (1 min)
Obchod
🚶 128 m (2 min)
BankaRaiffeisenbank
🚘 1 282 m (4 min)
Restaurace
🚶 87 m (1 min)
LékárnaLékárna U Pekáren
🚶 790 m (9 min)
ŠkolaZákladní škola Švermova
🚶 282 m (3 min)
Mateřská škola
🚶 381 m (5 min)
Sportoviště
🚶 282 m (3 min)
HřištěDětské hřiště Smeťák
🚶 586 m (7 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.