Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 1+1, 1+kk, 2+1, 2+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 1+kk • 35 m² bez realitkyLerausova, Praha - Košíře

Lerausova, Praha - KošířeMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování • Garáž • Sklep 5 m² • Terasa 6 m²
Měsíční nájemné20 000 Kč

+ Poplatky za služby4 115 Kč
+ Poplatky za energie500 Kč
+ Vratná kauce60 000 Kč


Nabízím pronájem nového bytu 1+kk v rezidenčním projektu TOP Rezidence Pomezí II. s předzahrádkou s panoramatickým výhledem na Prahu, velkým sklepem a vnitřním parkovacím stáním.

Výhodné umístění bytu v přízemí a parkování nabízí možnost využítí i pro kancelář.

Byt je nadstandartně vybavený, má dřevěné podlahy, rekuperace, topení v podlaze konvektory, internet, chytrou domácnost - ovládání přes mobil, plně vybavenou kuchyň: lednicí s mrazákem, myčkou, kombinovanou troubou s grilem a mikrovlnkou, indukční varnou deskou a digestoří, v chodbě je pračka se sušičkou a velká šatní skříň, dále koupelna je vybavená sanitou Villeroy&Boch, s proskleným sprchovým koutem walk in, s osvětlenou skříňkou nad umývadlem a obklady v designu šedého kamene.

Francouzská okna mají dálkově ovladané předokenní žaluzie. Předzahrádka s terasou je vybavena nábytkem, úložným prostorem, slunečníkem a automatickou závlahou trávníku.

Vlastní parkovací stání je v garáži s přímým vjezdem z ulice. V parkingu je myčka kol. Veškerá občanská vybavenost je v blízkém okolí (školka a škola, nákupní centrum), v ulici jsou 2 obchody s potravinami, zastávka autobusu je 2 minuty pěšky, na Anděl to je cca 10 minut. Metro Jinonická je v dosahu 900m. V okolí jsou možnosti sportovního vyžití jako tenis Cibulka, areál na squash, Golf Club Praha, tenis a spa Club Vista, cyklistické a běžecké stezky jsou Na Vidouli v přírodním chráněném parku Košíře-Motol. Jedná se o velmi klidnou a žádanou oblast Prahy pro bydlení.

I offer a rental of a new 1+kk apartment on the ground floor of a newly built residential building with a view of Prague, above standard equipped, wooden floors, ventilation system, internet, smart home control via mobile, fully equipped kitchen, fridge with freezer, dishwasher, combined oven with grill and microwave, induction hob, extractor hood, washer with dryer, large wardrobe, bathroom equipped with Villeroy&Boch sanitary ware, external blinds, front garden with irrigation, private parking in front of the house, possibility of renting an indoor garage parking space, bike wash in the parking area. All amenities nearby, grocery store at the end of the street, bus stop to Anděl about 10 minutes, Jinonická metro within 900m. Sports facilities available, tennis at Cibulka, squash area, cycling and running paths.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826539
Dispozice1+kk
Dostupné od1. 4. 2024
Podlaží1
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
Užitná plocha35
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíOsobní
PENBB - Velmi úsporná
ProvedeníLuxusní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Parkování
Garáž
MHD 3 minuty pěšky
Terasa 6 m²
Sklep 5 m²
Výtah
Předzahrádka 26 m²

V okolí nemovitosti najdete

MHDPrůchova
🚶 249 m (3 min)
Pošta
🚶 798 m (10 min)
ObchodBilla
🚶 806 m (10 min)
BankamBank
🚘 1 487 m (5 min)
RestauraceTurnovská pivnice
🚘 1 495 m (5 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 617 m (5 min)
Škola
🚶 479 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Slunéčko
🚶 697 m (8 min)
Sportoviště
🚘 1 344 m (5 min)
Hřiště
🚶 428 m (5 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.