Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 4+1, 4+kk, 5+1, 5+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 4+kk • 106 m² bez realitkyKuchařova, Praha - Třebonice

Kuchařova, Praha - TřeboniceMHD 6 minut pěšky • Výtah • Garáž • Sklep 6 m² • Terasa 18 m²
Měsíční nájemné49 000 KčUšetříte 6 000 Kč55 000 Kč

+ Poplatky za služby5 000 Kč
+ Poplatky za energie1 000 Kč
+ Vratná kauce100 000 Kč


Pronájem krásného nového prostorného bytu 4+kk o celkové užitné ploše 106 m2 s terasou 18 m2. K bytu náleží 2 parkovací stání v podzemních garážích a sklep. Byt se nachází v klidné a velmi žádané lokalitě Prahy 5 - v developerském projektu Britská čtvrť.

Dispozice se skládá ze vstupní chodby s komorou, prostorného světlého proskleného obývacího pokoje s výhledem na terasu, kuchyňského koutu s jídelnou, dvou samostatných pokojů, WC, koupelny a master ložnice s vlastní koupelnou.

Terasa je přístupná z obývacího pokoje a zajišťuje naprostý klid a soukromý. Moderní kuchyňský kout plně vybavený kvalitními spotřebiči vysoké řady značky Electrolux. Koupelny jsou taktéž ve vysokém standardu. Podlahy jsou v barvě světlého dubu.

V blízkosti bytu se nachází veškerá občanská vybavenost - kavárny, restaurace, obchody, služby, posilovny, parky, školy, školky, hřiště, bankomaty, alzabox a další. Takřka za rohem je Homepark Zličín, kde najdete velké obchodní centrum či například Ikeu. Dobrá dopravní dostupnost s napojením na Pražský okruh a Rozvadovskou spojku. Centrum města je vzdáleno 30 minut jízdy, letiště Václava Havla 15 minut jízdy autem. Zastávka metra či autobusu je pouhých 5 minut chůze od domu.

Za zmínku stojí řešení veřejného prostoru, kde najdete krásnou japonskou zahradu s potůčkem a příjemnými místy k relaxaci.

Rent of a beautiful new spacious apartment 4+kk with a total usable area of 106 m2 with a terrace of 18 m2. The apartment includes 2 parking spaces in the underground garage and a cellar. The apartment is located in a quiet and highly desirable location of Prague 5 - in the development project Britská čtvrť.

The layout consists of an entrance hall with a storage room, a spacious bright glazed living room with a view of the terrace, a kitchenette with a dining room, two separate rooms, a toilet, a bathroom and a master bedroom with its own bathroom.

The terrace is accessible from the living room and ensures complete peace and privacy. A modern kitchenette fully equipped with high-quality appliances of the Electrolux brand. The bathrooms are also of a high standard. The floors are in the color of light oak.

Near the apartment there are all amenities - cafes, restaurants, shops, services, gyms, parks, schools, kindergartens, playgrounds, ATMs, alzabox and others. Almost around the corner is Homepark Zličín, where you can find a large shopping center or, for example, Ikea. Good transport accessibility with connection to the Prague ring road and Rozvadovská spojka. The city center is a 30-minute drive away, and Václav Havel Airport is a 15-minute drive away. The metro or bus stop is only a 5-minute walk from the house.

It is worth noting the design of the public space, where you will find a beautiful Japanese garden with a stream and pleasant places to relax.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu827187
Dispozice4+kk
Dostupné od22. 2. 2024
Podlaží6
PENBG - Mimořádně nehospodárná
Užitná plocha106
VybavenoNevybaveno
StavNovostavba
Typ budovySmíšená

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Bezbariérový přístup
Výtah
MHD 7 minut autem
Terasa 18 m²
Sklep 6 m²
Garáž

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 546 m (7 min)
PoštaZásilkovna
🚶 453 m (5 min)
ObchodPotraviny
🚶 261 m (3 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 963 m (5 min)
RestauraceTUTO Bistro
🚶 313 m (4 min)
LékárnaDr. Max
🚘 1 852 m (5 min)
ŠkolaZákladní škola Kuncova
🚘 3 042 m (7 min)
Mateřská škola
🚘 3 153 m (7 min)
SportovištěBA Sparta Praha
🚘 2 943 m (6 min)
Hřiště
🚶 372 m (4 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.