Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 54 m² bez realitkyHuppnerova, Praha - Ruzyně

Rezervováno
Huppnerova, Praha - RuzyněMHD 4 minuty pěšky • Výtah • Parkování • Garáž • Balkón 6 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce32 000 Kč


Pronajmu novostavbu bytu 2+kk v nízkoenergetické budově. Byt se nachází ve 6. patře z celkových 6 podlaží. Celková plocha bytu činí 54 metrů čtverečních. Nabízím nevybavený byt s možností parkování v garáži. V budově je také výtah pro pohodlný přístup do bytu. Bezbariérový přístup je samozřejmostí.

Byt je vhodný pro jednotlivce nebo pár, kteří hledají moderní a útulné bydlení. Dispozice 2+kk nabízí dostatek prostoru pro obývací pokoj s kuchyňským koutem, ložnici, koupelnu a prostornou komoru. V bytě je také balkón o ploše 6 metrů čtverečních, který nabízí možnost posezení venku a relaxace.

Lokalita je klidná a dobře dostupná. V okolí se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně obchodů, restaurací a zdravotnických zařízení. Městská hromadná doprava je také v blízkosti, což umožňuje snadnou dostupnost do centra města. Tramvajová zastávka 5 min. od bytu.

Pokud máte zájem o prohlídku tohoto bytu, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv. Těším se na vaši zprávu a možnost vám ukázat tento skvělý byt.

I am renting a newly built 2+kk apartment in an energy-efficient building. The apartment is located on the 6th floor out of a total of 6 floors. The total area of the apartment is 56 square meters. I offer an unfurnished apartment with the possibility of parking in the garage. There is also an elevator in the building for convenient access to the apartment. Barrier-free access is a matter of course.

The apartment is suitable for individuals or couples who are looking for modern and cozy living. The layout of 2+kk offers plenty of space for a living room with a kitchenette, a bedroom, a bathroom, and a spacious storage room. The apartment also has a balcony with an area of 6 square meters, which offers the opportunity to sit outside and relax.

The location is peaceful and easily accessible. There is all the necessary amenities in the vicinity, including shops, restaurants, and medical facilities. Public transportation is also nearby, allowing easy access to the city center. The tram stop is 5 minutes away from the apartment.

If you are interested in viewing this apartment, please do not hesitate to contact me via messages. I look forward to your message and the opportunity to show you this great apartment.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu823838
Dispozice2+kk
Dostupné od2. 2. 2024
Podlaží6
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníStandardní
Užitná plocha54
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 4 minuty pěšky
Balkón 6 m²
Parkování
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHDDlouhá míle
🚶 342 m (4 min)
PoštaPraha 614
🚘 1 140 m (2 min)
Obchod
🚘 1 472 m (3 min)
BankaCitibank
🚘 4 410 m (8 min)
RestauraceRestaurace na Dědině
🚶 545 m (7 min)
LékárnaNa Dědině
🚘 1 257 m (3 min)
ŠkolaSOU Dr. Peška, s.r.o.
🚶 512 m (6 min)
Mateřská školaMateřská škola Libocká
🚘 2 344 m (4 min)
Sportoviště
🚘 1 663 m (4 min)
Hřiště
🚶 352 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.