Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Prodej bytu 3+kk • 124 m² bez realitkyVáclava Rady, Praha - Zbraslav

Václava Rady, Praha - ZbraslavMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Terasa 53 m²
Cena13 200 000 Kč

Tato nemovitost již od 55 981 Kč měsíčně s roční úrokovou sazbou od 4,89 %.


Prodej krásného a prostorného bytu 3+kk/T v cihlové budově v dobrém stavu. Tento byt je ideální volbou pro ty, kteří hledají moderní a pohodlné bydlení v osobním vlastnictví.

Byt se nachází na 3. podlaží z celkových 4 podlaží. Celková plocha bytu činí 124 metrů čtverečních, což zaručuje dostatek prostoru pro celou rodinu. Vybavenost bytu je částečná, vestavěné skříně v předsíni a ložnici, kuchyňská linka. Díky svému dispozičnímu řešení nabízí mnoho možností pro vlastní úpravy a zařízení podle vlastních představ. K bytu patří garážové staní v domě. Bezbarierový přístup. Byt je součástí uzavřeného bloku s uzavřeným vnitroblokem, který je idealní pro rodinu s děti, je tam plno stromů a zeleně, jezírko , lavičky a velké pískoviště pro děti. V domě také kolárna.

Jednou z výhod tohoto bytu je přítomnost garáže, která zajistí bezpečné parkování vašeho vozidla. Dále je zde výtah, který usnadní přístup do bytu ze společných prostor budovy. Bezbariérový přístup je samozřejmostí, takže se nemusíte obávat žádných překážek.

Kromě toho má tento byt také balkón o ploše 53 metrů čtverečních, který poskytuje příjemné místo pro relaxaci a posezení venku. Pokud máte rádi sluníčko, můžete využít i terasu, kterou tento byt nabízí.

Energetická náročnost budovy je označena štítkem G. To znamená, že budova je energeticky méně úsporná, ale s malými úpravami lze dosáhnout lepšího výsledku.

Pokud jste zájemcem o tento byt, neváhejte mě kontaktovat prostřednictvím zpráv na této platformě. Rád vám poskytnu další informace a domluvím prohlídku. Tento byt je skvělou investicí do budoucnosti a příjemným místem pro váš domov.

Sale of a beautiful and spacious 3+kk/T apartment in a brick building in good condition. This apartment is an ideal choice for those who are looking for modern and comfortable living in personal ownership.

The apartment is located on the 3rd floor out of a total of 4 floors. The total area of the apartment is 124 square meters, which guarantees enough space for the whole family. The apartment is partially furnished, with built-in wardrobes in the hallway and bedroom, and a kitchen unit. Thanks to its layout, it offers many possibilities for customization and furnishing according to your own preferences. The apartment includes a garage space in the building. Barrier-free access. The apartment is part of a closed block with a closed courtyard, which is ideal for families with children, there are plenty of trees and greenery, a pond, benches, and a large sandbox for children.

One of the advantages of this apartment is the presence of a garage, which ensures safe parking for your vehicle. There is also an elevator, which facilitates access to the apartment from the common areas of the building. Barrier-free access is a matter of course, so you don't have to worry about any obstacles.

In addition, this apartment also has a balcony with an area of 53 square meters, which provides a pleasant place for relaxation and sitting outside. If you like the sun, you can also take advantage of the terrace that this apartment offers.

The energy efficiency of the building is marked with a label G. This means that the building is less energy efficient, but with small modifications, better results can be achieved.

If you are interested in this apartment, do not hesitate to contact me through messages on this platform. I will be happy to provide you with more information and arrange a viewing. This apartment is a great investment for the future and a pleasant place for your home.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825241
Dispozice3+kk
Dostupné od12. 2. 2024
Podlaží3
Typ budovyCihla
RizikaPrověřit »
Užitná plocha124
VybavenoČástečně
StavDobrý
VlastnictvíOsobní
PENBG - Mimořádně nehospodárná

Vybíráte byt?

Mějte jistotu, že máte všechny důležité informace!

Co tato nemovitost nabízí?

Terasa 53 m²
Výtah
MHD 3 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Garáž

Hypoteční kalkulačka

let

V okolí nemovitosti najdete

MHDŽabovřesky
🚶 221 m (3 min)
PoštaPraha 516
🚶 236 m (3 min)
ObchodLidl
🚶 154 m (2 min)
BankaMONETA Money Bank
🚘 1 643 m (3 min)
Restaurace
🚶 372 m (4 min)
LékárnaLékárna Nová poliklinika Zbraslav
🚶 431 m (5 min)
ŠkolaNad Parkem
🚶 749 m (9 min)
Mateřská školaSoukromá mateřská škola Rotunda, s.r.o.
🚶 32 m (0 min)
SportovištěLTC Modřany 2005
🚘 5 721 m (9 min)
Hřiště
🚶 25 m (0 min)

Vzdálenost k:

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Prodej
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.