Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 120 m² bez realitkySlovenská, Praha - Vinohrady

Rezervováno
Slovenská, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Balkón 3 m²
Měsíční nájemné36 900 Kč

+ Poplatky za služby800 Kč
+ Vratná kauce40 000 Kč


Majitel pronajme s perspektivou mnohaletého pronájmu ideálně mladé 3 až 4 členné rodině kompletně nově zrekonstruovaný slunný a prostorný byt o ploše 120 m2 ve druhém patře domu na krásném místě Královských Vinohrad se dvěma pokoji s okny orientovanými na jih a s balkonem ze kterého je výhled na jih do parku s dětským hřištěm a na celé jižní panorama Prahy. Okna třetího obývacího pokoje a dalších místností orientovaná na sever skýtají pohled do klidného vnitro-bloku a krásné udržované zahrady s altánem, která je bezplatně přístupná pro účely relaxace pouze nájemníkům domu.

Dům se nachází 2 minuty chůze od zastávky tramvají a autobusu „Jana Masaryka“ a 7 minut chůze od stanice Metra A „Náměstí Míru“. Dům čeká celková oprava fasády vnějšího pláště v příštích dvou letech.

Kromě tří velkých pokojů a prostorné kuchyně s jídelním koutem je  součástí bytu „zimní zahrada“ s okny do zahrady domu, samostatné WC s umyvadlem s teplou vodou, koupelna, předsíň s velkou odkladní skříní. Podlahy pokojů pokrývá nově položená vinylová podlaha, zatímco v kuchyni, předsíni, zimní zahradě, koupelně a na WC je nová keramická dlažba. Kuchyňský kout je vybaven kuchyňskou linkou s indukční varnou deskou a elektrickou a mikrovlnou troubou, digestoří s odsáváním do komína, velkou kombinovanou chladničkou s mrazákem a myčkou nádobí. V koupelně s vanou a sprchovým koutem je příprava pro umístění pračky a úsporný kondenzační kotel značky Vailant, který zajišťuje vytápění celého bytu prostřednictvím teplovodních radiátorů. Pračku po domluvě může do bytu koupit majitel. V bytě se prozatím nachází klavír a dva starší starožitné kusy nábytku, které budou v krátké době majitelem prodány a zajištěn po dohodě s nájemníkem jejich odvoz. Kromě uvedeného je byt nezařízený.

Poplatky za služby 800,-Kč/os/měs. (voda, osvětlení + úklid společných prostor, odvoz komunálního odpadu). Měřiče spotřeby plynu a elektřiny budou převedeny na nájemce. V domě je možnost objednat si na své náklady vysokorychlostní internet s rozvodem optickými vlákny ke dveřím bytu.

Ideální pro dobře finančně zajištěnou tří až čtyřčlennou rodinu.

Nastěhování je možné ihned po podpisu smlouvy a složení jistoty ve výši 40.000,- Kč.

The owner offers for rent, with the prospect of a long-term lease, an ideally young 3 to 4-member family, a completely newly renovated, sunny and spacious apartment with an area of ​​120 m2 on the second floor of a house in a beautiful location in Královské Vinohrady. The apartment has two rooms with windows facing south and a balcony with a view to the south overlooking a park with a playground and the entire southern panorama of Prague. The windows of the third living room and other rooms facing north offer a view of a quiet courtyard and a beautiful well-maintained garden with a gazebo, which is freely accessible for relaxation purposes only to tenants of the house.

The house is located 2 minutes' walk from the tram and bus stop "Jana Masaryka" and 7 minutes' walk from the Metro A station "Náměstí Míru". The house is awaiting a total repair of the facade of the outer shell in the next two years.

In addition to three large rooms and a spacious kitchen with a dining area, the apartment includes a "winter garden" with windows overlooking the garden of the house, a separate toilet with a washbasin with hot water, a bathroom, and an entrance hall with a large storage closet. The floors of the rooms are covered with newly laid vinyl flooring, while the kitchen, entrance hall, winter garden, bathroom, and toilet have new ceramic tiles. The kitchenette is equipped with a kitchen unit with an induction hob and an electric and microwave oven, a hood with a chimney extraction, a large combined refrigerator with a freezer, and a dishwasher. The bathroom with a bathtub and a shower has preparation for placing a washing machine and an energy-saving condensing boiler by Vailant, which provides heating for the entire apartment through hot-water radiators. The owner can arrange for the purchase of a washing machine for the apartment. The apartment currently contains a piano and two older antique pieces of furniture, which will be sold by the owner shortly and their removal will be arranged in agreement with the tenant. In addition to the above, the apartment is unfurnished.

Service fees are 800 CZK/person/month (water, lighting + cleaning of common areas, disposal of municipal waste).

Gas and electricity consumption meters will be transferred to the tenant. It is possible to order high-speed internet with fiber optic distribution to the apartment door at your own expense.

Ideal for a financially secure three to four-member family.

Move-in is possible immediately after signing the contract and paying a deposit of 40,000 CZK.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu824697
Dispozice3+1
Dostupné od8. 2. 2024
Podlaží2
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha120
VybavenoNevybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovyCihla

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
MHD 2 minuty pěšky
Balkón 3 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDKrymská
🚶 206 m (2 min)
PoštaPraha 2
🚶 437 m (5 min)
ObchodConcept Store Sardinie
🚶 140 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 708 m (8 min)
RestauraceU Bulínů
🚶 239 m (3 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 562 m (7 min)
Škola
🚶 119 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Slovenská
🚶 140 m (2 min)
Sportoviště
🚶 311 m (4 min)
Hřiště
🚶 98 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.