Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+1 • 100 m² bez realitkyBlanická, Praha - Vinohrady

Určeno ke spolubydlení
Blanická, Praha - VinohradyMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Parkování
Měsíční nájemné16 000 KčUšetříte 1 000 Kč17 000 Kč

+ Vratná kauce16 000 Kč


Nabizím POKOJ / půl bytu k pronájmu ve světlém a velmi prostorném bytě v atraktivní části Vinohrady. Samotný byt má kouzlo typického vinohradského bytu s vysokými stropy a parketami, společné prostory jsou již vybaveny nábytkem a spotřebiči jako pračka, myčka, lednička a věcmi na úklid.

V bytě se nachází velká kuchyň s novým jídelním stolem a vybavením, koupelna s wc a jedno wc zvlášť, prostorná hala.

Nájemce bude mít na výběr mezi dvěma nevybavenými pokoji cca 25m2 ( s možností využití skříně). V bytě žije i kocour (najdete na jedné z fotek :), který je naprosto bezproblémový, ale z toho důvodu nemohu přijmout jiné další mazlíčky.

Byt je v budově s výtahem, v jehož okolí najdete veškerou občanskou vybavenost, park Riegrovy sady, Albert i spoustu drobných obchodů, kaváren a restauraci, 4 minuty pěšky od metra a trám Náměstí Míru.

Zájemce by měla byt ideálně slečna, někdo, kdo je přátelský, platí nájem včas, bude udržovat pořádek a snadnou domluvu. Délka najmu záleží na domluvě, nejméně však 2 měsíce. Pokoj volný k nastěhování Ihned. Depozit ve výši jednoho nájmu. Neplatí se provize.

I am offering a room / half apartment for rent in a bright and very spacious apartment in an attractive part of Vinohrady. The apartment itself has the charm of a typical Vinohrady apartment with high ceilings and parquet floors, the common areas are already shared furniture and appliances such as a washing machine, dishwasher, refrigerator and cleaning supplies.

The apartment has a large kitchen with a new dining table and equipment, a bathroom with a toilet and one separate toilet, a spacious hall.

The tenant will have a choice between two unfurnished rooms of approx. 25 m2 (with the possibility of using a wardrobe). There is also a cat living in the apartment (you can find it in one of the photos :), which is completely problem-free, but for that reason I cannot accept other pets.

The apartment is in a building with an elevator, in the vicinity of which you will find all civic amenities, Riegrovy sady park, Albert and many small shops, cafes and restaurants, 4 minutes' walk from the subway and Náměstí Míru trams.

The applicant should ideally be a lady, someone who is friendly, pays rent on time, will keep things tidy and easy to arrange. The duration mostly depends on the agreement, but at least 2 months. Room available to move in immediately. Deposit in the amount of one rent. No commission.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826547
Dispozice3+1
Dostupné od1. 3. 2024
Podlaží4
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha100
VybavenoČástečně
StavVelmi dobrý
Typ budovySkeletová

Co tato nemovitost nabízí?

Parkování
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 171 m (2 min)
PoštaPraha 24
🚶 439 m (5 min)
ObchodDelix market
🚶 144 m (2 min)
BankamBank
🚶 121 m (1 min)
RestauraceKonecKonců
🚶 102 m (1 min)
LékárnaLékárna U Zlatého lva
🚶 305 m (4 min)
Škola
🚶 60 m (1 min)
Mateřská školaMŠ Trojlístek
🚶 369 m (4 min)
SportovištěSokol Praha Královské Vinohrady
🚶 430 m (5 min)
Hřiště
🚶 686 m (8 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.