Zdá se, že došlo k problému s připojením nebo na serveru dochází k údržbě. Funkce webu může být omezena.

Inzerát již není v nabídce

Podobné nabídky jako tato nemovitost

  • Pronájem
  • Byt

Zobrazit všechny nabídky

Zobrazit všechny nabídky

Pronájem bytu bez realitkyMakedonská, Praha - Střížkov

Makedonská, Praha - StřížkovMHD 2 minuty pěšky • Částečně vybaveno • Lodžie 4 m²
Měsíční nájemné15 000 Kč

+ Poplatky za služby3 000 Kč
+ Vratná kauce20 000 Kč


Popis

Čistý byt v novostavbě se nachází v 6. patře 1+kk, 36 m2, včetně prosklené lodžie 4,4 m2, 500 m od stanice metra Střížkov, Praha 9, Makedonská 628/1. Byt je určen k dlouhodobému pronájmu, pro nekuřáky, podmínka bez zvířat. Pohodlný bezbariérový vstup a bezklíčové odemykání vchodu, prostorný výtah. Cena za pronájem 15 000 Kč, cena za služby 3 000 Kč, v ceně není zahrnuta záloha za elektrické energie.

VYBAVENÍ - byt tvoří obývací pokoj s kuchyňským koutem s vestavěnými spotřebiči (varná deska, digestoř, trouba, lednička). Byt se skládá z chodby, koupelny s WC, obývacího pokoje s kuchyňským koutem a lodžie. V koupelně se nachází sprchový kout, WC, umyvadlo se zrcadlem a přípravou pro pračku. Z obývacího pokoje je vstup na lodžii, která poskytuje užitečný zastřešený prostor s výhledem do klidné zóny. Možnost UPC nebo přípojka na internet, chytrá TV, telefon.

KONTAKT –, Po – Ne mezi 17.00 – 21.00 hod

LOKALITA: Dům má reprezentativní vstup i okolí (zeleň, noční osvětlení atd.) a jde o předposlední novostavbu v klidné a neprůjezdné lokalitě, kde vzniká více než 8 000 m2 zeleně, dvě jezírka a dvě dětská hřiště. Blízkost parku Přátelství, který se bude rozšiřovat, a kompletní městská infrastruktura a služby v okolí, tvoří nyní jednu z nejoblíbenějších rezidenčních lokalit hlavního města. Okna a lodžie směřují do neprůjezdného prostoru.

OBČANSKÁ VYBAVENOST je kompletní - moderní zástavba, přesto plná zeleně, má výbornou občanskou vybavenost a představuje ideální místo k bydlení. Jsou zde veškeré služby potřebné ke každodennímu životu: 2 minuty od domu je poliklinika s lékařskou pohotovostí a lékárnou, nedaleko se nachází pošta, další lékárny, banka, bankomaty, obchody, supermarkety, restaurace, policie, dvě ZŠ, MŠ, jesle, střední průmyslová škola a gymnázium. Do obchodního centra Letňany, plaveckého bazénu, zimního stadionu či multikina se lze dostat autem či autobusem během několika minut. Blízko jsou k dispozici sportovní areály, bobová dráha, dětská hřiště, altánek, lavičky a další.

DOPRAVNÍ SPOJENÍ je ideální - 1 minuta chůze na autobusovou zastávku, metro 5 minut, za 15 minut v centru města. Lokalita má skvělou dopravní dostupnost do centra Prahy nejen díky stanici metra C – Střížkov, ale také díky rozsáhlé autobusové síti.

Parametry nemovitosti

Číslo inzerátu828640
Dostupné od4. 3. 2024
VybavenoČástečně
PENBB - Velmi úsporná

Co tato nemovitost nabízí?

Bezbariérový přístup
MHD 2 minuty pěšky

V okolí nemovitosti najdete

MHDPoliklinika Prosek
🚶 174 m (2 min)
PoštaPraha 9
🚘 1 509 m (4 min)
ObchodSamoobsluha
🚶 39 m (0 min)
BankaČeská spořitelna
🚘 1 292 m (3 min)
RestauraceKlub Prosek
🚶 476 m (6 min)
Lékárna
🚶 324 m (4 min)
ŠkolaZŠ Novoborská
🚶 470 m (6 min)
Mateřská školaMŠ Šluknovská 328
🚶 347 m (4 min)
SportovištěTJ Střížkov
🚘 1 439 m (3 min)
Hřiště
🚶 79 m (1 min)

Vzdálenost k:

Stále hledáte to pravé?

Nastavte si hlídacího psa. Nabídky vybrané na míru dostanete souhrnně 1× denně e-mailem. S Premium profilem máte k ruce hlídačů rovnou 5 a když se něco objeví, informují vás obratem.