Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 3+1, 3+kk, 4+1, 4+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 3+kk • 78 m² bez realitkyHolýšovská, Praha - Stodůlky

Rezervováno
Holýšovská, Praha - StodůlkyMHD 4 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Výtah • Garáž • Balkón 14 m² • Sklep 3 m²
Měsíční nájemné26 000 Kč

+ Poplatky za služby6 600 Kč
+ Poplatky za energie1 500 Kč
+ Vratná kauce26 000 Kč


Nabízíme k pronájmu světlý byt 3+kk s celkovou plochou 78 m² v 9. patře novostavby. Byt je rohový a je v bytě klid. Tento byt vám poskytne moderní pohodlí. K bytu patří také balkón o rozloze 14 m², garážové stání za pronájem 1500kč/měsíc, ke kterému náleží sklep o 2,8 m².

Byt má orientaci na západ a je částečně vybaven. Disponuje prostorným obývacím pokojem s kuchyňským koutem a jídelnou (29 m²). Dále se zde nacházejí dvě velké ložnice (15 m² a 13 m²), koupelna s vanou a WC, samostatné WC s umyvadlem. V koupelně je také místo pro pračku a sušičku.

Po domluvě je možnost dovybavit sedačkou do obývacího pokoje. V ložnici je postel a toaletní make-up stolek. Druhý pokoj je nevybaven.

V okolí bytu se nachází veškerá občanská vybavenost, včetně škol, školek, dětských hřišť, obchodů a restaurací.

Jedním z hlavních benefitů této lokality je výborná dostupnost. Stanice metra Luka je vzdálená jen krátkou 7 minutovou procházkou a také zde najdete autobusové zastávky (Vackova, Luka, Amforová). Pokud máte v plánu cestovat osobním vozem, oceníte výhodnou polohu s rychlým přístupem na Pražský okruh a dálnici D5. A navíc, letiště Václava Havla Praha je dosažitelné jen kousek odtud.

Preferujeme nájemce nekuřáky a bez mazlíčků, ale dá se domluvit pokud jde o menší plemena a vychovaná. Byt je vhodný pro pár a použít druhou místnost jako pracovnu nebo pro rodinu. Vhodné i pro spolubydlení ale jen maximálně ve dvou párech vzhledem k velikosti bytu.

PS: Dále dáváme přednost nájemcům, kteří si pronajmou byt i garážové stání jako celek.

We offer for rent a bright 3+kk apartment with a total area of 78 m² on the 9th floor of a new building. The apartment is corner and is quiet. This apartment will provide you with modern comfort. The apartment also includes a balcony with an area of 14 m², one garage parking space for rent, and a cellar (2.8m2).

The apartment is west-facing and partially furnished. It features a spacious living room with a kitchenette and dining area (29 m²). There are also two large bedrooms (15 m² and 13 m²), a bathroom with a bathtub and toilet, a separate toilet with a sink. There is also space for a washing machine and dryer in the bathroom.

By arrangement, it is possible to equip the living room with a sofa. The bedroom has a bed and a dressing table. The second room is unfurnished.

The surrounding area of the apartment offers all amenities, including schools, kindergartens, playgrounds, shops, and restaurants.

One of the main benefits of this location is excellent accessibility. The Luka metro station is just a short 7-minute walk away, and you will also find bus stops nearby (Vackova, Luka, Amforova). If you plan to travel by car, you will appreciate the convenient location with quick access to the Prague ring road and the D5 motorway. Additionally, Václav Havel Airport Prague is just a short distance away.

Pokud hledáte byt, který vám nabídne moderní pohodlí v prostředí přírody a klidu, neváhejte mě kontaktovat pro více informací nebo pro domluvení prohlídky.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu826737
Dispozice3+kk
Dostupné od20. 2. 2024
Podlaží9
Typ budovyOstatní
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní
Užitná plocha78
VybavenoČástečně
StavNovostavba
VlastnictvíDružstevní
PENBC - Úsporná
VytápěníÚstřední

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3 m²
Garáž
Balkón 14 m²
Výtah
MHD 4 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDHolýšovská
🚶 334 m (4 min)
PoštaPraha 515
🚘 1 334 m (3 min)
ObchodAlbert
🚶 655 m (8 min)
BankaČSOB
🚶 611 m (7 min)
RestauraceKang Bei
🚶 666 m (8 min)
LékárnaLuka
🚶 667 m (8 min)
ŠkolaZŠ Trávníčkova
🚶 338 m (4 min)
Mateřská školaMŠ Paletka
🚶 743 m (9 min)
SportovištěReinders MMA
🚶 662 m (8 min)
Hřiště
🚶 207 m (2 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.