Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Pronájem bytu 1+kk • 32 m² bez realitkyKavaleristů, Olomouc - Hodolany, Olomoucký kraj

Kavaleristů, Olomouc - Hodolany, Olomoucký krajMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Lodžie 6 m²
Měsíční nájemné10 000 Kč

+ Poplatky za služby1 000 Kč
+ Poplatky za energie2 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Nabízíme k pronájmu dobře řešený kompaktní byt s krásným výhledem z prosklené lodžie, ve výborné lokalitě v Olomouci. Pronájem je vhodný pro studenta či studenty, mladé páry, kamarády. Nastěhování možné ihned.

Byt se nachází asi v pětiminutové pěší vzdálenosti od hlavního vlakového nádraží. Zároveň jsou velmi blízko i dvě tramvajové zastávky - Vejdovského (tramvaj 1, 7, 5) a U Bystřičky (tramvaj 2, 4, 6, 3), a je možné využít i celou řadu autobusů k dopravě po městě - dostanete se rychle kamkoliv. Do centra Olomouce je to pěšky asi 15-20 minut, do Šantovky 10 minut. Auto nebo motorku zaparkujete přímo pod domem nebo u sousedící ZUŠ.

Byt je v posledním 5. patře uprostřed domu, s okny směrem na řeku Bystřičku a Moravu, pryč od rušné cesty. Dům je vybaven výtahem. Sousedi jsou spořádaní.

Výbava bytu: předsíň - velká šatní skříň s ukrytou pračkou, police; koupelna - záchod, vana, zrcadlo, skříňky, topný žebřík; hlavní místnost - kuchyňský kout (dřez, skříně, varná deska s dvojplotýnkou) + volně stojící lednice, dvě velké šatní skříně do stropu (jedna s velkým zrcadlem na posuvných dveřích), tv skříňka s komodou, přímotop (kterým celý byt bez problémů rychle vytopíte), závěsy a záclony.

Drobní domácí mazlíčci jsou vítáni.

We offer for rent a well-designed compact apartment with a beautiful view from the glazed balcony, in an excellent location in Olomouc. The rental is suitable for a student or students, young couples, friends.

The apartment is located about a five-minute walk from the main train station. At the same time, there are also two tram stops very close by - Vejdovského (tram 1, 7, 5) and U Bystřičky (tram 2, 4, 6, 3), and you can also use a number of buses for transportation around the city - you can quickly get anywhere. It takes about 15-20 minutes to walk to the center of Olomouc and 10 minutes to Šantovka. You can park your car or motorcycle directly under the building or at the neighboring ZUŠ.

The apartment is on the top floor of the building, in the middle, with windows facing the Bystřička River and Morava, away from the busy road. The building is equipped with an elevator. The neighbors are orderly.

Apartment equipment: entrance hall - large wardrobe with a hidden washing machine, shelves; bathroom - toilet, bathtub, mirror, cabinets, heated towel rail; main room - kitchenette (sink, cabinets, double hotplate) + freestanding fridge, two large ceiling-height wardrobes (one with a large mirror on sliding doors), TV cabinet with a chest of drawers, electric heater.

Small pets are welcome.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823472
Dispozice1+kk
Dostupné od31. 1. 2024
Podlaží5
PENBG - Mimořádně nehospodárná
RekonstrukceKompletní
Užitná plocha32
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovyPanel
VytápěníElektrické
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Lodžie 6 m²
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Bezbariérový přístup
Parkování
MHD 3 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDU Bystřičky
🚶 210 m (3 min)
PoštaOlomouc 2
🚶 640 m (8 min)
ObchodPekařství Svoboda Březík
🚶 273 m (3 min)
BankaFio banka
🚶 288 m (3 min)
RestauracePizzerie u Bystřičky
🚶 291 m (3 min)
LékárnaAve
🚶 555 m (7 min)
ŠkolaZákladní umělecká škola Žerotín
🚶 182 m (2 min)
Mateřská školaMŠ Zeyerova
🚶 271 m (3 min)
Sportoviště
🚘 2 420 m (7 min)
Hřiště
🚶 252 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.