Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 84 m² bez realitkyNad Závěrkou, Praha - Břevnov

Rezervováno
Nad Závěrkou, Praha - BřevnovMHD 3 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Balkón 3 m² • Sklep 5 m²
Měsíční nájemné25 500 Kč

+ Poplatky za služby1 700 Kč
+ Poplatky za energie3 600 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Upozornění: V tuto chvíli jednám s vážnými zájemci o pronájem. Další prohlídky bytu nejsou v tuto chvíli možné.

K dispozici od 1. 3.

Nabízím k pronájmu krásný, světlý, zařízený mezonetový byt v půdní vestavbě v ulici Nad Závěrkou, Praha 6 – Břevnov. Velikost bytu je 3+kk o výměře 83,9 m2. Dva neprůchozí pokoje jsou orientovány do klidné ulice; obývák s kuchyňským koutem pak do zahrady, která patří k domu. K obýváku náleží balkon, nacházející se nad zahradou. Z obýváku lze skleněnými dveřmi oddělit část bytu s pracovním stolem, která může sloužit jako pracovna. S ohledem na svou dispozici je byt vhodný pro pár nebo pár s max. 1 dítětem, které už nepotřebuje kočárek. Byt se nabízí částečně zařízený nábytkem. Součástí vybavení je dále myčka nádobí, lednice, mikrovlnná trouba, elektrický sporák a pračka.. Topení a ohřev vody plynovým kondenzačním kotlem. V koupelně je kromě koupelnového radiátoru možnost podlahového topení. K bytu náleží prostorný sklep. Byt se nachází ve vyhledávané residenční lokalitě, s výbornou dostupností do centra i na letiště. Pět minut chůze na tramvaj (zastávka Malovanka), 10 minut chůze do parku Ladronka. Parkování před domem (modré zóny). V blízkosti je také dětské hřiště a park. Jakožto majitelka bytu se zkušenostmi s pronájmem nabízím prohlídky a sepsání smlouvy bez nutnosti zapojení RK. Momentálně probíhá v domě rekonstrukce rozvodů v chodbě, s plánovaným ukončením v dubnu. Vzhledem ke sníženému komfortu v průběhu března a dubna proto nabízím slevu z nájemného.

Nájem – 25 500 Kč měsíčně, zálohy za služby spojené s užíváním bytu – 1700 Kč měsíčně (v případě obsazení bytu 2 osobami), elektřina a plyn se převádí na nájemce (cca 2 000 Kč plyn a 1 600 Kč elektřina při obsazení 2 osobami). Možnost internetového připojení v ceně. Vratná kauce – 40 000 Kč (lze rozdělit do dvou plateb).

Please note: Currently I have more families that are seriously interested at renting the apartment. Inspections of the apartment are not possible at this moment.

Available from 1.3.

I offer for rent a beautiful, bright, furnished duplex apartment in the attic in Nad Závěrkou street, Prague 6 - Břevnov. The size of the apartment is 3+kk with an area of ​​83.9 m2. Two non-passable rooms face a quiet street; a living room with a kitchenette situated to the garden belonging to the house. The living room has a balcony above the garden. A part of the apartment with a desk, which can be used as a study, can be separated from the living room by a glass door.

Considering its layout, the apartment is suitable for a couple or a couple with max. 1 child who no longer needs a stroller. The apartment is partially furnished. The equipment also includes a dishwasher, refrigerator, microwave, electric stove and washing machine. Heating and water heating with a gas condensing boiler. In addition to the bathroom radiator, there is also underfloor heating in the bathroom. The apartment has a spacious cellar. The apartment is located in the center with excellent accessibility to the airport as well. Five minutes walk to the tram stop (Malovanka), 10 minutes walk to Ladronka park. Parking in front of the house (blue zone). There is also a playground and a park nearby. As the owner of an apartment with experience in renting, I offer tours and a contract without the involvement of RK. The house is currently undergoing renovation of the wiring in the hallway, with the estimated completion in April. Due to reduced comfort during March and April, I therefore offer a discount on the rent.

Rent - 25,500 CZK per month, deposits for services connected with the use of the apartment - 1,700 CZK per month (if the apartment is occupied by 2 people), electricity and gas are transferred to the tenant (approx. 2,000 CZK gas and 1,600 CZK electricity when occupied by 2 people) . Possibility of internet connection included in the price. Refundable deposit – CZK 40,000 (can be divided into two payments).

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823603
Dispozice3+kk
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha84
VybavenoČástečně
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 5 m²
Domácí mazlíčci vítáni
Balkón 3 m²
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 324 m (4 min)
PoštaPraha 617
🚘 1 395 m (4 min)
ObchodMoje Kredenc
🚶 339 m (4 min)
BankaČSOB
🚘 1 626 m (3 min)
RestauraceNa Hrádku
🚶 169 m (2 min)
LékárnaBřevnovská lékárna
🚶 652 m (8 min)
ŠkolaZákladní škola Marjánka
🚶 581 m (7 min)
Mateřská školaMateřská škola Jílkova
🚶 550 m (7 min)
SportovištěT.J. Sokol Břevnov-Hradčany
🚶 351 m (4 min)
Hřiště
🚶 231 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.