Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 45 m² bez realitkyDěčínská, Praha - Střížkov

Děčínská, Praha - StřížkovMHD 3 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby3 500 Kč
+ Poplatky za energie500 Kč
+ Vratná kauce30 000 Kč


Nabízím k pronájmu útulný, plně zařízený byt 2+kk. Byt je situovaný v sedmém patře budovy v jedné části s výhledem do obytné části, v druhé místnosti s krásným výhledem na Prahu a pasoucí se koně.

Byt má obývací část s kuchyňským koutem a ložnici. V obývací části je, oddělena od kuchyně, u okna odpočinková pohovka, (může sloužit i jako lůžko) a psací stůl. Kuchyňská linka je osazena sporákem s troubou a čtyřplotýnkou, základní nádobí, mikrovlnná trouba, vařič na rýži, varná konvice, lednička, stůl. Ve druhé místnosti jsou dvě postele, skříň, v oddělené části od ložnice jsou police a další psací stůl. Součástí vybavení je povlečení, ručníky, 2x postel, stůl, dvě židle, malá lednice, zatemňovací závěsy v obou místnostech. Koupelna je samostatná se sprchovým koutem, umyvadlem. WC je v samostatné místnosti. V bytě jsou měřidla na spotřebu vody a el. energie ke kontrole spotřeby. V bytě je malá přenosná pračka se ždímačkou na 3 kg prádla. Internet není součástí, lze zajistit zapůjčení routeru za cenu 350Kč /měsíc.

MHD (Metro, Bus) cca 3 minuty pěšky, restaurace a nákupní centrum Lidl 1 minuta chůze od domu. V domě je centrální recepce se službou 24 hodin, společná prádelna a další obchodní prostory. V budově je plně zařízená společenská místnost pro setkávání se i pro studium. V okolí jsou dostupné všechny služby, školy, školky, nemocnice. K dispozici je venkovní i vnitřní posilovna a pink-pong stoly. Dostupnost do centra i na letiště je bezproblémová a rychlá. Na procházky i sport je příjemný rozsáhlý Park Přátelství s řadou rybníčků, stoly na piknik či několika hřišti pro děti. V bloku se nachází bowling či street workout hřiště. Oblíbenou aktivitou, kterou jinde v Praze nenajdete je nedaleko umístěná bobová dráha. Obchodní centrum Letňany jsou vzdálené 7 minut jízdy. Pronájem je bez provize, vratná kauce 20 000 Kč s možností platby ve dvou splátkách. Nájemné 20 000 Kč a zúčtovatelné poplatky za služby (voda, teplo, úklid, odpad, výtah, recepce, společné prostory, el. energie - energie se nepřevádí na nájemce). Celkem včetně poplatků i energií 24 000 Kč měsíčně splatných ke každému prvnímu dni v měsíci. Smlouva je uzavírána písemně na minimální dobu 1 roku, potvrzení o ubytování je součástí smlouvy. K dispozici ihned.

I offer for rent a cozy, fully furnished apartment 2+kk. The apartment is situated on the seventh floor of the building in one part with a view of the living area, in the other room with a beautiful view of Prague and grazing horses.

The apartment has a living area with kitchenette and bedroom. In the living area, separated from the kitchen, there is a sofa by the window (can also serve as a bed) and a desk. The kitchen is equipped with a stove with an oven and a four-burner stove, basic dishes, microwave oven, rice cooker, kettle, refrigerator, table. In the second room there are two beds, a wardrobe, in a separate part from the bedroom there are shelves and another desk. The equipment includes bed linen, towels, 2 beds, a table, two chairs, a small fridge, blackout curtains in both rooms. The bathroom is separate with shower, sink. The toilet is in a separate room. The apartment has meters for water and electricity consumption. energy to control consumption. The apartment has a small portable washing machine with a wringer for 3 kg of laundry. Internet is not included, it is possible to rent a router for the price of 350 CZK / month.

Public transport (Metro, Bus) about 3 minutes walk, restaurants and shopping center Lidl 1 minute walk from the house. The house has a central reception with 24-hour service, a shared laundry room and other business premises. The building has a fully equipped common room for meetings and study. All services are available in the area, schools, kindergartens, hospitals. There is an outdoor and indoor gym and pink-pong tables. Access to the city center and the airport is easy and fast. The extensive Friendship Park with a number of ponds, picnic tables and several playgrounds for children is pleasant for walks and sports. There is a bowling alley and a street workout playground in the block. A popular activity that you won't find anywhere else in Prague is the bobsleigh track located nearby. The Letňany Shopping Centre is a 7-minute drive away. The rent is free of commission, a refundable deposit of CZK 30,000 with the possibility of payment in two installments. Rent of CZK 20,000 and billable service charges (water, heat, cleaning, waste, elevator, reception, electricity (energy is not transferred to the tenant). A total of CZK 24,000 per month, including fees and utilities, payable on the first day of each month. The contract is concluded in writing for a minimum period of 1 year, confirmation of accommodation is part of the contract. Available immediately

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu825320
Dispozice2+kk
Dostupné od12. 2. 2024
Podlaží7
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha45
VybavenoVybaveno
StavPo rekonstrukci
Typ budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Výtah
Domácí mazlíčci vítáni
Bezbariérový přístup
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDTeplická
🚶 309 m (4 min)
PoštaPraha 9
🚘 2 451 m (6 min)
ObchodLidl
🚶 192 m (2 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 2 234 m (5 min)
RestauraceSvatojánský Dvůr
🚶 100 m (1 min)
LékárnaBenu
🚶 591 m (7 min)
ŠkolaGymnázium Thomase Manna
🚶 78 m (1 min)
Mateřská školaČertíci
🚶 394 m (5 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚶 428 m (5 min)
Hřiště
🚶 234 m (3 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.