Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt
  • 2+1, 2+kk, 3+1, 3+kk

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu 2+kk • 58 m² bez realitkyTupolevova, Praha - Letňany

Rezervováno
Tupolevova, Praha - LetňanyMHD 2 minuty pěšky • Vybaveno • Výtah • Parkování • Sklep 3,2 m² • Lodžie 3,2 m²
Měsíční nájemné21 000 KčUšetříte 1 000 Kč22 000 Kč

+ Poplatky za služby4 000 Kč
+ Vratná kauce50 000 Kč


Nabízíme k pronájmu krásný slunný byt 2+kk o celkové výměře 58 m2 v 3. nadzemním podlaží v novostavbě v Letňanech. Byt je zařízený a sestává se z obývacího pokoje orientovaného na západ s plně vybaveným kuchyňským koutem (varná indukční deska, trouba, myčka, mikrovlnka, samostatná lednice s mrazákem), jídelním stolem se 4 židlemi, rozkládacím gaučem, skříní, televizí, pracovním koutem se stolem, židlí a knihovnou. Druhý pokoj je vybaven velkou skříní, policemi a 2 oddělenými lůžky, které lze spojit do manželské postele, nebo jednolůžka. Z obou pokojů je možno vstoupit na prosklenou lodžii. V koupelně je pračka, praktická skříňka a vana, záchod je samostatně. V bytě se nachází také malá komora o výměře 2 m2 a k bytu náleží i sklep o celkové výměře 3,2 m2. Parkování je možné před domem, kde jsou modré zóny. Byt se nachází ve velmi žádané lokalitě s výbornou občanskou vybaveností, v blízkosti se nachází OC Letňany, aquapark, zimní stadion, obchody, restaurace, mateřské školy a další. Autobusová zastávka je jen 200 m od domu, metro Letňany pouhé 3 minuty autobusem.

V ceně bytu je zahrnut i internet, elektřina bude převedena na nájemce. Vratná kauce ve výší dvou měsíčních nájmu. Majitelé preferují dlouhodobý pronájem, nekuřáky a bez zvířat. Volný od 1.5.2024.

I am offering for rent a beautiful sunny 2+kk apartment with a total area of ​​58 m2 on the 3rd floor of a new building in Letňany. The apartment is furnished and consists of a west-facing living room with a fully equipped kitchenette (induction hob, oven, dishwasher, microwave oven, separate fridge with freezer), dining table with 4 chairs, sofa bed, wardrobe, television, work a corner with a table, chairs and a bookcase. The second room is equipped with a large wardrobe, shelves and 2 single beds that can be joined to make a double bed or a single bed. Both rooms have access to the glazed loggia. The bathroom has a washing machine, a practical cabinet and a bathtub, the toilet is separate. The apartment also has a small chamber with an area of ​​2 m2 and a basement unit with a total area of ​​3.2 m2 belongs to the apartment. Parking is possible in front of the house, where there are blue zones. The apartment is located in a highly sought-after location with excellent civic amenities, close to OC Letňany, aqua park, winter stadium, shops, restaurants, kindergartens and others. The bus stop is only 200 m from the house, the Letňany metro station is only 3 minutes away by bus.

Internet is included in the price of the apartment, electricity will be transferred to the tenant. Refundable security deposit in the amount of two months' rent. Owners prefer long-term rental, non-smokers and no pets. Free from 1/5/2024.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828258
Dispozice2+kk
Dostupné od1. 5. 2024
Podlaží3
PENBB - Velmi úsporná
VytápěníVzdálené
Užitná plocha58
VybavenoVybaveno
StavNovostavba
Typ budovySmíšená
StáříDo 10 let
ProvedeníStandardní

Co tato nemovitost nabízí?

Jak neplatit kauci?
Sklep 3,2 m²
Parkování
MHD 2 minuty pěšky
Bezbariérový přístup
Lodžie 3,2 m²
Výtah

V okolí nemovitosti najdete

MHD
🚶 184 m (2 min)
PoštaPraha 99
🚘 1 704 m (4 min)
ObchodPENNY
🚶 309 m (4 min)
BankaČeská spořitelna
🚶 470 m (6 min)
RestauraceKučerovka
🚶 487 m (6 min)
LékárnaImmuno-Flow
🚶 610 m (7 min)
ŠkolaZŠ a MŠ Tupolevova
🚶 401 m (5 min)
Mateřská školaMŠ Příborská
🚶 215 m (3 min)
SportovištěTrampolínové centrum
🚶 307 m (4 min)
Hřiště
🚶 473 m (6 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.